Eh, super, malo mi je falilo da odustanem, vrte se u krug oko istih stvari, dopizdilo mi vise
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Ogledah novu epizodu Froma, Acosta postaje uz Fatimu i Ellisa najdosadniji karakter u seriji. Katastrofalne ocjene je epizoda dobila i slažem se, 40+ minuta ničega, ona stara je nešto znala, sumnjiva je bila, vidjet ćemo šta će se dalje dešavati, ogroman potencijal, sve ide u pogrešnom pravu, Victor autistićan i u početku zanimljiv, sada je dosadio a dolaskom njegovog oca je postao još dosadniji.
Prva epizoda nove sezone Shetlanda na torrentima
Završih napokon, nakon pola godine gledanja, posljednju sezonu How I met your mother.
Hands down nešto najgore što sam gledao na televiziji
Hands down nešto najgore što sam gledao na televiziji
- JayCatwright
- Kontakt:
Glavni problem je što scenaristi osim jeb.enih NPCeva nemaju muda nikog ubiti već 3 godine, ali eto izašao je neki leaks za finale sezone, koji nisam čitao, ali vjerujem da bi konačno neko mogao na ahiretNeutral je napisao/la: ↑07 nov 2024, 04:58Ogledah novu epizodu Froma, Acosta postaje uz Fatimu i Ellisa najdosadniji karakter u seriji. Katastrofalne ocjene je epizoda dobila i slažem se, 40+ minuta ničega, ona stara je nešto znala, sumnjiva je bila, vidjet ćemo šta će se dalje dešavati, ogroman potencijal, sve ide u pogrešnom pravu, Victor autistićan i u početku zanimljiv, sada je dosadio a dolaskom njegovog oca je postao još dosadniji.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ne vjerujem da ima serija sa glupljim krajem...
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Prva polovina serije medju boljim sitcoima, kako se blizi kraj tako sve gore i gore
1946-1987
Više mislim u kontekstu čitave sezone.
- JayCatwright
- Kontakt:
Wow kakva konkurencija boktejebo
The Day of the Jackal

British intelligence officer:The Jackal is an elusive assassin who makes his living carrying out hits for the highest fee. He soon meets his match in a tenacious British intelligence officer who tracks him down in a thrilling cat-and-mouse chase across Europe
it's football day
Who cares what you will doBaboon je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:07British intelligence officer:The Jackal is an elusive assassin who makes his living carrying out hits for the highest fee. He soon meets his match in a tenacious British intelligence officer who tracks him down in a thrilling cat-and-mouse chase across EuropeMislim da ću ovo ipak preskočiti, a pogledati film iz 1973. koji je pravi masterpiece.
Gdje mi je ova ekipa što prati Pingvina, šta očekujemo u zadnjoj epizodi? 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Citam i slusam u zadnje vrijeme na twitteru i youtubeu ove sto su vec gledali zadnju epizodu, kazu da je brutalna zavrsnica. I Farell je u par intervjua izjavao kako je ostao zatecen tom zadnjom epizodom te da ne vidi kako iko moze gledati Pingivna kao "dobru" osobu nakon toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.