Nisam ni ja daleko, meni je prvi album bio SP2002, Korea i Japan.
Panini album sličica za SP 2026
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Moglo bi biti mijenjanja i po OLX-u.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uh tad se za Bayern navijaloGoalgetter je napisao/la: ↑11 apr 2026, 12:08Nisam ni ja daleko, meni je prvi album bio SP2002, Korea i Japan.Necu nikad zaboraviti dan kad sam dobio Oliver Kahna.
![]()
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 11 apr 2026, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Moras 5000 paketica otvorit i opet neces dobit tu dvojicu
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
treba discord napraviti za razmjene
Vidim neko iz Vogošće na OLX-u ima po 40 KM za album debelih korica. Napisao je da album izlazi 5.5., kakva su šanse da tad izađe album?
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo izgleda da je izasla prednarudzba u Sloveniji, 65 eura paket sa 50 paketica. 1.30 eura paketic. Kod nas mozda i mrvu jeftinije ce biti?
9,90€ je album sa tvrdim koricama al isporuka ide za njemacku i austriju. Tako da ce taj vjerovatno preko nekoga vani uzeti duplu cijenu.
albumi sa tvrdim koricama će biti dostupni u puno zemalja. najbolji je meksički, taj je baš cool

Hoce li kod nas biti sa tvrdim?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma valjda bude kod nas uzeti sa tvrdim koricama a ne da se naručuje iako će sigurno biti 30-ak KM. Znači otprilike polovinom maja bi trebalo doći kod nas?
Valjda dođe kod nas do polovine maja.Goalgetter je napisao/la: ↑11 apr 2026, 12:325.5 Panini tek isporucuje sve svoje narudzbe, vjerovatno par dana kasnije ce ih imati.
Ja ga 3 mjeseca trazio, ceko. Na kraju 20 slicica drugu iz razreda koje nije imao za njega. Sutradan, kupim 4 paketica za 2KM, dobijem dva Ronalda. Samo jednog pazario za 10 kojih nemam, drugog dao jaranu iz klupe.
U novi boj...
Pa imas na oficijelnoj paninija za 10 eura isto preorder.
U novi boj...
U Sloveniji paketic 1.3 eura.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Au,ekipa...sjećate se sa sjetom France 98..a moj prvi album Mexico 1986...mada se ne sjećam da sam bio baš aktivan ..znam da sam ga imao ..ali zato Italija 1990 zadnja juga na prvenstvu....i nisu u albumu bili Rože Mila i Skilaći čini mi se ,koji su obilježili SP...Mislim bravo za vas samo naprijed...ja sam i dalje obuzet sličicama samo da to bude neke prihvatljive cijene..da ga baš skroz ne pretjeraju...
To je moj prvi album i cini mi se da je bio Toto Scilaciaqarius je napisao/la: ↑11 apr 2026, 16:40Au,ekipa...sjećate se sa sjetom France 98..a moj prvi album Mexico 1986...mada se ne sjećam da sam bio baš aktivan ..znam da sam ga imao ..ali zato Italija 1990 zadnja juga na prvenstvu....i nisu u albumu bili Rože Mila i Skilaći čini mi se ,koji su obilježili SP...Mislim bravo za vas samo naprijed...ja sam i dalje obuzet sličicama samo da to bude neke prihvatljive cijene..da ga baš skroz ne pretjeraju...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moj prvi album je bio Panini, talijanska liga i to ono sa 20tak lubova, bile i neke uske slicice sa imenom klubova, ohroman album bio, naravno jije bio ispunjem do kraja, moguce da ga negdje i imam u kutiji nekoj
koloys sličice, prvenstvo jugoslavije, prvo crno bijeli igrači pa onda godinu iza toga u boji, rane sedamdesete. sličice se lijepile karbofiksom ako iko još zna šta je to
u kesici (riječ paketić se počela koristiti tek poslije rata) dolazila žvaka i dvije sličice
onda izašao ‘74 prvo neki naš album sa (kvalitetno) nacrtanim igračima i taman kad se taj skupio pojavi se u mome svijetu prvi album sa samoljepljivim sličicama … figurine panini, asovi stadiona - minhen 74 (tako je pisalo na albumu) … to je bila revolucija
panini je do cca ‘82 bio super, možda još koliko toliko ‘86 i ‘90 i onda je to krenulo nizbrdo. dno dna je bio katar sa milion verzija sličica, rubovima u raznim bojama itd. vjerovatno će sad biti još gore a preko 900 sličica je strašno
onda izašao ‘74 prvo neki naš album sa (kvalitetno) nacrtanim igračima i taman kad se taj skupio pojavi se u mome svijetu prvi album sa samoljepljivim sličicama … figurine panini, asovi stadiona - minhen 74 (tako je pisalo na albumu) … to je bila revolucija
panini je do cca ‘82 bio super, možda još koliko toliko ‘86 i ‘90 i onda je to krenulo nizbrdo. dno dna je bio katar sa milion verzija sličica, rubovima u raznim bojama itd. vjerovatno će sad biti još gore a preko 900 sličica je strašno