07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

neko_iz_mase
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 avg 2010, 18:07

harishp je napisao/la: Ciro stvarao :shock: pa fakticki vecina igraca je jos iz Muzurovicevog doba.
Uostalom protiv jacih repki nam je vazda bila pusiona i sa tim Cirom.Samo u kvalifikacijama i barazu.
Od 18 mogucih poena, jedan poen osvojen.Pametnom dovoljno,za ostale manje vise.
Sto se tice karti,pa za ebeni Luxemburg valja izdvojiti i 50 eura.pa se opet niko ne buni.
Ko je naumio otici na tekmu ima da ide pa makar prodao sve sljivike u basci.
P.S inace ovi lafo,sto se bune na cjene ulaznica.Eventualno da upali tv tokom tekme.
P.S ''jope''ebo savez,ali nije lose skontati da je u Kosevo u ovih dana ulozeno pola miliona maraka za ''sanacije'' stadiona.A jos pola fali za popunu stolica i jos neke kerefeke.Da li ce savez od toga uloziti ili ne,saznat ce se.Jedno je sigurno,prazna ne puca.
Harise,ko je mislio otići naravno da će otići,pa kako god se krpio.
A Luxemburškim navijačima cijene ulaznica se kreću između 10 i 15 eura, dok su našim izgleda digli cijene.
A porediti cijene u Sarajevu i u jednom od najrazvijenijih gradova u Europi, u najmanju ruku je smiješno.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2010, 18:10

Los*Blancos je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dabogda izgubili u Luxemburgu pa da niko ne dođe da gleda Francuze. Naravno, ovo se neće desiti, ali bilo bi čak i poželjno. Draže mi je nekom tapkarošu iz Zenice halaliti 30-40 KM, nego njima. Đubrad :!:
@monolog Novac nije bitan kad gledas/navijas za svoju zemlju ...odigraj manje listica i moces na tekmu ;)
Dakle, da bih dokazao stepen svog patriotizma, trebam Ilji dati više novca? :o Neka hvala, njima želim svu sreću, ali ja sam sebi najpreči, vjeruj mi. Mogu ja na tekmu, no ključna riječ je NEĆU.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 18:12

Monolog je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Dabogda izgubili u Luxemburgu pa da niko ne dođe da gleda Francuze. Naravno, ovo se neće desiti, ali bilo bi čak i poželjno. Draže mi je nekom tapkarošu iz Zenice halaliti 30-40 KM, nego njima. Đubrad :!:
@monolog Novac nije bitan kad gledas/navijas za svoju zemlju ...odigraj manje listica i moces na tekmu ;)
Dakle, da bih dokazao stepen svog patriotizma, trebam Ilji dati više novca? :o Neka hvala, njima želim svu sreću, ali ja sam sebi najpreči, vjeruj mi. Mogu ja na tekmu, no ključna riječ je NEĆU.
Nije to dokazivanje ;) ;)
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 23 avg 2010, 18:14

Nemojte biti sigurni u puno kosevo,u slucaju eventualnog kiksa u luksemburgu prvi ja necu otici a sigurno i jos puno raje..

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 23 avg 2010, 18:17

bruka i sramota :evil:
pa dokle će nas više guliti ???? :x :x
FORZA MARŠAL !!!

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 23 avg 2010, 18:24

Željovac je napisao/la:Ja sam kontao da im neće doći ni 100 ljudi zbog ovih cijena. Iz principa, prije svega. Ali evo, po komentarima, ima se, može se i ne razmišlja se.

izasle su cijene ima 15 dana , nego ovi portali sad provalili vijest :roll:
15 000 realno bi moglo biti najvise

sramota :oops:

sto je neko ranije napisao - daBogda im za lijekova trebalo

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 avg 2010, 19:08

arius je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ja sam kontao da im neće doći ni 100 ljudi zbog ovih cijena. Iz principa, prije svega. Ali evo, po komentarima, ima se, može se i ne razmišlja se.

