Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

fazlaaaa
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la fazlaaaa » 13 sep 2009, 21:24

no rules je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:
tuborg je napisao/la:ma hare je idealna zamjena za muratovića, murat ako izgura ovaj ciklus dobro je, jebote svaku utakmicu sve manje i manje igra zbog umora
Veoma solidno igra protiv ovih svemiraca iz Valencije...igra zadnjeg veznog,fino dijeli lopte..imao je onaj savrseni pas koji napadac nije iskoristio..zna momak s loptom,ima odlican pregled igre..a,Muratovica necu komentirati..samo cu napisati da su godine ucinile svoje.
odlično ako je prekomandovan da igra zadnjeg veznog jer naprijed nebi imao mjesta pored Misketa , Pjane , Štile i Ibrika , a na poziciji zadnjeg veznog će doći ko' kec na desetku jer vidimo da Rahim' sve manje igra za CSKA , trebat' će nam svježa krv u Africi ;)

@ ipak momak igra u drugoj ligi po jačini... protiv igrača kao što su Villa , C.Ronaldo , Kaka , Benzema , Messi , Ibra ;) ...
i veoma dobro igra i drzi se sa takvim igracima :)
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 13 sep 2009, 21:30

daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 13 sep 2009, 21:35

miroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu ili ti sina dezertera u prvih jedanaest u repki smjesni ste.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 sep 2009, 21:41

miroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
Pa vi zaista niste uredu...
Kakav izdajica pa jesteli vi normalni?
Po cemu je to izdajica mozda po tom sto je trebao Biti konobar u Holandiji i fukara da nije fudbaler, a tu igru je naucio u Holandiji i vratio im je zlatom sa evropskog prvenstva za mlade...
E sad kada je stekao pravo da igra za nas covjek je odmah dao izjavu da zeli igrati za BIH...

Covjek je postupio kao sto bi postupio svaki normalan covjek na svijetu,vratio dobrim onoj zemlji koja ga je udomila i dala mu hljeb,a sad nam je ta ista Holandija dala gotovog klasnog fudbalera koji nikada nebi igrao onako dobro da je fudbal ucio u BIH...

Mi trebamo biti slozni oko tog da nas Haris zaigra za nasu repku i oznoji njen dres...
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 13 sep 2009, 21:44

medunjanin jedan od bolje ocjenjenih igraca u valladolidu veceras , a koliko znam njega su prije nasih zvali iz holandije :? sada kada moze igrati neka ga zovne onaj coro kada zovne hrgovica nevidim razloga sto njega nebi !!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 13 sep 2009, 21:45

A jeste i vi dosadni vise, ko da smo Brazil pa da imamo igrace tipa Grafita za bacanje... :roll:

Covjek je profesionalac, dobro bi bilo i njemu i repki.. ako nezadovolji ili slucajno podbaci, nema vise poziva u A repku i gotovo. A to bi samo njemu islo na stetu.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 13 sep 2009, 21:46

gringo1 je napisao/la:
miroslav blazevic je napisao/la:daj ba ljudi ne budite licemjerni-zamislite staviti pjanica i izdajicu u prvih jedanaest u repki smjesni ste.
Po cemu je to izdajica mozda po tom sto je trebao Biti konobar u Holandiji i fukara da nije fudbaler, a tu igru je naucio u Holandiji i vratio im je zlatom sa evropskog prvenstva za mlade...
E sad kada je stekao pravo da igra za nas covjek je odmah dao izjavu da zeli igrati za BIH...

Covjek je postupio kao sto bi postupio svaki normalan covjek na svijetu,vratio dobrim onoj zemlji koja ga je udomila i dala mu hljeb,a sad nam je ta ista Holandija dala gotovog klasnog fudbalera koji nikada nebi igrao onako dobro da je fudbal ucio u BIH...

Mi trebamo biti slozni oko tog da nas Haris zaigra za nasu repku i oznoji njen dres...
PITAJ KODRU!!!!

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 13 sep 2009, 21:51

fabio je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:papane jedan on nije igrao 10tku na udakmici sa Almeriom...igrao je veznjaka sa jos jednim likom, sto mozes viditi i ovdje http://www.realvalladolid.es/competicio ... rtido/...i odmah izasao...sigurno je zadovoljio cim ga je onako rano izbacio...stedi ga za druge tekme...kad cete vise shvatiti da je to **** od covjeka...
jedan od odbrambenih igraca valladolida je dobio crveni karton, tako da je trener mijenjao medunjanina za novog odbrambenog igraca, ispostavilo se da nije pogrijesio jer je zavrseno 0:0..
ako je izasao ,svako more da budne zamjenjen igrao je obru pola sezonu,valladolid ga platio skupo za njih oko 4mill eura,barem zna bolje pricati bosanski od Ibrahimovica koji vecinom sponju kao bosancem koji nezna nista o bosni i kad je bio zadnji put prije rata kad je bio djete,i neka nauci bosanki,Medjunanin Haris svojoj djeci nec dati skroz strana imena nego bosansko,u to sam uvjeren,u ibre je vicente, i jos sa y neko.....**** ibrrahimovica[/quote]
hahahaha,ma najjaci ste mi vi koji pricate o tome kakva ce neko dati imena svojoj djeci,kao to je mjera "bosanstva".hahahahah,pa eto ti Salihamidzica rodjeni Hercegovac,sta to uradi mili boze?
joj kakvih sve ljudi ima na ovom forumu,kao da je bitno kako se djeca zovu,ili ko je kome zena,ono come on,u kojem vijeku vi zivite?I ti znas sta ce Medunjanin raditi,ma ono,Dzemila nisam te prepozn'o.
Lako je biti patriota danas,kada reprezentaciji dobro ide.Vrsni poznavaoci nogometa sjetit ce se sta je ovaj momak izjavljivao u tzv.usponu svoje karijere,kada se nadao dolasku u holandski A tim.Recenice tipa:Zao mi je Sliskovicu,ali moj izbor je Holandija.No ok,nisam ja zlopamtilo.Neka momka nek se dokazuje sada,pa ak je dobar dobro dosao.Sve po zasluzi.
A sto je jos interesantnije,svakog talenta iz BiH ili s Bh.korijenima usporedjuje se s Zlatanom,i uvijek se prica o Zlatanovom "nepatriotizmu".Ono,usporedba ti je svaka cast.Cuj Zlatan ne zna bosanski,nadio djeci strana imena,a ovaj zna bosanski i hahahahahah nece djeci naditi ta imena,joj sto me nasmija mali...

