odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

steve-o
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la steve-o » 10 feb 2010, 19:00

MaliMemo je napisao/la:
steve-o je napisao/la:trenutno najdraza majica 8-)

slika
Kosulja > Springfield extra, imama ja istu samo na roze
ovakve najvise i nosam + polo t-shirts. pravi kvalitet

ps: prejaka ljetna:
slika

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 10 feb 2010, 19:35

steve-o je napisao/la:
pik je napisao/la:Znali ko od vas imal kakva sigurna online prodavnica za kupovinu odjece ?
ovdje su ti sve sigurne 100%

http://www.thecasualsdirectory.com/
E hvala ti drug ;) ,jos samo kada bih me malo uputio kak naruciti nesto,kak placanje i te neke osnovne stvari,jer nikada nista nisam kupovao preko neta pa zato u meni ima neka doza straha :)

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 10 feb 2010, 20:19

pik je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
pik je napisao/la:Znali ko od vas imal kakva sigurna online prodavnica za kupovinu odjece ?

http://www.thecasualsdirectory.com/
E hvala ti drug ;) ,jos samo kada bih me malo uputio kak naruciti nesto,kak placanje i te neke osnovne stvari,jer nikada nista nisam kupovao preko neta pa zato u meni ima neka doza straha :)
najvaznije je prvo pogledati da li taj online shop salje u tu zemlju gdje se nalazis i koliko kosta shipping tj. postarina. dalje bi ti najlakse bilo da sebi nabavis paypal-account, tako najlakse i najsigurnije mozes kupovati preko neta. nadam se da ce ti ovo pomoci, pozdrav ;)

Nordkurve_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Nordkurve_Mg » 10 feb 2010, 20:43

nastojim uzeti ove tene....Adidas Leader :)

slika
slika
slika

il ove

slika

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 10 feb 2010, 23:27

http://www.thecasualsdirectory.com/[/quote]E hvala ti drug ;) ,jos samo kada bih me malo uputio kak naruciti nesto,kak placanje i te neke osnovne stvari,jer nikada nista nisam kupovao preko neta pa zato u meni ima neka doza straha :)[/quote]

najvaznije je prvo pogledati da li taj online shop salje u tu zemlju gdje se nalazis i koliko kosta shipping tj. postarina. dalje bi ti najlakse bilo da sebi nabavis paypal-account, tako najlakse i najsigurnije mozes kupovati preko neta. nadam se da ce ti ovo pomoci, pozdrav ;)[/quote]Drug hvala na savjetima,samo znasli otprilike kolika je postarina na patike od 50 eura za BiH

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 10 feb 2010, 23:35

pik je napisao/la:Drug hvala na savjetima,samo znasli otprilike kolika je postarina na patike od 50 eura za BiH
nisam skroz siguran jarane, al vjerujem da se krece postarina negdje oko 10 - 20km za BiH..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 feb 2010, 23:46

Sto se tiče te casual odjece,prije je bilo sminka to nosit' al' sad svaki papak to fura,al' ipak imam jos par dobrih stvari.
Najjace marke su Lyle and Scott i Ralph Lauren.
slika
Recimo ovu majicu sam im'o u crno-sivoj varijanti, najbolja polo majica koju sam ikad im'o
Imam isto tako jednu Laurenovu majicu,dugi rukav,al' ne mogu nac' sliku nigdje :D
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 10 feb 2010, 23:51

the scouser je napisao/la:Sto se tiče te casual odjece,prije je bilo sminka to nosit' al' sad svaki papak to fura,al' ipak imam jos par dobrih stvari.
slika
Recimo ovu majicu sam im'o u crno-sivoj varijanti, najbolja polo majica koju sam ikad im'o
Imam isto tako jednu Laurenovu majicu,dugi rukav,al' ne mogu nac' sliku nigdje :D
razlika je u tome sto netko nosa tu casual odjecu odavno i jer voli taj style, a neki drugi jer su gledali par puta GSH i football factory ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 feb 2010, 23:54

steve-o je napisao/la:
the scouser je napisao/la:Sto se tiče te casual odjece,prije je bilo sminka to nosit' al' sad svaki papak to fura,al' ipak imam jos par dobrih stvari.
slika
razlika je u tome sto netko nosa tu casual odjecu odavno i jer voli taj style, a neki drugi jer su gledali par puta GSH i football factory ;)
Da je barem tako,pola raje sto ja znam sto se furaju na to,uopste ne znaju za huligane u Engleskoj,a kamoli filmove i sta nose likovi u filmovima.Furaju Burberry i Fred Perry uopste ne znaju iz koje je drzave ta marka,nit' sta ona treba da predstavlja,nit' bilo sta znaju,mozes mu dat' najveceg fusera on ce se furat' okolo,mislit' da nosi nesto dobro.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 feb 2010, 00:29

the scouser je napisao/la: Da je barem tako,pola raje sto ja znam sto se furaju na to,uopste ne znaju za huligane u Engleskoj,a kamoli filmove i sta nose likovi u filmovima.Furaju Burberry i Fred Perry uopste ne znaju iz koje je drzave ta marka,nit' sta ona treba da predstavlja,nit' bilo sta znaju,mozes mu dat' najveceg fusera on ce se furat' okolo,mislit' da nosi nesto dobro.
takvi svugdje ima, sminkera

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 feb 2010, 01:41

Zanimljiva tema... a eto, ja nosim sta mi najvise odgovara u datom momentu, ali ne stedim za odjecu i obucu nikada. Nemam nikakav definiran stil, al uglavnom su to lacoste ili fp pume, denim jeans, jack and jones majice, lezerne prugaste ili jednobojne kosulje, i tako... a naravno, ima i dana kad sam klasicni klosar. Ne znaci mi previse dojam nekoga drugog o tome, nego vlastiti dojam o samom sebi u datoj odjeci i datom momentu.
...Život za Široki...

