English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- feniksptica
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da ce se Rosicky povrijediti i tu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Per je odlican izbor, Rosicky bi bio katastrofa
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
pa kaže najbolji igrač lige

- wadethegreat
- Kontakt:
Opljackan Cole prosle sezone
Spasio nas ispadanja

Spasio nas ispadanja

Točno se sve vidi u ovakvim duelima. Sa Liverpoolom je bio uzajaman respekt i poštovanje među navijačima,pogotovo onima koji su putovali u Liverpool ili Milano. Razmijenjivali su se šalovi, slikalo po gradu i slično. S druge strane Arsenal je potpuno nebitan klub u europskim okvirima čiji navijači su ekvivalent liku koji se bahati sve u 16 bez pokrića i onda uvijek po lampi dobije,ostane popišan,ali naravno nikad ne nauči iz toga nego uvijek iznova sve radi isto. Čast iznimkama. Sve ovo se naravno preslikava i na sam klub i vrlo jasno se vidi razlika između velikana i gubitnika i kompleksaša.
Bolje biti nebitan i igrati nešto što se zove fudbal nego praviti se nekim velikanom a dobio si iz glupog penala koji ti usput bio jedini šut u okvir gola, osamdeset posto utakmice mrtva odbrana na svom stadionu pred kamaru svojih navijača uz standardan folklor lezi, upadni, jaukni, traži žuti, kradi vrijeme.
- JayCatwright
- Kontakt:
Navijač Arsenala dijeli lekcije o velikanima 

Odlično si opisao Arsenal.
Dodaj još orangutisanje pored aut linije, mahanje rukama na svaku sudijsku odluku, nepoznavanje pravila oko žutih kartona etc etc

Tolika velicina od kluba, a mali Arsenal brat bratu troduplo vise navijaca u svijetuSiamoNoi je napisao/la: ↑08 nov 2024, 19:15Točno se sve vidi u ovakvim duelima. Sa Liverpoolom je bio uzajaman respekt i poštovanje među navijačima,pogotovo onima koji su putovali u Liverpool ili Milano. Razmijenjivali su se šalovi, slikalo po gradu i slično. S druge strane Arsenal je potpuno nebitan klub u europskim okvirima čiji navijači su ekvivalent liku koji se bahati sve u 16 bez pokrića i onda uvijek po lampi dobije,ostane popišan,ali naravno nikad ne nauči iz toga nego uvijek iznova sve radi isto. Čast iznimkama. Sve ovo se naravno preslikava i na sam klub i vrlo jasno se vidi razlika između velikana i gubitnika i kompleksaša.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Naravno da ne poznajem pravila, još uvijek ne znam po kojim osnovama je dozvoljeno slaviti gol tako što s namjerom pogodiš protivnika loptom u glavu ili zašto je igrače Arsenala dozvoljeno daviti ili udarati bez lopte i duela a da to niko ne želi vidjeti i zašto je Xhaka bio dežurni kabadahija kod sudija zato što je radio slične stvari. Liga sa selektivnim pravilom gdje je nabijanje lopte poslije zvižduka u isto vrijeme i dozvoljeno i nije, ovisno o percepciji sudija i njihovih pogleda na prirodu i ekologiju društva u kojem žive. Ovo je liga u kojoj se zaboravi podvuci offside linija pa smo vidjeli i svjedočili nereguralnim golovima iz offside-a. Ovo je liga u kojoj kvazi sudijska organizacija svako malo šalje nekom pismo izvinjenja u vrijeme kad je tehnologija toliko napredovala da prostora za pogrešku skoro pa nema.
Naravno da ne očekujem od tebe neki konstruktivan odgovor ili neku kvalitetnu argumentaciju u raspravi, tebi je smisao obitavanja na ovom forumu ipak na nekom drugom putu koji je ovdje opšte prihvaćen, još jedan od trolova koje je sevap nahraniti pridavajući im bilo kakvu pažnju.
Vama, simaptizerima ciganštine koji misle da postoji agenda protiv Arsenala, se cijeli svijet smije a ne meni.
Naravno da ti ovo ne razumiješ jer si simpatizer te ciganštine. I naravno da ćeš nastaviti da se brukaš da upisima jer misliš da si zapravo na pravom putu. Ko sam ja da te u tom spriječavam?

Naravno da ti ovo ne razumiješ jer si simpatizer te ciganštine. I naravno da ćeš nastaviti da se brukaš da upisima jer misliš da si zapravo na pravom putu. Ko sam ja da te u tom spriječavam?

Tebe se moze samo sazaljevat, sto vecina i radidduJ je napisao/la: ↑08 nov 2024, 20:04Vama, simaptizerima ciganštine koji misle da postoji agenda protiv Arsenala, se cijeli svijet smije a ne meni.![]()
Naravno da ti ovo ne razumiješ jer si simpatizer te ciganštine. I naravno da ćeš nastaviti da se brukaš da upisima jer misliš da si zapravo na pravom putu. Ko sam ja da te u tom spriječavam?![]()
E čuj ti prvog kmečavca foruma Karfiola. Nemoj tako Karfiole. Evo zajedno ćemo kmečati u nedjelju 

Stari moj ak je netko debil je debil, nema to veze sa navijacima. Ti si sigurno poceo navijat za Inter Milan zato kaj je kao "gospodski klub" mos si mislit. Za navijace svakog kluba mozemo rec da se ponasaju budalasto, ja osobno nikad nisam cuo da je netko rekao vidi kak su super navijaci (osim ovih sto su neka niza klasa pa ih tapsemo po ramenima jer nisu prijetnja).SiamoNoi je napisao/la: ↑08 nov 2024, 19:15Točno se sve vidi u ovakvim duelima. Sa Liverpoolom je bio uzajaman respekt i poštovanje među navijačima,pogotovo onima koji su putovali u Liverpool ili Milano. Razmijenjivali su se šalovi, slikalo po gradu i slično. S druge strane Arsenal je potpuno nebitan klub u europskim okvirima čiji navijači su ekvivalent liku koji se bahati sve u 16 bez pokrića i onda uvijek po lampi dobije,ostane popišan,ali naravno nikad ne nauči iz toga nego uvijek iznova sve radi isto. Čast iznimkama. Sve ovo se naravno preslikava i na sam klub i vrlo jasno se vidi razlika između velikana i gubitnika i kompleksaša.
ARSENAL4ever
- feniksptica
- Kontakt:
Nema ovi moji zaratise s svima, nema čovjek snage za toliko borbe.
Haj kad je u okviru lige ..al ovo je previse napora.
Al u pravu su. Pokradose nas.
I Chelsea će sutra
Haj kad je u okviru lige ..al ovo je previse napora.
Al u pravu su. Pokradose nas.
I Chelsea će sutra
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma neki bullying se tu radi na navijace Arsenala. Dal dobili ili zgubili uvijek neka sranja budu. Zato smo slozni i vracamo vam isto mjerom ako nas napadnete 

ARSENAL4ever
- wadethegreat
- Kontakt:
I present Anthony Taylor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.