Nisu bas svi isti, posebno nisu oni za koje oni kazu da su federalni Srbi ili Srbi sarajevske carsije. Njih treba kao kap vode na dlanu cuvati, oni su najbolji medju najboljima cim ih oni toliko pljuju i blate.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:27To mogu bosnjama glupim a meni ne,meni su svi isti i to je tacno 100 posto i zato na svakom koraku genocidnim vanago hebem familije kad qdmin nece i dozvoljava ovo,is.erem im se na sumsku kompletArgentina je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:24Jedne prilike osudjeni ratni zlocinac Krajisnik je rekao, pa mi Srbi smo mogli uci u Sarajevo sa kokardama i podignuta tri prsta bez oruzja, naa bi u Sarajevu docekali sa osmjehom i u zagrljaj. Ali mi smo odabrali da ih granatiramo i trebalo je 2, ako ne i 3 godine da Sarajlije skontaju da im zelimo zlo. Kad kazem Sarajlije, mislim na gradjane grada bez obzira na vjeru i naciju.
Tako je slicno i danas, samo bez pucanja. Predlazem da budete fasisti, krkani, neotesani itd, da nas podsjecate na to, pa da budemo joa svjesniji da nema suzivota s vama, jer ga vi ne zelite, pa da se ujedinimo, a ne da merhametli gledamo na sve i opravdavano vase uzasne fasisticke izjave i postupke. Taj proces se polako i desava, a rezultat su vaai redovi pred ambasadama EU drzava (cudi me sto nije pred ruskom ambasadom), a s druge strane budzet samo Kantona Sarajeva je veci nego komplet RSa.
Bravo i hvala vam sto ste nam oci otvorili, samo nastavite da ne bi slucajno zaboravili![]()
Bogicevic, Barbarez, Divjak, Vikic, Bajevic i slicni njima, ne mogu nikako biti isti kao oni i nikad nece