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 11 feb 2010, 11:38

Vecina i ne zna sta je Fred Perry,Henri Lloyd,Burberry,Aquascuttum,Stone Island,Lacoste,Hackett... :mrgreen:
A C A B !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 feb 2010, 13:18

Emir_ZENICA je napisao/la:Vecina i ne zna sta je Fred Perry,Henri Lloyd,Burberry,Aquascuttum,Stone Island,Lacoste,Hackett... :mrgreen:
hehhehe, eto brate, ja spadam u tu grupu :mrgreen: :mrgreen:
Ja stvarno nemam pojma sta nosim, niti koje je marke odjeca il tenisice/cipele koju nosim. To mi je bitno isto ko i lanjski snijeg :D :mrgreen: Sto ne znaci da se ne volim dotjerati i fino urediti ;) Svaki dan sam fino ureden i u finoj kombinaciji, počesljan isređen ko Clark Gable ;) sto se fino nahvalih ;) :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 feb 2010, 13:20

Emir_ZENICA je napisao/la:Vecina i ne zna sta je Fred Perry,Henri Lloyd,Burberry,Aquascuttum,Stone Island,Lacoste,Hackett... :mrgreen:
pardon, cuo sam za ovog lacostu zbog onog krokodila :mrgreen: al to samo zato jer je taj lacoste osvojio davno prije rolland garros :D drukcije ne bi cuo za njega :D :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 11 feb 2010, 13:22

dubrava je napisao/la:
hehhehe, eto brate, ja spadam u tu grupu :mrgreen: :mrgreen:
Ja stvarno nemam pojma sta nosim, niti koje je marke odjeca il tenisice/cipele koju nosim. To mi je bitno isto ko i lanjski snijeg :D :mrgreen: Sto ne znaci da se ne volim dotjerati i fino urediti ;) Svaki dan sam fino ureden i u finoj kombinaciji, počesljan isređen ko Clark Gable ;) sto se fino nahvalih ;) :D
Ali ti ne furas Casual stil...ako se ne varam ...ali ima raje koja to fura,obuku FP patike,Hackett polo majicu,Burberry kacket i oni mangupi :mrgreen:
A C A B !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 feb 2010, 13:24

MinistaR je napisao/la:Gledajući ove slike, pa ovaj forum vri imućnima. Ima li ko da nosi obuću od 20-30 maraka? :)
Evo da se pohvalim :mrgreen: ja u MOstaru kupio teniske za 10maraka :mrgreen: trajale tocno godinu dana :D inace, kad odem dole do Bosne (i Hercegovine) nakupujem se fine robe, jer je jeftinije nego u Zagrebu ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 11 feb 2010, 13:27

Najkriticnije je kad neko kaze kolko je sta platio,,jbt. boli nekog djon kolko si ti za nesto dao :roll: ,,jedino ako te neko pita za cijenu odgovori mu.

Necu da nikog imenujem al svi vidite ko se to meraci.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 feb 2010, 13:27

Ma u nas je Lacoste falsifikat, rep mu naopako okrenut :mrgreen:

Casual style nisam nikada toliko volio, jer ipak se to odnosi ne jednu posebnu grupu, ali odlično izgleda.

slika

Ista kao kod mene. Zaista sam slab na Pumu, te Nike. 8-)

@Ministar.

Brate ja nosam Wink, 50km :roll: , ali u nekim speciajlnim okolnostima i neke malo skuplje stvari, sve zavisi koja je vrsta okolnosti.

I u pravu si, i da pitamo kome je šta omiljeno jelo ne bi niko rekao sarma , svi bi pica. Meni je sok od šipka. :mrgreen:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 feb 2010, 13:28

ja sam roije nekih godinu dana kupio majcu adidas f50, fake naravno, roze boje :D i nosam je skoro uvjek kad imam priliku za to.

meni je smjesno kad mi neki prijatelj kupi neke patike, pitas ga kolko je platio kaze 160maraka. odes na pijacu tamo iste takve 30 marki kostaju :lol:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 feb 2010, 13:28

Emir_ZENICA je napisao/la: Ali ti ne furas Casual stil...ako se ne varam ...ali ima raje koja to fura,obuku FP patike,Hackett polo majicu,Burberry kacket i oni mangupi :mrgreen:
Ja sad ne znam sta je ovo sto si nabrojao :mrgreen: :mrgreen: al, mogu reci da se oblacim casual (pod tim mislim nesto uobicajeno,normalno odijevanje, ne nesto fensi), vise manje (samo kazem, stvarno ne gledam na te marke). Volim obuci fine farmerke (nazalost, normalnih finih farmerki vise nema naci, sve nesto poderano, pocijepano, ofucano :D ),a ovdje u ZG ni ne znaju sta su farmerke hehehe :D Volim fine majice, veste i džempere oblacit, al bez ikakvih oznaka, natpisa i slicno. I naravno, košulje volim nosati, pogotovo kad se ide vanka u izlazak ;)
A sto se tice nogu, ma one mogu biti i bose :mrgreen: paše i opanak :mrgreen:
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 11 feb 2010, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, jasmin10 i 6 gostiju.