Harise,ko je mislio otići naravno da će otići,pa kako god se krpio.harishp je napisao/la: Ciro stvaraopa fakticki vecina igraca je jos iz Muzurovicevog doba.
Uostalom protiv jacih repki nam je vazda bila pusiona i sa tim Cirom.Samo u kvalifikacijama i barazu.
Od 18 mogucih poena, jedan poen osvojen.Pametnom dovoljno,za ostale manje vise.
Sto se tice karti,pa za ebeni Luxemburg valja izdvojiti i 50 eura.pa se opet niko ne buni.
Ko je naumio otici na tekmu ima da ide pa makar prodao sve sljivike u basci.
P.S inace ovi lafo,sto se bune na cjene ulaznica.Eventualno da upali tv tokom tekme.
P.S ''jope''ebo savez,ali nije lose skontati da je u Kosevo u ovih dana ulozeno pola miliona maraka za ''sanacije'' stadiona.A jos pola fali za popunu stolica i jos neke kerefeke.Da li ce savez od toga uloziti ili ne,saznat ce se.Jedno je sigurno,prazna ne puca.
A Luxemburškim navijačima cijene ulaznica se kreću između 10 i 15 eura, dok su našim izgleda digli cijene.
A porediti cijene u Sarajevu i u jednom od najrazvijenijih gradova u Europi, u najmanju ruku je smiješno.

Neka hvala, njima želim svu sreću, ali ja sam sebi najpreči, vjeruj mi. Mogu ja na tekmu, no ključna riječ je NEĆU.
  Neka hvala, njima želim svu sreću, ali ja sam sebi najpreči, vjeruj mi. Mogu ja na tekmu, no ključna riječ je NEĆU.