Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

addebisi
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la addebisi » 06 apr 2011, 15:30

Onda moramo i navijace podjeliti?!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 apr 2011, 15:31

calcio je napisao/la:
NoName je napisao/la: I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci?

Pa to je bar lako, jevrejima dati da vode finansije a romima metlu da ciste prostorije saveza.
Sve u duhu kompromisa i zahtjeva jedne slozene visenacionalne multietnicke moderne bla bla drzave. :D
Odlična ideja dakle jevreji finansije,srbe da sviraju,bošnjake da pjevaju,a hrvati neka nas obrazuju :lol:A bosanci nek se jebu :mrgreen:
P.S.Ovo za cjelokupno političko uređenje države :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2011, 16:00

Spreman ovaj, spreman onaj, ali niko nista ne radi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 apr 2011, 16:03

Cartman je napisao/la:Spreman ovaj, spreman onaj, ali niko nista ne radi.
Ma UEFA nas je zayebala, pričalo se da imaju plan, ali očito da nemaju ništa, mi čekamo njih, a oni nas... načekaćemo se i jedni i drugi...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 06 apr 2011, 16:19

Na kraju se sve svodi na "nadu" da ce ovi isti organizovat skupstinu i usvojit statut. Sve ovo sto mediji naglabaju je obicna prdimahovina. Svi spremni, a niko im nista ne nudi. Niti ce.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 06 apr 2011, 16:58

Principatus je napisao/la:Hajmo staviti 3 golmana, sve nacionalnosti sretne i ima da sve pretaremo. :D

slika
Ne moze ne bi smo se mogli dogovoriti koji ce stajati lijevo koji desno a koji u sredini.....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 07 apr 2011, 07:08

Ima li šta novo ???
Ima li ???
Ima li šta novo ??? :(
Pod prečku u devet banki.... :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 apr 2011, 10:34

Ne želim, Srbi in Hrvati kršijo Nogometna zveza Bosne in Hercegovine. Če želite tekmovati treba izvesti UEFA pravila. Če ne želite, da igrajo nekaj, ki se sprejemajo!
Srbi so tisti, ki ne želijo biti dobro.
Izjava uglednog fudbalskog funkcionera. :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 apr 2011, 11:01

Ovako: Sa savezom je bilo što je bilo, razglabali smo ovdje ko je kriv ko nije i ostalo.. Međutim, moramo se složiti da dosadašnji savez nije uradio ništa na boljitku nogometa u BiH već ga je samo unazadio- da se blago izrazim.
Spletom okolnosti sad imamo kakve- takve šanse da dobijemo bolji savez i to treba iskoristiti. Ali problem je što već 6 dana niko ništa ne poduzima (osim rijetkih kao npr. u Sanskom Mostu), već sve čekamo da drugi nešto urade za nas.

Ono što ja predlažem je da napokon s nekom svrhom počnemo koristiti ovaj forum (koji već polako propada), ostale socijalne mreže, ali i naše pravo da "podignemo glas", demokratsku slobodu da djelujemo. Možemo se organizirati i uraditi ili bar pokušati uraditi nešto pozitivno u ovoj situaciji.
Ovaj forum ima preko 10000 registriranih korisnika, nije malo jbga- kad razmislim, ovdje je jezgro bh. nogometne javnosti.

Možemo na mnogo načina djelovati, a neke od tih načina sam naveo ranije:
Zašto se ne bi udružili putem društvenih mreže, organizirali mirne proteste i šetnje? Animirali javnost?
Zašto u budućim mjesecima i sve dok suspenzija bude trajala ne podržimo naše klubove više nego ikad? Zašto sve navijačke grupe ne naprave identične poruke UEFI i FIFI i tako zajedno pokažemo šta želimo?
Zašto ne kontaktiramo naše nogometne legende da se svi uključe u lobiranje kod UEFE? Zašto putem medija ne izvršimo pritisak na iste da nam pomognu u borbi za spas bh.nogometa?
Imam mnogo detaljniji plan, ali ne želim ga iznositi sad. Samo želim vidjeti šta mislite o ovom, koji su vaši prijedlozi, podržavate li ovakvo nešto i želite li se aktivno uključiti?

