FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3 boda dosta ovakve su utakmice jako nezgodne manjak voljnog momenta sto je normalno uz raspored i ritam.
Odmoriti se sad i do kraja prvenstva odigrati na nivou.
Odmoriti se sad i do kraja prvenstva odigrati na nivou.
5 utakmica u 14-15 dana, plus Sloga i njihov dupli blok, ali jok, hoce Bosnjo 9-0 na poluvremenu.
@scudeto opet ugasen ko ultrasi !
Bravo momci za zasluzenu pobjedu !!!
@scudeto opet ugasen ko ultrasi !
Bravo momci za zasluzenu pobjedu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Bravo momci, sad je lakse
Pitanje za ove "nabijem na **** stručnjake" jesmo li sada šampioni obzirom da smo ove malatnuli 2:0, a UZP ih jedva uzeo 0:1????
Pojedinci nisu igrali lopte na terminu, a uzimaju si za pravo da sole pamet po pitanju igre, a poooosebno po pitanju fizičke spreme naše ekipe.
Ako vas nervira ovakva igra izadjete fino sa stadiona, pardon ugasite tv i idete dalje!!!
SVAKA ČAST NA POBJEDI LAVOVI, sada na zasluženi odmor, pa onda u nove pobjede aBd

P.S. Nadam se da Guli više neće pucati penale i da će Zeka odrediti ko će u narednim periodu biti egzekutor
Pojedinci nisu igrali lopte na terminu, a uzimaju si za pravo da sole pamet po pitanju igre, a poooosebno po pitanju fizičke spreme naše ekipe.
Ako vas nervira ovakva igra izadjete fino sa stadiona, pardon ugasite tv i idete dalje!!!
SVAKA ČAST NA POBJEDI LAVOVI, sada na zasluženi odmor, pa onda u nove pobjede aBd
P.S. Nadam se da Guli više neće pucati penale i da će Zeka odrediti ko će u narednim periodu biti egzekutor
Rutinski. Bravo momci, bravo Zekicu. Jako do kraja, samo nastaviti ovako
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
+3 bravo
Mazlumi dođite nekad na kosevo osim što ovdje po vazdan pljujete i izmišljati razne gluposti. Nevjerovatno koliko ovdje ima ubačenih debila koji veze nemaju sa našim klubom.
Bravo momci, bravo Zekiću,jako bitna pobjeda,osjetio se umor, pojedine nazovi navijače nabijem na qurac,na krmetnjak pa uživajte u nogometnoj rapsodiji
-
- Kontakt:
Mrsko mi citati sve, jesu li se to javili dusebriznici na 1:0 autogol nije im bilo dosta jelde

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
14 dana, 5 utakmica, 4 pobjede i gol razlika 18-1. Ja stvarno ne znam kako neko moze da pametuje. 

U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
Uhh,kako sam se pribojavao ove tekme,ovakve su najteze poslije derbija i velike potrosnje,plus zgusnut raspored.
Nekako na ovakvim smo najcesce i redovno kiksali,sad to rijesavamo relativno rutinski.
Bravo momci,furamo dalje.
Jedva cekam prelazni zbog pojedinaca,koji su zalutali u ovaj roster.
Znam da i sef isto vidi.
Sarajevo ljubavi moja

Nekako na ovakvim smo najcesce i redovno kiksali,sad to rijesavamo relativno rutinski.
Bravo momci,furamo dalje.
Jedva cekam prelazni zbog pojedinaca,koji su zalutali u ovaj roster.
Znam da i sef isto vidi.
Sarajevo ljubavi moja

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- napoleon72
- Kontakt:
Svatam ja da je hladno, lose vrijeme, ne atraktivan protivnik, nedostatak volje, umor, i naravno na kraju 3 boda, extra !!! Ali ne shvatam da izgubis 80 puta loptu na sredini, da ti se lopta odbije 8 metara od noge prilikom stopanja lopte, da das for tako da ti 9 od 10 lopti pokupi protivnicki odbrambeni igrac. Ipak su to neke stvari koje bi trebale da stimaju i na teeminu.
Kako god, bodove pisu igru brisi ovaj put!
Kako god, bodove pisu igru brisi ovaj put!
U novi boj ...
Hahaahah pa koliko ljudi u svemu nadju manu. Pa proslo je samo 60 sati od one utakmice sa Zrinjskim, kako vam to ne padne na um naprijer. Da li ste vi gledali utakmicu, jestel mozda primjetili da je Sloga igrala defanzivno sa drugim blokom, i opet smo u prvih 30 minuta mogli voditi dva razlike. Mi ne zasluzujemo nista od ovog, pogotovo nakon vecersanje posjete.
I da, ja i dalje nmg da vjerujem da ljudi negodoju sto ce tice trenutne formacije(koja daje rezultat) koju igramo, jbt hljeb nije stvar u formaciji vec kako ce igrac reagovat na postavljeni zadatak i taktiku.
I da, ja i dalje nmg da vjerujem da ljudi negodoju sto ce tice trenutne formacije(koja daje rezultat) koju igramo, jbt hljeb nije stvar u formaciji vec kako ce igrac reagovat na postavljeni zadatak i taktiku.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 09 nov 2024, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zekic je gospodin....
A dobismo i A reprezentativca...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Odlicna utakmica da nije odbrane klimave Sloga ni taj udarac glavom koji je otišao 3 metra pored ne bi napravila.
Rogić nije primio gol iz igre ove godine.
Rogić nije primio gol iz igre ove godine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Odlican rezultat. Igru ne treba ni uzeti u obzir nakon 72h odmora i derbija protiv Zrinjskog u Mostaru.
Zekicu dati dugogodisnji ugovor i neka si skroji ekipu po svom ukusu. Ima ovdje jos posla sa pojedinim igracima pogotovo u defanzivnom dijelu. Neke mozda i moze dovesti u red, ali za pojedine mislim, da je najbolje da napuste klub.
Kad bi jos odbranu zategnuli, i dodali na to sve jos jedno krilo u rangu Gulasha na zimu (samo kontra strana Gulasha logično) ova ekipa bi u proljetnom djelu yebala i sudije i Vicu i protivnike.
Zekicu dati dugogodisnji ugovor i neka si skroji ekipu po svom ukusu. Ima ovdje jos posla sa pojedinim igracima pogotovo u defanzivnom dijelu. Neke mozda i moze dovesti u red, ali za pojedine mislim, da je najbolje da napuste klub.
Kad bi jos odbranu zategnuli, i dodali na to sve jos jedno krilo u rangu Gulasha na zimu (samo kontra strana Gulasha logično) ova ekipa bi u proljetnom djelu yebala i sudije i Vicu i protivnike.
Trenutno korisnika/ca: boki86, kogmagie46, rishovski i 44 gosta.