Zeljan paznje i klikova ko tinejdzerke tiktoka.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zeljan paznje i klikova ko tinejdzerke tiktoka.
Gledaj ti njemu frizurice, botox je tu lagano, mladji od mog starog 2 godineMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 nov 2024, 17:13Pojela mu mozak loša roba.
Pa on je od jedne obične kateterizacije, koja je minimalno invazivna procedura u medicini, napravio priču da je operisao srce i da ga zbog toga, čini mi se, tri sedmice nije bilo na TV-U![]()
Ma kretenčina, sjećam se kad je SOS bio popularan, a on cuga s gazdom Mustafom. Pa mu raja dobacuje, valja li to tako hadžijaalemsa je napisao/la: ↑08 nov 2024, 17:24Gledaj ti njemu frizurice, botox je tu lagano, mladji od mog starog 2 godineMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 nov 2024, 17:13Pojela mu mozak loša roba.
Pa on je od jedne obične kateterizacije, koja je minimalno invazivna procedura u medicini, napravio priču da je operisao srce i da ga zbog toga, čini mi se, tri sedmice nije bilo na TV-U![]()
. Mentalni rob svog tijela, zaspo u 33oj godini zivota
@CA
Ma haj bio je, izvjestavo je citavo vrijeme.
Jesil postao babo?
Stiže pomoć za porodice iz poplavljenih područja, dobit će vaučere u vrijednosti do 500 KM
Cak se nisu mogli ni suzdrzati tog tipa naslova ni kad je ona mlada teniserka gostovala sa ocem
Koristi sto mnogi zive u strahu. Pogledaj samo ove forumase poput Sljive i Kajzera. A zamisli tek kakvo je stanje kod starijih koji ga najvise gledaju.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 nov 2024, 23:33Cak se nisu mogli ni suzdrzati tog tipa naslova ni kad je ona mlada teniserka gostovala sa ocem
klosari mrtvi
Trenutno ne, ne znam da li bi u buducnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.