Trebamo što brže djelovati jer vrijeme ističe...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 apr 2011, 12:53

Pauk je napisao/la:Svi znamo da je samo Bosnjacima stalo do reprezentacije BiH, i po nekom rijetkom Srbinu i Hrvatu koji je zivio cijeli svoj zivot u Sarajevu, Tuzli ili Zenici.
Nije istina.
Hrvat sam iz Livna, nikad nisam prespavao u gradu sa većinskim bošnjačkim stanovništvom, i jako mi je stalo do reprezentacije. :)
Hayley <3

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 apr 2011, 12:54

badblueboylivno je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Svi znamo da je samo Bosnjacima stalo do reprezentacije BiH, i po nekom rijetkom Srbinu i Hrvatu koji je zivio cijeli svoj zivot u Sarajevu, Tuzli ili Zenici.
Nije istina.
Hrvat sam iz Livna, nikad nisam prespavao u gradu sa većinskim bošnjačkim stanovništvom, i jako mi je stalo do reprezentacije. :)

Odkad to?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 apr 2011, 12:57

Poprilično odavno. :D
Hayley <3

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 apr 2011, 15:09

Mah ,kad bi recimo onaj Bevanda otisao u Livno grad.Osjecao bi se mayoneza -riziran.
I pored svega sto je bilo ,to su carsije koje posjeduju multieticnost u sebi.Za razliku od nekih vuko-ebina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 07 apr 2011, 15:15

Ne znaci da je tako. Sin od sestre mi je odrastao u Posavini i voli BH repku vise nego sam sebe.

Vazda je bilo katolika i hriscana sto vole Bosnu i Hercegovinu i fala bogu bice ih jos zadugo. 8-)
shandrlike-tandrlike

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 07 apr 2011, 15:22

reptile je napisao/la:
Ne znaci da je tako. Sin od sestre mi je odrastao u Posavini i voli BH repku vise nego sam sebe.

Vazda je bilo katolika i hriscana sto vole Bosnu i Hercegovinu i fala bogu bice ih jos zadugo. 8-)
Dok je tako, biće i Bosne :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 apr 2011, 15:25

"S obzirom na to da živim u Srbiji, ne mogu da prihvatim nešto čime se ne bih mogao baviti punim kapacitetom i posvetiti se maksimalno tom zadatku. Iz ovog ugla, zaista, ne vidim kako bih ja uopšte mogao pomoći?“, dodao je Milošević.
steta sto ovako nisu razmisljali i oni mazlumi u savezu davno pa se povukli iz fotelja
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 15:58

Svi se usutili,izgleda od normalizacije nece biti nista.Nista se ne radi po tom pitanju.
Tresla se gora rodio se mis.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 apr 2011, 16:52

Svjetska fudbalska asocijacija raspustila je Fudbalski savez Indonezije i saopćila da će uskoro imenovati komitet za normalizaciju u ovoj azijskoj zemlji. U Indoneziji je ova vijest primljena s ogromnim oduševljenjem, jer je haos u tamošnjem fudbalu dosegao vrhunac.

Prosto nevjerovatno zvuči da je predsjednik indonezijske krovne kuće fudbala posao prvog čovjeka saveza obavljao iz zatvora, te da većina članova vlade ove sportske institucije ima pozamašan kriminalni dosje.

FIFA je najavila da će u reformu Fudbalskog saveza Indonezije krenuti 21. maja.
Prvo sam mislio da pisu o BiH, tek onda vidi da stoji Indonezija. Pogotovo ovo boldirano :lol: .

Ja mislim da mozemo zaboravit onu tekmu sa Rumunima, jer dok ovi formiraju taj komitet, vec ce zapoceti kvalifikacije ...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 apr 2011, 16:54

Mene samo cudi. koji qrc se ovaj Savo petlja.
Malo. malo pa eto njega u medije s nekim izjavama.
Grdna rano dokle je doslo da se on brine o nama.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 apr 2011, 17:26

Raja ima li kakvih vijesti,ima li napretka? Sve se nesto usutilo... :?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.