Levat, var je itekako relevantan za ovaj slučaj.
Vec sam naveo jedan primjer sa evropske scene gdje je var bio u istoj funkciji.
Ne izvaljuj se, ako vec nemas pokrice za neke izjave.
Levatu jedan jel ofsajd onda? Ko je za to relevantan?antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:53Levat, var je itekako relevantan za ovaj slučaj.
Levat pa levat. Dzaba se ja raspravljam.RedBlue je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:50Nije var, imaju gol-linija tehnologiju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:45Smije. Prvi primjer el clasico prosle godine ja mislim.
Var provjeravao da li je lopta presla gol liniju.
RedBlue je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:54Levatu jedan jel ofsajd onda? Ko je za to relevantan?antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:53Levat, var je itekako relevantan za ovaj slučaj.
RedBlue je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:50Nije var, imaju gol-linija tehnologiju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:45Smije. Prvi primjer el clasico prosle godine ja mislim.
Var provjeravao da li je lopta presla gol liniju.
Pa procitaj sta sam napisao? Gleda se linija a ne gleda se ofsajd? Jel pise to ili si corav?antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:56RedBlue je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:54Levatu jedan jel ofsajd onda? Ko je za to relevantan?antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:53
Ne izvaljuj se, ako vec nemas pokrice za neke izjave.![]()
![]()
Daj prvo se vrati vidi sta si pisao.
Al vjerovatno si u medjuvremenu skontao da si ispao glup, pa sad mijenjas temu.
RedBlue je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:54Levatu jedan jel ofsajd onda? Ko je za to relevantan?antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:53Levat, var je itekako relevantan za ovaj slučaj.
Da jbt, jos lik koji je u ofsajdu je napravio faul nad tim igracem koji je dao autogol.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:02RedBlue je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:54Levatu jedan jel ofsajd onda? Ko je za to relevantan?antisisoja1919 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:53
Jel to ove budale iz VAR sobe su gledale dal je lopta prešla gol - liniju a nisu potencijalno zaleđe
Jaooo ludila
Ovo je NENADYEBIVO korištenje VAR - a
Tako je, Bubanja je bio u ofsajdu, napravio faul, igrao je rukom i pljunuo Batara u lice za šta je zaslužio crveni karton.RedBlue je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:04Da jbt, jos lik koji je u ofsajdu je napravio faul nad tim igracem koji je dao autogol.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 17:02
Jel to ove budale iz VAR sobe su gledale dal je lopta prešla gol - liniju a nisu potencijalno zaleđe
Jaooo ludila
Ovo je NENADYEBIVO korištenje VAR - a
ista stvar kao na Grbavici nisu tretirali teren u redovnom održavanju sa sredstvima protiv gljivicnih infekcija u travi i sad ga **** kad je unisten terenakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:59uhvatila se šuga i na teren na Koševu
duži rok trajanja imaju majice iz Waikikija
Jel se za to moze svirati ofsajd? Ne sjecam se primjera da je zbog toga ponistavan gol nekome. Poznato je ono ako zaklanja pogled golmanu ili mu smeta, to je ofsajd.LeonProfessional je napisao/la: ↑09 nov 2024, 16:41Jel bio Bubanja u ofsajdu kod gola?
Uticao je na igru i reakciju stopera koji je dao autogol.