Prije svega odlična utakmica s obje strane. Otvorena igra i pohvalio bi ovog golmana malog iz Veleža koji je u nekoliko navrata sjajno odigrao, a poprilično miran s loptom u nogama pri presingu.
U desetoj sekundi mislim da je opravdani žuti gdje je Krpić vodeći loptu nagazio protivnika, a u preostalom sudija je bio 3 metra od situacije. Prvi gol(poništeni) na sjeveru mi se učinilo da je Sulejman bio u liniji, ali sad kad sam pregledao vidi se da je ofsajd čist. Šteta zbog nekoliko pokušaja Karamarka u prvom poluvremenu jer ima taj trzaj glavom. U drugom su Krpić, Dangubić i Cvetanovski uz podršku Radovca sjajno izlazili i krali lopte odbrani Veleža gdje trebaju da traže krivce za oba gola. Nisam vidio sa stadiona, ali koliko znam lopta mora cijelim obimom izaći vani da bi bio korner ili gol aut. Ako je izašla stvarno bilo bi mi krivo, ali opet to je posao sudije uz pomoć Var tehnologije da donese odluku.Kod penala čisto sve, oborio je Dangubića s leđa i mislim da tu nema sumnje da li je prekršaj. Sudija je morao pustiti još nekih 90tak sekundi da se odigra radi povrede Krpića. Velež dobar, malo je nedostajalo da napusti neporažen. Dižu se, mislim da će im dobro doći ova reprezentativna pauza.

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!