Evo jos jednog, kriva veceras pravila, a do veceras nisu bila

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ajde ti ne seri, pokušavaš umanjiti uspjeh Zvezde večeras, trebalo bi te banovat odavno, ponašaš se ko svinja zadnjih mjesec danaPatriceKwedi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:44Pravila koja daju jos vecu sansu ovakvima kao Zvezda koji zabiju svake prijestupne i jos ih nagradi da prodju odmah u osminufinala je smece od pravila.
Netko rudari u teskoj grupi, a neko ide dalje protiv nekakvog Mitilijanda i propalog Ludogoreca.
LeeJunFan je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:40Ma znam ja to sve. Samo ne volim kad se prije utakmice pričaju gluposti, a nakon utakmice ispadne da za to nema pokrića, mrzim to i ne terba mu to u karijeri, bolje da se drži sebe i pokuša ući u formu jer bi mogao ispast iz reprezentacije koliko god bilo to teško zamislit.Ouagadougou je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:23Čovjek nije ništa loše mislio. Niksi je samo veliki hajdukovac.Iako je u užasnoj formi to je istina...
Led te **** tek sam veceras saznao da su pravila promjenjena i to slucajno naleti na spanjolskoj marci,ne brini ne boli me nimalo za komsijske uspijehe samo naprijed ako vec mislis da sam zbog Zvezde prokomentarisao to.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:42Evo jos jednog, kriva veceras pravila, a do veceras nisu bila![]()
A gle, barem nemam transvestita na avataru.jolicnikola je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:46ajde ti ne seri, pokušavaš umanjiti uspjeh Zvezde večeras, trebalo bi te banovat odavno, ponašaš se ko svinja zadnjih mjesec danaPatriceKwedi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:44Pravila koja daju jos vecu sansu ovakvima kao Zvezda koji zabiju svake prijestupne i jos ih nagradi da prodju odmah u osminufinala je smece od pravila.
Netko rudari u teskoj grupi, a neko ide dalje protiv nekakvog Mitilijanda i propalog Ludogoreca.
edit: očito te Mitrović guši i to totalno
Ostavi komsije i Zvezdu po strani. Pravilo za mene apsolutno - ima smisla. Ponavljam, vise vrednuje evropski nastup svakog kluba. A ne ko pre, tri startne pobede i onda 'ladi jaja sa sklj-postavama.L-Train je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:52Led te **** tek sam veceras saznao da su pravila promjenjena i to slucajno naleti na spanjolskoj marci,ne brini ne boli me nimalo za komsijske uspijehe samo naprijed ako vec mislis da sam zbog Zvezde prokomentarisao to.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:42Evo jos jednog, kriva veceras pravila, a do veceras nisu bila![]()
Biti prvi u Zvezdinoj grupi je lakse nego biti treci u ostalim. U tome je stos.
slušaj ti haveru jedan, nemoj da ti ja pošaljem Soraju pa ćeš vidjeti ko će ti kuću napraviti, pusti čovječe ljude da se raduju, samo im kvariš veseljePatriceKwedi je napisao/la: ↑10 dec 2021, 00:03Cuj dogovorili bi x
A da su Danci jedan zabili Braga bi ispala
Majko mila ko sve ovdje komentira
Sreca za Dinamo, pa im Hajduk nije bio u grupi.PatriceKwedi je napisao/la: ↑09 dec 2021, 23:58Ne stavljaj te dvije momcadi u isti kos.
Dinamo je u tezoj grupi zabio vise, osvojio 10 bodova
Zvezda je u grupi koja po kvaliteti pripada Konferencijskoj ligi osvojila 11 bodova uz 4 gola iz igre. Jednostavno zalosno koliko imaju srece i prilikom zdrijeba i kasnije.
Gle u KL grupe:
Feyenoord, Slavia Prag, Union Berlin, Maccabi Haifa
I usporedimo to s:
Braga, Zvezda, Ludogorets, Midtylland
Bas realno
I iz takve mocvare s 4 gola ti odes direktno u osminufinala. Znaci Uefa se posrala na sve koji su se posteno borili protiv ozbiljnih protivnika.
PatriceKwedi je napisao/la: ↑10 dec 2021, 00:05Ako se vec ide na to da se 1. nagradi, sto ima nekog smisla, onda bi grupe trebale biti podjednake, a ne da imas neke na razini KL
Pa ne bi srljali i igrali va-bank ni jedni, ni drugi dok je u Bugarskoj rezultat koji im oboma odgovara glupsone! Sta pratis ti? Bocanje?!PatriceKwedi je napisao/la: ↑10 dec 2021, 00:03Cuj dogovorili bi x
Majko mila ko sve ovdje komentira
A ovako su srljali, vidim sve je prstalo od otvorene igre i golova. Dosta mitomanije, davno sam ti rekao.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑10 dec 2021, 00:22Pa ne bi srljali i igrali va-bank ni jedni, ni drugi dok je u Bugarskoj rezultat koji im oboma odgovara glupsone! Sta pratis ti? Bocanje?!PatriceKwedi je napisao/la: ↑10 dec 2021, 00:03Cuj dogovorili bi x
Majko mila ko sve ovdje komentira![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.