ovakve najvise i nosam + polo t-shirts. pravi kvalitetMaliMemo je napisao/la:Kosulja > Springfield extra, imama ja istu samo na rozesteve-o je napisao/la:trenutno najdraza majica![]()
ps: prejaka ljetna:
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ovakve najvise i nosam + polo t-shirts. pravi kvalitetMaliMemo je napisao/la:Kosulja > Springfield extra, imama ja istu samo na rozesteve-o je napisao/la:trenutno najdraza majica![]()
E hvala ti drugsteve-o je napisao/la:ovdje su ti sve sigurne 100%pik je napisao/la:Znali ko od vas imal kakva sigurna online prodavnica za kupovinu odjece ?
http://www.thecasualsdirectory.com/
najvaznije je prvo pogledati da li taj online shop salje u tu zemlju gdje se nalazis i koliko kosta shipping tj. postarina. dalje bi ti najlakse bilo da sebi nabavis paypal-account, tako najlakse i najsigurnije mozes kupovati preko neta. nadam se da ce ti ovo pomoci, pozdravpik je napisao/la:E hvala ti drugsteve-o je napisao/la:ovdje su ti sve sigurne 100%pik je napisao/la:Znali ko od vas imal kakva sigurna online prodavnica za kupovinu odjece ?
http://www.thecasualsdirectory.com/,jos samo kada bih me malo uputio kak naruciti nesto,kak placanje i te neke osnovne stvari,jer nikada nista nisam kupovao preko neta pa zato u meni ima neka doza straha
nisam skroz siguran jarane, al vjerujem da se krece postarina negdje oko 10 - 20km za BiH..pik je napisao/la:Drug hvala na savjetima,samo znasli otprilike kolika je postarina na patike od 50 eura za BiH
razlika je u tome sto netko nosa tu casual odjecu odavno i jer voli taj style, a neki drugi jer su gledali par puta GSH i football factorythe scouser je napisao/la:Sto se tiče te casual odjece,prije je bilo sminka to nosit' al' sad svaki papak to fura,al' ipak imam jos par dobrih stvari.
Najjace marke su Lyle and Scott i Ralph Lauren.
Recimo ovu majicu sam im'o u crno-sivoj varijanti, najbolja polo majica koju sam ikad im'o
Imam isto tako jednu Laurenovu majicu,dugi rukav,al' ne mogu nac' sliku nigdje
Da je barem tako,pola raje sto ja znam sto se furaju na to,uopste ne znaju za huligane u Engleskoj,a kamoli filmove i sta nose likovi u filmovima.Furaju Burberry i Fred Perry uopste ne znaju iz koje je drzave ta marka,nit' sta ona treba da predstavlja,nit' bilo sta znaju,mozes mu dat' najveceg fusera on ce se furat' okolo,mislit' da nosi nesto dobro.steve-o je napisao/la:razlika je u tome sto netko nosa tu casual odjecu odavno i jer voli taj style, a neki drugi jer su gledali par puta GSH i football factorythe scouser je napisao/la:Sto se tiče te casual odjece,prije je bilo sminka to nosit' al' sad svaki papak to fura,al' ipak imam jos par dobrih stvari.
Najjace marke su Lyle and Scott i Ralph Lauren.
Recimo ovu majicu sam im'o u crno-sivoj varijanti, najbolja polo majica koju sam ikad im'o
Imam isto tako jednu Laurenovu majicu,dugi rukav,al' ne mogu nac' sliku nigdje
takvi svugdje ima, sminkerathe scouser je napisao/la: Da je barem tako,pola raje sto ja znam sto se furaju na to,uopste ne znaju za huligane u Engleskoj,a kamoli filmove i sta nose likovi u filmovima.Furaju Burberry i Fred Perry uopste ne znaju iz koje je drzave ta marka,nit' sta ona treba da predstavlja,nit' bilo sta znaju,mozes mu dat' najveceg fusera on ce se furat' okolo,mislit' da nosi nesto dobro.
hehhehe, eto brate, ja spadam u tu grupuEmir_ZENICA je napisao/la:Vecina i ne zna sta je Fred Perry,Henri Lloyd,Burberry,Aquascuttum,Stone Island,Lacoste,Hackett...
pardon, cuo sam za ovog lacostu zbog onog krokodilaEmir_ZENICA je napisao/la:Vecina i ne zna sta je Fred Perry,Henri Lloyd,Burberry,Aquascuttum,Stone Island,Lacoste,Hackett...
Ali ti ne furas Casual stil...ako se ne varam ...ali ima raje koja to fura,obuku FP patike,Hackett polo majicu,Burberry kacket i oni mangupidubrava je napisao/la:
hehhehe, eto brate, ja spadam u tu grupu![]()
![]()
Ja stvarno nemam pojma sta nosim, niti koje je marke odjeca il tenisice/cipele koju nosim. To mi je bitno isto ko i lanjski snijeg![]()
Sto ne znaci da se ne volim dotjerati i fino urediti
Svaki dan sam fino ureden i u finoj kombinaciji, počesljan isređen ko Clark Gable
sto se fino nahvalih
![]()
Evo da se pohvalimMinistaR je napisao/la:Gledajući ove slike, pa ovaj forum vri imućnima. Ima li ko da nosi obuću od 20-30 maraka?![]()
Ja sad ne znam sta je ovo sto si nabrojaoEmir_ZENICA je napisao/la: Ali ti ne furas Casual stil...ako se ne varam ...ali ima raje koja to fura,obuku FP patike,Hackett polo majicu,Burberry kacket i oni mangupi
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, jasmin10 i 6 gostiju.