Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Euroliga 2024/25
1 razlike 22 sekunde do kraja i Partizan ima napad , šanse za pobjedu 1% ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Klasika,izgubili zavrsnice na sve moguce nacine.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nisam gledao tekmu Parisa i Partizana, jesu li opet sudije oštetile beogradski klub?
Partizan nista nije naucio od utakmice sa Virtusom. Zadnji napad i dajes Ntilikini da suta za 3. Momak trojku ne bi dao da je sam na parketu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
E kada vam Nilikina uzima odlučujući šut i treba da izgubite , ovakve utakmice mijenjaju tok sezone ... Nažalost ova sezona je već izgubljena što se tiče Eurolige za neki rezultat , okrenuti se ABA ligi obavezno .
- VensanKasel
- Kontakt:
Nisu . Zaslužena pobjeda Parisa .
Pa prvo sta taj tip radi na parketu u kompletnom drugom poluvremenu,pa onda i u samoj zavrsnici?,cak mu je i defanziva debelo precjenjena,a decko ima drvene ruke.Imao je 3 ili 4 otvorena suta u zadnjoj cetvrtini i sve ih promasio,jos je ovaj zadnji bio i blizu da udje.
ma ne vjerujem ,očekujem kuknjavu beogradskih medija
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne ide ti sarkazam i trolanje nikako , baš si užasan u tome . Nemoj više živ bio , dobronamjeran savjet . Probaj neku drugu temu trovati , od ove odyebi sa tim glupostima . Zamolio bih te .filip13 je napisao/la: ↑07 nov 2024, 22:51ma ne vjerujem ,očekujem kuknjavu beogradskih medija
ma ne možeš me zamoliti, nije tema tvoja pa ćeš ti nekome govoriti šta će pisati
kako napisah, očekujem kuknjavu beogradskih medija, oko sudija.
kako napisah, očekujem kuknjavu beogradskih medija, oko sudija.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije moja tema , ovo je jedna od rijetkih tema koja nema debilnih trovanja , tako treba i da ostane .
Pošto nećeš fino , onda ćemo na TVOJ shupachki način - prijavljivanjem postova .
ok,jedva čekam
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 07 nov 2024, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Žalgiris gubio čitavu tekmu protiv Bayerna da bi u zadnjoj sekundi imali šut za produžetak, Manek ga promašio
- VensanKasel
- Kontakt:
Mene je ubila ona izgubljena na ubacivanju poslije tajmauta , od strane Marinkovića .L-Train je napisao/la: ↑07 nov 2024, 22:50Pa prvo sta taj tip radi na parketu u kompletnom drugom poluvremenu,pa onda i u samoj zavrsnici?,cak mu je i defanziva debelo precjenjena,a decko ima drvene ruke.Imao je 3 ili 4 otvorena suta u zadnjoj cetvrtini i sve ih promasio,jos je ovaj zadnji bio i blizu da udje.
Jedan razlike , odbranili se mangupski i onako izgubiš loptu .
Što je najgore , odmah primiš loptu .
Da imalo mozga ima , pa gađaj protivnika u nogu ili je što dalje od koša , samo nemoj odmah do koša ...
Na kraju , Nilikina diže iz teške pozicije a raspoloženi Lundebrg sam na trojci , yebi ga ...
Partizan je ove sezone promjenio cijeli tim i nisu ništa dobili, štaviše mislim da su mnogo slabiji nego prošle godine. Jedino u čemu su kvalitetniji su unutrašnje pozicije. Vanjske su živi očaj. Panter, Naneli, Avramović su splash braća za ovosezonske igrače.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Da,imali su dobar momentum u tim trenucima,bas brain fart Vanje.Odmah nakon toga opet su odigrali akciju gdje je Ntilikna promasio otvorenu trojku.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2024, 23:05Mene je ubila ona izgubljena na ubacivanju poslije tajmauta , od strane Marinkovića .L-Train je napisao/la: ↑07 nov 2024, 22:50Pa prvo sta taj tip radi na parketu u kompletnom drugom poluvremenu,pa onda i u samoj zavrsnici?,cak mu je i defanziva debelo precjenjena,a decko ima drvene ruke.Imao je 3 ili 4 otvorena suta u zadnjoj cetvrtini i sve ih promasio,jos je ovaj zadnji bio i blizu da udje.