izasle su cijene ima 15 dana , nego ovi portali sad provalili vijest :roll:
15 000 realno bi moglo biti najvise

sramota :oops:

sto je neko ranije napisao - daBogda im za lijekova trebalo
PA normalne su cijene, kad ulaz u kino kosta 13 maraka da gledas film (inception u bbi), i kad su neki koncerti po sarajevu izmedju 20-40 km sto nebi bila i tekma repke toliko..treba se gledati realno.. a sve je to za nase standarde malo skupo al ebiga tako je..i znam puno sto da 20 km za koncert neke sisare a da nemoze za ovo...bjazzii
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 19:18

adis_macak je napisao/la:Nemojte biti sigurni u puno kosevo,u slucaju eventualnog kiksa u luksemburgu prvi ja necu otici a sigurno i jos puno raje..
Pa ako kiksaju u Lux..nezasluzuju uopce ni da ih gleda 1 000 gld. :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 23 avg 2010, 19:26

Ja znam ko im nece doci sigurno!!!

Da su stavili zapad 20-25 Km to i nekako ali 40 KM je previse!!! Ako misle da ce vise zraditi ako im dodje 10k ljudi na tekmu nego 20-25 onda se varaju a ovim cijenama su doveli u pitanje i 10k ljudi da bude na stadionu, brate nismo mi u Engleskoj ili Spaniji pa da mi pucaju ovakve karte, njima na dusu ali od mene u svoj djep nece staviti nista ima BHT1 ljepo, ima Strosa, Dom mladih, i onako u Domu mladih ce vjerovatno biti bolja atmosfera nego na stadinu pogotovo sad sa ovim cijenama karata
Mes Que Un Club

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 avg 2010, 19:27

harishp je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:otkako je susic dosao ja nisam vidio ni u jednoj utakmici neku igru....Ghana gol smo dali na gresku golmana...Za Svedsku se i ne treba pricat....Njemci e to mozemo reci da nam je najbolja jer smo imali dosta srece.....Qatar eh tu smo imali neka 3-4 dodavanja kako treba..nikakvee igre uopste...Ovog susica kad slusam izgubim volju za fudbalom a i njemu je mrsko pricati.a kod cire barem sam imao neki moral i volju za gledat utakmicu,,ciro odma na svoj nacin kaze kao sto je turcima rekao.J**** ce mo im mamicu,on se nije bojao nikog.. barem te oraspolozi....a sta Susic misli da cu ja trcati za Misketa i Pjanica :D :D .....jos stavi Ibisevica kao krilong napadaca pa covjek nit je brz nit ima tehniku on ja klsican igrac iz 5-terca kao Inzaghi,Trezaguet itd....najbolje bi bilo ponovo da igramo 3-5-2
Sto znaci Osmana Dzihu ili ismeta Horu za seklektora.Nebili takvi nam nabili kakav moral i vratili osmjehe na lica fudbalskim ''poklonicima''
Ismet Horo je bolji ima vise iskustva :mrgreen: :mrgreen: .....ovog susica kad vide place im se....BUDIMO REALNI NISMO NI BLIZU IGRE KAO STO JE BILA KOD CIRE........LUX-BiH 1:1 1000 %
al dobit ce mo francuze u to sam siguran ko nikad do sad...sa susicem ce mo gubiti od armenije i bjelorusije...al dobit ce mo rumune i francuzee.... isti slucaj kao kod BLaza od MONGOLIJE smo 0-3 izgubili na kosevu...
-RIVALDO-