Jos da je Zlatan 100%Bosanac kao sto nije,jos da je rodjen u BiH kao sto nije,jos da je bio ovdje vise od jedanput pa ajde nekako bi se dalo usporedjivati,ali ovako...bgt okani se glupe price.

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 13 sep 2009, 21:52

Ma treba zvati momka da igra,da upise nastup a ostalo je na njemu. Pogotovo ako igra zadnjeg veznog s obzirom da su Muratovic i Rahimic u poznim godinama.. Te razloge koje vi spominjete su ciste gluposti. Gurati neki princip i ostati bez dobrog igraca je besmisleno. Vidjeli smo protiv Irana kako prolazimo kad nam levati ulaze sa klupe, vratili smo Begovica, vratimo i Medunjanina pa ljudi nismo mi Brazil pa da se tako odricemo kao oni Eduarda ili Deca.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 sep 2009, 21:59

gringo1 je napisao/la:

Vidi ti kako su ovi moji Visočani pametni :D Potpis.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 22:01

treba ga ciro pozvat nema sta izgubit neka ga proba i vidice koliko vrijedi jel mi stvarno nemamo rezervnih igraca jedna povreda i mi smo gotovi

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 13 sep 2009, 22:03

mrzim_ulizice je napisao/la:treba ga ciro pozvat nema sta izgubit neka ga proba i vidice koliko vrijedi jel mi stvarno nemamo rezervnih igraca jedna povreda i mi smo gotovi
FALA BUGU PA GA NIJE ZVAO-I NADFAM SE DA GA NECE ZVATI-DOSTA NAM JE IZDAJICA I DEZERTERA-SINOVI DEZERTERA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2009, 22:04

mrzim_ulizice je napisao/la:treba ga ciro pozvat nema sta izgubit neka ga proba i vidice koliko vrijedi jel mi stvarno nemamo rezervnih igraca jedna povreda i mi smo gotovi
Pa upravo to nismo mi neka velesila da bacamo igrače...ne bilo koje igrače...startere iz Španske lige..pa nek dođe nek proba....za razliku od nekih anonimusa koji su se samo prodavali preko reprezentacije....a sa zadnjim veznim koje imamo necvjetaju nam ruže u budučnosti...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 22:09

miroslav blazevic je napisao/la:
FALA BUGU PA GA NIJE ZVAO-I NADFAM SE DA GA NECE ZVATI-DOSTA NAM JE IZDAJICA I DEZERTERA-SINOVI DEZERTERA
heheehehhehhehh isti si ciro samo sto ciro zna bolje nas jezik od tebe nije valjda da si pijan na lijepi ramazan pa brljas slova

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 13 sep 2009, 22:10

nemoj tako jarane , nema veze što je Pjanić igrao za luksemburg :twisted:
slika

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 13 sep 2009, 22:12

dajte ba momak je bolji od svih iz naseg veznog reda za godinu bice pele za misimovica !! evo kako se poigravao sa jednim villarealom !! a zna se sto ga ciro ne zove ,prvo pare pa onda ces igrati to svatko zna momak je ljevak extra igrac !![youtube][/youtube]
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 13 sep 2009, 22:13

no rules je napisao/la:
nemoj tako jarane , nema veze što je Pjanić igrao za luksemburg :twisted:
slika
I ODBIO DA NASTAVI-A CAK I FRANCUSKU KOLIKE STE SAMO BALIJE SUNCE VAM LJUBIM HEHEHEHHEHEHEH

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2009, 22:13

Imao je problema da se izbori u prvih 11 Luksemburga pa je izabrao Bosnu.

Da, zaboravio sam, zvali su ga i Francuzi :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 13 sep 2009, 22:14

haj ti meni reci šta misliš o pozivanju hrgovića i šta misliš o misketu

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 sep 2009, 22:19

Haris Medunjanin je dolazio na utakmicu Kodro- Bolic i prijatelji i igrao je, znaci da voli ovu zemlju i siguran sam da bi promijenio sportsko drzavljanstvo, sada kada igra u prvom sastavu zasluzuje da bude pozvat u reprezentaciju BiH a onda neka vide dali valja, a mislim da valja jer igra u jednoj velikoj fudbalskoj drzavi.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.