Da imalo mozga ima , pa gađaj protivnika u nogu ili je što dalje od koša , samo nemoj odmah do koša ...
Na kraju , Nilikina diže iz teške pozicije a raspoloženi Lundebrg sam na trojci , yebi ga ...
Stata odlicne partije Carlika,prvi put cini mi se da je imao bas puno loptu u rukama,a on voli takvu igru,Zeljko mu je mora omoguciti vise u nastavku sezone.On je spreman da igra dosta minuta,nema problem s tim,pokazao je i za reprezentaciju da mu velika minutaza ne predstavlja problem.
Zao mi je i drugog Jonesa,decko haman svaku utakmicu ostavlja dusu pod kosem.On je vjerovatno i najbolji igrac Partizana od pocetka sezone.
- VensanKasel
- Kontakt:
Van teme , ko ima EON neka vrati na 23:20 i vidi šta rade voditelji , kamera se uključila iznenada ...
- VensanKasel
- Kontakt:
To mi je i najgore , svi se baš bore ali nikako da budu nagrađeni .L-Train je napisao/la: ↑07 nov 2024, 23:13Da,imali su dobar momentum u tim trenucima,bas brain fart Vanje.Odmah nakon toga opet su odigrali akciju gdje je Ntilikna promasio otvorenu trojku.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2024, 23:05Mene je ubila ona izgubljena na ubacivanju poslije tajmauta , od strane Marinkovića .L-Train je napisao/la: ↑07 nov 2024, 22:50Pa prvo sta taj tip radi na parketu u kompletnom drugom poluvremenu,pa onda i u samoj zavrsnici?,cak mu je i defanziva debelo precjenjena,a decko ima drvene ruke.Imao je 3 ili 4 otvorena suta u zadnjoj cetvrtini i sve ih promasio,jos je ovaj zadnji bio i blizu da udje.
Stata odlicne partije Carlika,prvi put cini mi se da je imao bas puno loptu u rukama,a on voli takvu igru,Zeljko mu je mora omoguciti vise u nastavku sezone.On je spreman da igra dosta minuta,nema problem s tim,pokazao je i za reprezentaciju da mu velika minutaza ne predstavlja problem.
Zao mi je i drugog Jonesa,decko haman svaku utakmicu ostavlja dusu pod kosem.On je vjerovatno i najbolji igrac Partizana od pocetka sezone.
Nikako da ih krene ...
Ko znam , možda Nilikina kada bude najvažnije počne pogađati

Davis užasan , ne znam koji mu je qrac .
Ma za Carlika tvrdim , najbolji stranac play od Williamsa u ABA ligi .
-
- Kontakt:
Ali Ouattara koji prije Partizana ima 1 od 23 za tri od pocetka sezone i frajera veceras prosereVensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2024, 23:47To mi je i najgore , svi se baš bore ali nikako da budu nagrađeni .L-Train je napisao/la: ↑07 nov 2024, 23:13Da,imali su dobar momentum u tim trenucima,bas brain fart Vanje.Odmah nakon toga opet su odigrali akciju gdje je Ntilikna promasio otvorenu trojku.VensanKasel je napisao/la: ↑07 nov 2024, 23:05
Mene je ubila ona izgubljena na ubacivanju poslije tajmauta , od strane Marinkovića .
Nikako da ih krene ...
Ko znam , možda Nilikina kada bude najvažnije počne pogađati![]()
Davis užasan , ne znam koji mu je qrac .
Ma za Carlika tvrdim , najbolji stranac play od Williamsa u ABA ligi .

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.