Bošnjâk – böš! (tur.) = ništa!”MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:52Je li to opet fali kisika Kurdistanac? Hipoksija 95-e uzela danak ili ispušni plinovi iz Tome Vinkovića?
Ni ime niste znali izabrati.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Bošnjâk – böš! (tur.) = ništa!”MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:52Je li to opet fali kisika Kurdistanac? Hipoksija 95-e uzela danak ili ispušni plinovi iz Tome Vinkovića?
Vidi vidi što se turski znaRedBlue je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:55Bošnjâk – böš! (tur.) = ništa!”MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:52Je li to opet fali kisika Kurdistanac? Hipoksija 95-e uzela danak ili ispušni plinovi iz Tome Vinkovića?
Ni ime niste znali izabrati.
Nisam, citam knjige inace. Vidi ti da nemas nekog Svetog Nikolu na tavanu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:56Vidi vidi što se turski znaRedBlue je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:55Bošnjâk – böš! (tur.) = ništa!”MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:52
Je li to opet fali kisika Kurdistanac? Hipoksija 95-e uzela danak ili ispušni plinovi iz Tome Vinkovića?
Ni ime niste znali izabrati.![]()
Jesi li bio na tavanu ovih dana?
Qurčeva je ta ikona i vjera kad joj je cijena jedne večere. Btw, kod mene nema tavana.RedBlue je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:58Nisam, citam knjige inace. Vidi ti da nemas nekog Svetog Nikolu na tavanu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:56Vidi vidi što se turski zna![]()
Bas tako, to govori sve o tebi i tvojima i o meni i mojima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:01Qurčeva je ta ikona i vjera kad joj je cijena jedne večere. Btw, kod mene nema tavana.RedBlue je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:58Nisam, citam knjige inace. Vidi ti da nemas nekog Svetog Nikolu na tavanu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 17:56
Vidi vidi što se turski zna![]()
A koji su tvoji? Turci, Srbi, ili po novom BH Kurdi?RedBlue je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:03Bas tako, to govori sve o tebi i tvojima i o meni i mojima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:01Qurčeva je ta ikona i vjera kad joj je cijena jedne večere. Btw, kod mene nema tavana.
Vlasi su u Rumuniji, gdje sam ja napisao nesto protiv drzave? Ti si prvi dosao na ovu temu i poceo sa pljuvanjem i offtopicom i onda za tobom tvoji haveri pljuvaci svega i svacega iz sopstvene nistavosti i nemoci. Tvoj klub je zavrsio sa evropom u sezoni kupacih gaca, sto uopste pises ovde?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:12Vlasi Kosovo je pored Srbije,prati sta pisete na nasem forumu protiv nase drzave hebem li ti pleme cigansko-tursko
Opusti se bolan, sve je ovo zajebancijamosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:25Hocel ko obrisat ove cetnicke postove sa teme i banovat? Nije ni cudo da nam je poslije rata jos rat. Kosovo je drzava to je sigurno dok je BIH uvijek BIH i uvijek ce biti.
Nisi prijavljen zbog off topica, klošaru.
Cmizdri samo nastavi tako...Prvo se lijepo naslađujes i vrijeđaš, a onda kad ti se lijepo napiše i obrazloži da ste nesposobni i da vas nema nigdje u sportovima u državi koju toliko prisvajate e onda cmizdris i moliš da se briše. Jadomosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:25Hocel ko obrisat ove cetnicke postove sa teme i banovat? Nije ni cudo da nam je poslije rata jos rat. Kosovo je drzava to je sigurno dok je BIH uvijek BIH i uvijek ce biti.
Svaki put to radi.Vjeverica777 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:45Cmizdri samo nastavi tako...Prvo se lijepo naslađujes i vrijeđaš, a onda kad ti se lijepo napiše i obrazloži da ste nesposobni i da vas nema nigdje u sportovima u državi koju toliko prisvajate e onda cmizdris i moliš da se briše. Jadomosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:25Hocel ko obrisat ove cetnicke postove sa teme i banovat? Nije ni cudo da nam je poslije rata jos rat. Kosovo je drzava to je sigurno dok je BIH uvijek BIH i uvijek ce biti.
Treba da povucete sve predstavnike iz Zvezda Granda.12345678922 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 18:58**** vas Lešinari i njihova država iz sna ( Srbija ) u kojoj im nazivaju Bosancima.
A koliko je ta Srbija dobrw država pokazuju novine i tiktok zadnjih par dana šta se dešava.
Neka nama nas![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.