FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Koji glupani pišu ovde,zadnja rečenica,neće biti tu za Velež sve kaže,a čovjek na treningu,pojma oni nemaju.I čitajte bolje,može u Al Hilal a ne može u Al Nassr,yebali vas portali.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Predlazem ovi insajderima da nastave s pljuvanjem Galica, ovog, onog, to je njihov domet. Ostavite se gluposti oko miliona, otisao, ili ostao, vise je nebitno.
- mamonelafo
- Kontakt:
HAJDE ŽELJO!
Očekujem odličnu posjetu, borbu na terenu i 3 boda!
HAJDEEEEEEEEEE!
Očekujem odličnu posjetu, borbu na terenu i 3 boda!
HAJDEEEEEEEEEE!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Ma samo udri boli te briga. Znas koliko je tvoje misljenje bitno, a on igra kod svakog trenera.
Jaber se vratio i trenira s ekipom
Ako nista tu je i nije dzabe otisao
Ako nista tu je i nije dzabe otisao

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Odinaka - Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Boljević - Krpić.
Dilema je da li početi sa Martinom i Dangom na špicu ili krenuti sa Dangom na polušpicu i Krpom u napadu. Martin je dobar igrač, žao mi ga je, siguran sam da će biti dobar samo da ga krene, nešto slično kao i Danga.
Dilema je da li početi sa Martinom i Dangom na špicu ili krenuti sa Dangom na polušpicu i Krpom u napadu. Martin je dobar igrač, žao mi ga je, siguran sam da će biti dobar samo da ga krene, nešto slično kao i Danga.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
-
- Kontakt:
Pa zar nisu Mircevski i Boljevic ozlijeđeni?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:59Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Odinaka - Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Boljević - Krpić.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Do kada radi fan shop?
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Zar nije Odinaka kaznjen.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- mamonelafo
- Kontakt:
Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Galić- Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Odinaka (Šabić) - Krpić.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:02Pa zar nisu Mircevski i Boljevic ozlijeđeni?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:59Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Odinaka - Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Boljević - Krpić.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Ne zna se hoce li Jaber od pocetka, ali nema drugih opcija jedino Kolic.mamonelafo je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:47Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Galić- Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Odinaka (Šabić) - Krpić.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:02Pa zar nisu Mircevski i Boljevic ozlijeđeni?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:59Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Odinaka - Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Boljević - Krpić.
Fk Željezničar.
Znaci Huso nikako u rosteru ?Pablo11 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:40Ne zna se hoce li Jaber od pocetka, ali nema drugih opcija jedino Kolic.mamonelafo je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:47Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Galić- Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Odinaka (Šabić) - Krpić.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ne trenira par dana, vjerovatno nece da rizikuju.godrina je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:48Znaci Huso nikako u rosteru ?Pablo11 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 15:40Ne zna se hoce li Jaber od pocetka, ali nema drugih opcija jedino Kolic.mamonelafo je napisao/la: ↑07 nov 2024, 14:47
Muftić - Marković, Karamarko, Šukilović, Galić- Radovac, Al-Jaber - Cvetanoski, Dangubić, Odinaka (Šabić) - Krpić.
Fk Željezničar.
Gazi Pijacu.Gazi pitarske guzne havere.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nedo je rekao poslije utakmice sa Širokim da je sreo igrače na pumpi i da mu je Huso pokazao kako mu je otekla noga..Kaže tad Nedo "ali ništa to" pa sam se nadao da će bit spreman..baš važan i zahvalan igrač se pokazao Karjašević fakat
Grupa iznad svakog pojedinca.
Duga je sezona i ne treba rizikovati sa Husom a ni sa Boljevićem ako baš nema potrebe u ovoj utakmici. Imamo mi dovoljno kvaliteta za Velež i bez njih dvojice. Sad je i Jabi tu pa može uletiti (Samo da bude dobar sa glavom). Sasvim dovoljno.
Protiv nas će svaki tim dati svoj maksimum jer svi žele pobijediti Željezničar ili bar izvući bod. Pogotovo na Grbavici u najljepšem ambijentu u ligi ali i šire. To samo treba i našim igračima da bude dodatni motiv.
Očekujem sljedeći sastav :
Muftić
Odinaka - Šukilović - Karamarko - Marković
Šabić - Al Jaber - Radovac - Cvetanovski
Dangubić - Krpić
Napunimo Grbavicu i do pobjede. Ekipa izgleda dobro i samo mi sami sebi možemo zadati glavobolje. Možemo mi to jer mi smo Željezničar.
Protiv nas će svaki tim dati svoj maksimum jer svi žele pobijediti Željezničar ili bar izvući bod. Pogotovo na Grbavici u najljepšem ambijentu u ligi ali i šire. To samo treba i našim igračima da bude dodatni motiv.
Očekujem sljedeći sastav :
Muftić
Odinaka - Šukilović - Karamarko - Marković
Šabić - Al Jaber - Radovac - Cvetanovski
Dangubić - Krpić
Napunimo Grbavicu i do pobjede. Ekipa izgleda dobro i samo mi sami sebi možemo zadati glavobolje. Možemo mi to jer mi smo Željezničar.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
U nedelju vracamo za one supacke poraze od 1-0 tj jednom opucali na go po utakmici i pobjedili 2 puta.Kazna im ide.Razvalicemo ih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.