Ne mislim ja da ide on negdje
Mislim na koji zakonski nacin ovaj kriminalac moze da bude u 2 ovakve pozicije, predsjednik fs i potpredsjednik oi.
Nije on Srbin, vec cetnik ko i ti
Ne mislim ja da ide on negdje
Ne mislis ti, misli Prdulum. Slika je poveznica.bvsic je napisao/la: ↑08 nov 2024, 17:45Ne mislim ja da ide on negdje
Mislim na koji zakonski nacin ovaj kriminalac moze da bude u 2 ovakve pozicije, predsjednik fs i potpredsjednik oi.
Nije on Srbin, vec cetnik ko i ti
Stavio bi on na poziciju sina formalno,moze on sve pa u klubu mu zvanicne plate bile 400 maraka,slina i veliki prevarant svoje vrste,ospe se kad vidi tablu gdje pise Sarajevo al ga moze po.pusit samo kao sto ga je sipu na sudu,zabranili mu ljudi na sudu da uzima usta Sarajevo i Ibrakovica.DamirT je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:54Pa ide Husic svakako iz saveza, ne moze biti predsjednik kluba i u savezu. Sukob interesa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 16:49Nije se FS ukljucio u nasem kantonu nego cemo ih otjerat sve **** motkom zahvaljujuci Mirvicu i Magodi,to Husica boli jer mu se drma stolica. Sretan bi on bio da se savez ukljuci i ostavi Colpu jer obojica idu na smetljiste. Kod nas bi ovi ostali,Colpa zamisli moze glasat dva puta al ponistise nasi pravila FS pa ide sad lagano.
Sisoje govorio na Face Tv da ima sve na mobitelu,Iphone moj kaze,na sudu nista od tog nije pokazao i popusio kaznu za klevetu hahah kakav punac kakvi bakraci.
Papak lajao pa platio i podvio repmosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 00:39Sisoje govorio na Face Tv da ima sve na mobitelu,Iphone moj kaze,na sudu nista od tog nije pokazao i popusio kaznu za klevetu hahah kakav punac kakvi bakraci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.