potpisujemUnica_Liverpool_ je napisao/la:Meni preostaje engleska liga na BHT1 i to samo jedna utakmica subotom, kud ćeš dalje kad sam prije dvije sedmice od 55 TV kanala prijenos derbija Liverpool-Arsenal morao gledati na internetu,,,,,jadno
Sport i TV
Re: Sport i TV
Hayat 21h:film Opasne veze :S:S izgleda nista od tekme ...
Ostali smo i bez Spanske lige vjerovatno,neka agencija je otkazala Hayatu i izgleda da nista od te jedne utakmice vikednom...sramota da vikendom mozemo gledati samo jednu jedinu utakmicu ovu Engleske lige,sreca ima kablovska pa se pogleda tu i tamo nesto
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa da ,,kad se sjetim prije 2 godine,,spanska liga na hayatu,engleska na bhtu,talijanska na obnu,njemacka na ftvu znaci sve najjace i najatraktivnije,,sreca pa ima kablovksa sport klub i sk+,,al mi ovdje u ponudi nemamo arene tako da ne mozemo gledat nijednu ligu osim eng na SK
jadno jadnoo,,u kakvom nam je stanju drzava dobro pa da imamo i struje a kamoli televiziju,,a pretplatu od mene mogusamo uzet ako me razapnu na krizz bye bye pretplata
jadno jadnoo,,u kakvom nam je stanju drzava dobro pa da imamo i struje a kamoli televiziju,,a pretplatu od mene mogusamo uzet ako me razapnu na krizz bye bye pretplata
- legenda reala
- Kontakt:
Kabelski operator SBB prekida suradnju sa sportskom televizijom Arena Sport.
http://www.mportal.com.hr/Default.aspx? ... 66&id=4459
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mozel ko saznat hocel Arena moci prenosit preko kablovskog operatera u Tuzli ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I sa Totalom,ali vama SBB nista ne vredi jer je to beogradski operater.legenda reala je napisao/la:Kabelski operator SBB prekida suradnju sa sportskom televizijom Arena Sport.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Pa piše u tekstu za BIH i CG do 1.10.2010 sa Totaom prekidaju saradnju.Devil je napisao/la:I sa Totalom,ali vama SBB nista ne vredi jer je to beogradski operater.legenda reala je napisao/la:Kabelski operator SBB prekida suradnju sa sportskom televizijom Arena Sport.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sta je sa italijanskom ligom i spanskom hoceli jos ko prenositi osim arene
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Sreca ima Bundesliga, na Balkanskom (srbijanskom), Eurosportu. To je 4-5 utakmica live prijenosa vikendom.
Inace, bila bi mrka kapa uz tu 1 utakmicu Eng. lige na BHT.

Postovanje treba zaraditi.
Ja neznam sta cu od utakmica imam po 20 utakmica vikendom strasno!
-
- Kontakt:
koje kanale imas koja kablovska ,satelitska ?drH je napisao/la:Ja neznam sta cu od utakmica imam po 20 utakmica vikendom strasno!
Kablovska MONET iz Mostara! SK SK+ EU2Samo F.K.S !! je napisao/la:koje kanale imas koja kablovska ,satelitska ?drH je napisao/la:Ja neznam sta cu od utakmica imam po 20 utakmica vikendom strasno!
Proslog vikenda na SK 5 utakmica, na SK+ 4 utakmice, na EU2 5 utakmica, na BHT1 1 utakmica, na HTV2 1 utakmica
Ukupno 16!
Ja imam vise od tebe.drH je napisao/la:Ja neznam sta cu od utakmica imam po 20 utakmica vikendom strasno!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma najgore subotom budu 4 utakmice istovremeno! I sad odlucim ja gledati utakmice. Gledam jednu okrenem na drugu vec 1:0, okrenem na trecu 1:1, okrenem na cetvrtu 2:0, vratim se na prvu 0:1, nijedan gol nisam vidio. I gdje necu poluditi!Devil je napisao/la:Ja imam vise od tebe.drH je napisao/la:Ja neznam sta cu od utakmica imam po 20 utakmica vikendom strasno!![]()

- legenda reala
- Kontakt:
Ma imo sam i ja do prije mjesec da gledam ,a sad nemam samo EPL na BHT (sve ove lige sam mogo gledati po 5-6 utakmica za vikend EPL,BL ,ŠL,SerieA ,Ligue1,Ruska,Češka,Rumunska,Holandska,Belgijska,Mađarska,Argentinska,Brazilska,E championschips,2BL,sve kupove ,i ostale sportove sva takmičenja)LŠ,EL.SP i EP u svim sportovima.Ali biće opet ubrzo.drH je napisao/la:Ma najgore subotom budu 4 utakmice istovremeno! I sad odlucim ja gledati utakmice. Gledam jednu okrenem na drugu vec 1:0, okrenem na trecu 1:1, okrenem na cetvrtu 2:0, vratim se na prvu 0:1, nijedan gol nisam vidio. I gdje necu poluditi!Devil je napisao/la:Ja imam vise od tebe.drH je napisao/la:Ja neznam sta cu od utakmica imam po 20 utakmica vikendom strasno!![]()
Da li znate hoce li se ovaj kanal TV1,pustati do tekme na obicnoj anteni,,jer imam na kablovskoj a posto sam mislio sa drustvom da gledam tekmu na vikendici tam obicna antetnaa pa ak znate molim odgg
pozz ...
pozz ...

ismar_tr je napisao/la:Da li znate hoce li se ovaj kanal TV1,pustati do tekme na obicnoj anteni,,jer imam na kablovskoj a posto sam mislio sa drustvom da gledam tekmu na vikendici tam obicna antetnaa pa ak znate molim odgg
pozz ...
Mislim da oni nemaju uopste signal za zemaljsku mrezu.Ili ima samo preko RTV Mostar?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Utakmica BIH-FRA prijenos:
BHT1 ,
M6Suisse (Eutelsat W3A 7E,slobodan)11283V27500
Za one koji nemaju BHT ovdje mogu pogledati utakmicu.
BHT1 ,
M6Suisse (Eutelsat W3A 7E,slobodan)11283V27500
Za one koji nemaju BHT ovdje mogu pogledati utakmicu.
Sta je sa Spanskom ligom hoce li ko prenosti?
zanima me isto i za Seriu A :ugeek:

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.