RK Krivaja Zavidovići
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: RK Krivaja Zavidovići
Hvala ti Bože pa i to riješeno, biće nam dosta lakše uz igrača kao što je Jaškić. Samo je li ta informacija 100% tačna? 

Rek´o mi juceNK/RK Krivaja je napisao/la:Hvala ti Bože pa i to riješeno, biće nam dosta lakše uz igrača kao što je Jaškić. Samo je li ta informacija 100% tačna?

ide u Gracanicu,mada mu sjeba izvjesna mrcina

A Jaškić je Space shuttle za naše uvjete.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Desetkovana Krivaja u Gračanici slavila protiv istoimenog protivnika sa 5 razlike! 

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
-
- Kontakt:
Svaka cast...neunistivi ste...koliko igraca vam je otislo i uvijek ste tu....krivajaš je napisao/la:Desetkovana Krivaja u Gračanici slavila protiv istoimenog protivnika sa 5 razlike!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Bio sam na autobuskoj stanici kad su pristigli rukometaši, prave krugove kroz grad sa busom, 4 svjetla upaljena i sviraju
Svaka čast momcima, držimo priključak za zrinjskim (namjerno malim) i Čelikom, sad Goražde pa Sloga kući, aBd 6 bodova 

Jel kod vas onaj Puric igra ? Kakav je , znam da je bio strasan talenat u Borcu ?
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Igra kod nas, pa mogu reć standardan. Solidan igrač, može se reć predobar za našu ligu, mada zna se desit da ga u jednoj utakmici ne ide i ne ide da ga je*eš 

Hvala prijatelju. i tako je iz godine u godinu, ali u ekipi vlada prava jaranska atmosfera i svi dišu kao jedan, igraju srcem za svoj klub tako da je ovaj uspjeh još i veći obzirom da smo slabiji nego prošle i još prethodnih sezona, i sva ova dešavanja u Mostaru samo su nas još više ojačala i probudila inat, nadat se da će mo ovako nastavitit s obzirom da ambicije i nisu nešto visoke, ali ako se ukaže prilika za nešto više, ne sumnjam da će mo je iskoristiti.Dervencanin je napisao/la:Svaka cast...neunistivi ste...koliko igraca vam je otislo i uvijek ste tu....krivajaš je napisao/la:Desetkovana Krivaja u Gračanici slavila protiv istoimenog protivnika sa 5 razlike!
Čuo sam da ste imali napad za izjednačenje večeras, šteta što makar bod niste osvojili, ali nema veze pokazali ste da možete.
zaslužena pobjeda Krivaje , bilo je čini mi se i 8-9 razlike , kad je izasao golaman Krivaje čitava dvorana je ustala na noge i aplaudirala mu
, čini mi se da je ovo krilo "Omerović" zabio najviše golova ... , a i bekovi su rešetali mrežu ... , kod domaćih Salkić zabio 10-ak golova , golman prlično dobar , ostali slabi , stim da su povrijeđeni Ovčina , Ferhatbegović , Bajramović ...

-
- Kontakt:
Nije se dalo...al najbitnije je da se rukomet vratio u grad rukometa...Derventu i da je ovo samo pocetak...krivajaš je napisao/la:Hvala prijatelju. i tako je iz godine u godinu, ali u ekipi vlada prava jaranska atmosfera i svi dišu kao jedan, igraju srcem za svoj klub tako da je ovaj uspjeh još i veći obzirom da smo slabiji nego prošle i još prethodnih sezona, i sva ova dešavanja u Mostaru samo su nas još više ojačala i probudila inat, nadat se da će mo ovako nastavitit s obzirom da ambicije i nisu nešto visoke, ali ako se ukaže prilika za nešto više, ne sumnjam da će mo je iskoristiti.Dervencanin je napisao/la:Svaka cast...neunistivi ste...koliko igraca vam je otislo i uvijek ste tu....krivajaš je napisao/la:Desetkovana Krivaja u Gračanici slavila protiv istoimenog protivnika sa 5 razlike!
Čuo sam da ste imali napad za izjednačenje večeras, šteta što makar bod niste osvojili, ali nema veze pokazali ste da možete.
Poraz u Visokom od 1 razlike,kao i u Mostaru(znamo sta i kako) i onda kiks prvo kolo s Konjuhom X..
A opet pobjedem nad Gorazdem bi vec bili oko 1,2 mjesta..
Alicu,Zvekicu istekla suspnezija tako da pobjeda nece doci u pitanje..
Mislim da je realno ocekivati jesenju "titulu",ali polahko..
siguran sam da sa ili bez Jaškića Krivaja ima najacu ekipu
uglavnom ako ovakva bude jesen valjalo bi kad bi neke poznate pitice selice dosle u proljecu iz Katra
,al necemo o tome jos..
Treba reci da ŽRK dere guzove na -50 zamrzavaju protivnike i treba ocekivat PL na godinu..
danas Iskra nece proci nista bolje.
Uglavnom Krivaja proradi i grad je ljepse mjesto..
ps. i fudbaleri u kukurz ligi imaju 8 od 8
siguran sam da sa ili bez Jaškića Krivaja ima najacu ekipu

uglavnom ako ovakva bude jesen valjalo bi kad bi neke poznate pitice selice dosle u proljecu iz Katra

Treba reci da ŽRK dere guzove na -50 zamrzavaju protivnike i treba ocekivat PL na godinu..

