Pozz svima

sutra u 19 hTheScouser je napisao/la:Kako smo odigrali sa Visocanima nocas?
Ja ba, to sam sinoc skontao kad sam vidio da je tek petak, ha ha.no rules je napisao/la:sutra u 19 hTheScouser je napisao/la:Kako smo odigrali sa Visocanima nocas?
Nemoj zezat da je Japa tol'ko odbrana im'o??? Tako je bilo kad smo ih dobili zadnji put u Visokom prije 3 sezone. Steta stvarno, bit ce to prava borba za opstanak i aBd finale Kupano rules je napisao/la:Bosna prevent pobijedila 32-27 ... Hadžihasić 19 odbrana , Omerčević i Brkić po 6 golova .
Dok ne dodje BosnaZavidovićanin je napisao/la:Izvinjavam se zbog DP ali ovo moram jednostavno reci... Krivaja je deklasirala ekipu iz Ljubuskog. Kakva utakmica kakva drama, sad sam se vratio sa tekme, jedva pricam, boli grlo boli sve....Navijaci ekstra bio sam tu, u dvorani bilo je "Rockers`a" jedno 75 sto je dosta dobro nakon krize i nesuglasice izmedju vodja navijacke grupe...Svaka cast igracima a prvenstveno treneru Adiju Basicu
U OVOME MALOM GRADU OSTAVITE SVAKU NADU NEMA BODOVAAAAA!!!
Ne razumijes se dobro xD. Dodas sufiks /administrator i vidis, jel joomla. Znaci ovo je JoomlaZavidovićanin je napisao/la:Koliko se ja razumijem nije.. Ali dobar sam sa ovim što je napravio stranicu pa ću ga pitati, al` opet kažem stranica je još u izradi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.