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 19:31

senad_flamin je napisao/la:
harishp je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:otkako je susic dosao ja nisam vidio ni u jednoj utakmici neku igru....Ghana gol smo dali na gresku golmana...Za Svedsku se i ne treba pricat....Njemci e to mozemo reci da nam je najbolja jer smo imali dosta srece.....Qatar eh tu smo imali neka 3-4 dodavanja kako treba..nikakvee igre uopste...Ovog susica kad slusam izgubim volju za fudbalom a i njemu je mrsko pricati.a kod cire barem sam imao neki moral i volju za gledat utakmicu,,ciro odma na svoj nacin kaze kao sto je turcima rekao.J**** ce mo im mamicu,on se nije bojao nikog.. barem te oraspolozi....a sta Susic misli da cu ja trcati za Misketa i Pjanica :D :D .....jos stavi Ibisevica kao krilong napadaca pa covjek nit je brz nit ima tehniku on ja klsican igrac iz 5-terca kao Inzaghi,Trezaguet itd....najbolje bi bilo ponovo da igramo 3-5-2
Sto znaci Osmana Dzihu ili ismeta Horu za seklektora.Nebili takvi nam nabili kakav moral i vratili osmjehe na lica fudbalskim ''poklonicima''
Ismet Horo je bolji ima vise iskustva :mrgreen: :mrgreen: .....ovog susica kad vide place im se....BUDIMO REALNI NISMO NI BLIZU IGRE KAO STO JE BILA KOD CIRE........LUX-BiH 1:1 1000 %
al dobit ce mo francuze u to sam siguran ko nikad do sad...sa susicem ce mo gubiti od armenije i bjelorusije...al dobit ce mo rumune i francuzee.... isti slucaj kao kod BLaza od MONGOLIJE smo 0-3 izgubili na kosevu...
Da dobicemo od Francuske 3 komada ako nemozemo dobiti Lux.. :mrgreen: :mrgreen:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 avg 2010, 19:33

ja mislim da su presrali sa cijenama karata i da stadion neće biti pun ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 23 avg 2010, 19:34

Kukate mozda previse na odnos cijena-standard,ovako je bilo prosle godine kad je Srbija igrala sa Francuskom:

Cene ulaznica za južnu i severnu tribinu iznose 700 dinara, istok je 1.500 i 2.000 dinara, a zapad 2.000 i 2.500 dinara.

tad je euro bio oko 93 dinara

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 23 avg 2010, 19:35

jel to neko hoce da kaze da se u BiH nemoze nac 30-ak hiljada ljudi koji ce platiti 40 km za spektakl sa Francuzima.....hoce neko dzabiceeeee eeeeeeee nemere tooo!!!!!!!!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 avg 2010, 19:38

BosnianHero je napisao/la:jel to neko hoce da kaze da se u BiH nemoze nac 30-ak hiljada ljudi koji ce platiti 40 km za spektakl sa Francuzima.....hoce neko dzabiceeeee eeeeeeee nemere tooo!!!!!!!!

meni je u jednu ruku drago što su cijene takve ...bit će više karata i manje prostora švercerima za manipulaciju ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2010, 19:40

Ma ko sibica,ce Kosevo biti.
Od toga hiljadu Sarajlija,20 iz drugih carsija,i ostatak iz dijaspore ili ti inostranstva.
Jednom u godini ,dvije repka ima ''normalnu'' utakmicu i da se ne dodje.
Pogotovo sto se moze otici na Maru i Dervetnske lole za 30 maraka a ovamo se kuka skupo :roll: .
Cejf nikad nije bio skup,a ovi iz saveza to znaju. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 avg 2010, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2010, 19:41

Ljudi vide velika potraznja i dignu cijenu. Pa to je cista logika i dokaz da se bolje radi dok je Bakovic doso, u odnosu na Muniba. Da je Munib jos na staroj funkciji, budite sigurni da bi karte bile jeftinije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 23 avg 2010, 19:42

Cartman je napisao/la:Ljudi vide velika potraznja i dignu cijenu. Pa to je cista logika i dokaz da se bolje radi dok je Bakovic doso, u odnosu na Muniba. Da je Munib jos na staroj funkciji, budite sigurni da bi karte bile jeftinije.
Stari dobri Munib..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2010, 19:43

Ma ovu utakmicu treba bojkotovati. Moj ponos ne bi mogao podnijeti da mi netko leegalno za utakmicu u BH 2010 uzima 40KM. Samo da bi neciji rodjaci za kojih godinu mogli na racun saveza posjetiti Pariz.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 23 avg 2010, 19:47

vala su preskupe, a ko hoce da ide ici ce, nek mu je s srecom
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.