Nije igrao, sad je na klubu da li će da otplati certifikat za njega da bi stekao pravo nastupa.DakaZdici je napisao/la:Jel igro Jaskic juce, i ako jeste kako je odigro?

jbg Raul ti ga sad pretjera, ne treba previše očekivati jer ambicije nisu toliko visoke, i sigurno je da nemamo najbolju ekipu, stoga malo spustit loptu na zemlju, i uživati u ovim igrama i pobjedama. A te ptičice iz Katara nam nisu potrebne, jer smo se sa njima do sada borili za opstanak. Ova ekipa ima srce, zajedništvo i ne takmiče se ko će više ošutati lopti za razliku tih koje si naveo, dok su bili tu. Sada igramo puno bolje, ljepše i timski što nije bio sličaj do sada. Vjeruj, ovako je najbolje!Raul_64 je napisao/la:Poraz u Visokom od 1 razlike,kao i u Mostaru(znamo sta i kako) i onda kiks prvo kolo s Konjuhom X..
siguran sam da sa ili bez Jaškića Krivaja ima najacu ekipu![]()
uglavnom ako ovakva bude jesen valjalo bi kad bi neke poznate pitice selice dosle u proljecu iz Katra,al necemo o tome jos..
krivajaš je napisao/la:jbg Raul ti ga sad pretjera, ne treba previše očekivati jer ambicije nisu toliko visoke, i sigurno je da nemamo najbolju ekipu, stoga malo spustit loptu na zemlju, i uživati u ovim igrama i pobjedama. A te ptičice iz Katara nam nisu potrebne, jer smo se sa njima do sada borili za opstanak. Ova ekipa ima srce, zajedništvo i ne takmiče se ko će više ošutati lopti za razliku tih koje si naveo, dok su bili tu. Sada igramo puno bolje, ljepše i timski što nije bio sličaj do sada. Vjeruj, ovako je najbolje!Raul_64 je napisao/la:Poraz u Visokom od 1 razlike,kao i u Mostaru(znamo sta i kako) i onda kiks prvo kolo s Konjuhom X..
siguran sam da sa ili bez Jaškića Krivaja ima najacu ekipu![]()
uglavnom ako ovakva bude jesen valjalo bi kad bi neke poznate pitice selice dosle u proljecu iz Katra,al necemo o tome jos..
Po meni samo Sloga ima jacu ekipu? mozda..a ovaj Čelik nece jos dugo gurati..
A nije njihovo igranje razlog sto smo bili tu gdje jesmo...jbg bez najceg trojca druga je to prica i objektivno kvalitet lige nikad nije bio manji..
Igrali il Ivan il Isak preko kurca opet su pojam za sve bekove u ligi..
al dobro i ta stoji..
Pura ima vise samopouzdanja i nekako uz Nerku kao vodju to izgleda bolje,al opet dobro bi dosao jedan Isak u Mostaru da im uvali 17 golova ko u stare dane

Al prvo dobiti sljedece dvije utakmice..
A uz pune tribine i kako zima ide nehumane uslove u dvorani

ps. ŽRK dobile Iskru samo 19 razlike,mogla bi ova Iskra biti druga na kraju prvenstva.
meniskus,ma cistio mu Crlja koljenoDakaZdici je napisao/la:Sta je sa Rahimicem, jel povredjen?

nema ga jos jedno 2,3 sedmice..ali takodje znam da ako Jaškić dobije uredno papire da ce tesko ostati.
-
- Kontakt:
Pozdravi mi Crlju legendu...od Ahme...i Svrcu PejanovicaRaul_64 je napisao/la:meniskus,ma cistio mu Crlja koljenoDakaZdici je napisao/la:Sta je sa Rahimicem, jel povredjen?![]()
nema ga jos jedno 2,3 sedmice..ali takodje znam da ako Jaškić dobije uredno papire da ce tesko ostati.
DogovorenoDervencanin je napisao/la:Pozdravi mi Crlju legendu...od Ahme...i Svrcu PejanovicaRaul_64 je napisao/la:meniskus,ma cistio mu Crlja koljenoDakaZdici je napisao/la:Sta je sa Rahimicem, jel povredjen?![]()

steta onom ko ga ne zna

Ljubisa Crljic
sad me zvao balotteli da bacamo petarde

Hahaha. Crlja najjaci lik. Nego mislim da budu snimke domacih utakmica na tv musto ili ti ga ktvz. Jaskica ubise cigare, ocemo Edina Basica 

Hala Madrid!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.