Ne mozes dobiti suspenziju za faul ako ti za taj faul nije pokazan crveni karton. Edukuj se.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:26Pa kako 0? Sta je trebao slomiti za suspenziju? Ubiti? Koliko je utakmica renan dobio kad je laktom zakacio onog iz borca kod istoka?Pendulum je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:06Nula.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 nov 2024, 10:56Koliko utakmica suspenzije je dobio onaj chetnicki mesar sto zavrsi andjusicu karijeru?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidiš da nemaju pojma šta laprdaju, lišeni svake moždane funkcije.
Sjetićeš se da su se u Engleskoj igrači kažnjavali i bez crvenog kartona, nakon gledanja snimka poslije utakmice. Mislim da Suarez nije dobio crveni karton kad je ujeo Ivanovića pa su ga kasnije nešto mnogo kaznili.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Da, ali to nije klasicni faul, prekrsaj. Za ujedanje, pljuvanje i slicno ako se kasnije uoci moze se suspendovati.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:50Vidiš da nemaju pojma šta laprdaju, lišeni svake moždane funkcije.
Sjetićeš se da su se u Engleskoj igrači kažnjavali i bez crvenog kartona, nakon gledanja snimka poslije utakmice. Mislim da Suarez nije dobio crveni karton kad je ujeo Ivanovića pa su ga kasnije nešto mnogo kaznili.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Naravno da neće pročitati "smrt gostima" ali će zauzvrat ponovo dizati parole Manijacima kako su u srpski svet utopili svoje snove i da se volimo sa četnicima.Paromlinac je napisao/la: ↑10 nov 2024, 04:15Dobro nam dosli, kao i svi drugi gosti, na tribinima neka bude fer navijanje, na zelenom polju, neka pobijedi Zeljo. Na nasem stadionu nikada necete procitati poruku " Smrt gostima ". To je filozofija " inferiornih " u svakom smislu te rijeci.rodjak je napisao/la: ↑10 nov 2024, 03:16Eto nas Zeljkanovci sutra na Grbavicu ko po starom dobrom obicaju u dobrom izdanju(svakako je to nas drugi domaci teren i jos jednom hvala za evropske utakmice do sada),nadam se fer i postenoj igri i nek pobjedi ko bude bolji ,a ako budu podjednaki moze i nerijeseno, djavlu malo![]()
Nego evo se mi pomalo pripremamo za stimung poslije utakmice pa eto vidite vi sta ce te i kako ce te(svi osim Hadjikica spremni ko zapetre puske
)
Više volim Sarajevo od Veleža toliko.
Grupa iznad svakog pojedinca.
A sto li nije pokazan crveni karton, za sada najvecem mesaru u ligi?Suvorov je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:40Ne mozes dobiti suspenziju za faul ako ti za taj faul nije pokazan crveni karton. Edukuj se.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:26Pa kako 0? Sta je trebao slomiti za suspenziju? Ubiti? Koliko je utakmica renan dobio kad je laktom zakacio onog iz borca kod istoka?
Zašto se ovdje nije "kasnije pogledalo pa suspendovalo" - jer očigledan prekršaj za minimalno crveni, je bio?Suvorov je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:54Da, ali to nije klasicni faul, prekrsaj. Za ujedanje, pljuvanje i slicno ako se kasnije uoci moze se suspendovati.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:50Vidiš da nemaju pojma šta laprdaju, lišeni svake moždane funkcije.
O čemu mi pričamo ovdje - pa VAR nije sugerisao sudiji da promijeni odluku sa "jedva žuti" na "direktan crveni" i minimalno (naglasak na minimalno) 2 utakmice suspenzije.
Ludom radovanje.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Idemo deckiiii sa dva napadaca, tabamo put za plavu lokomotivu preko strmovitog Veleza
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zato sto je klasicni faul, a ne pljuvanje, ujedanje i slicno.Pendulum je napisao/la: ↑10 nov 2024, 12:09Zašto se ovdje nije "kasnije pogledalo pa suspendovalo" - jer očigledan prekršaj za minimalno crveni, je bio?Suvorov je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:54Da, ali to nije klasicni faul, prekrsaj. Za ujedanje, pljuvanje i slicno ako se kasnije uoci moze se suspendovati.Virtu4l je napisao/la: ↑10 nov 2024, 11:50
Vidiš da nemaju pojma šta laprdaju, lišeni svake moždane funkcije.
Aha. Hoćeš da kažeš da se nikad za "klasičan faul" (toliko klasičan da je čovjeku mogao karijeru završiti) nije naknadno odredila neka kazna?
Kazlagic u subotu sudi Drugu ligu FBIH, dva dana poslije toga glavni sudija na utakmici Premijer lige. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Na utakmicama gdje postoji VAR ja ne znam za takav slucaj. Ne sjecam se ni prije VAR-a, ali poslije pogotovo. Ti ako znas neki slucaj napisi.
- feniksptica
- Kontakt:
Zao mi Veleža, pokrast ce ga danas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A što si preskočio dio gdje spominjem VAR? Zašto ga VAR nije kontaktirao da isprave karton?
Jer su procijenili da nije bilo "dovoljno intenziteta" za direktan crveni?
Ispravljas krivu Drinu drug.Pendulum je napisao/la: ↑10 nov 2024, 12:40A što si preskočio dio gdje spominjem VAR? Zašto ga VAR nije kontaktirao da isprave karton?
Jer su procijenili da nije bilo "dovoljno intenziteta" za direktan crveni?![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ma znam @Beli nego me evo interesuje dokle može da pravda nešto što se ne može opravdati. 
-
StarmoCity
- Kontakt:
Samo za drage pitare, sinoć je uz gitaru i harnmoniku to malo drugačije zvučalo ali poruka je jasna, SVE ŠTO OSTA OD ŽIVOTA, SVE BI DAO ZA TITULU 
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Najbolji arbitar premijerne lige. Ceka se jos ta uefa znacka.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Zato sto nije bila tema (konkretno smo pricali o naknadnim suspenzijama).Pendulum je napisao/la: ↑10 nov 2024, 12:40A što si preskočio dio gdje spominjem VAR? Zašto ga VAR nije kontaktirao da isprave karton?
Jer su procijenili da nije bilo "dovoljno intenziteta" za direktan crveni?![]()
Da, procijenili su tako.