07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- BH_Patriot
- Kontakt:
07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
BIH - FRA
Zadnja izmjena: BH_Patriot, dana/u 25 avg 2010, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
NE DAJ SE BOSNO !!
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
1-0 Dzeko
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

- BH_Patriot
- Kontakt:
BiH - Francuska 0:4
Sa ovakvom taktikom Papeta, ovakvim zalaganjem igraca, cemo dozivjeti pravu sramotu na Kosevu.
Ali, zato sto sam uvjek bio optimista, ocekujem da je ova sramota probudila nase igrace i da se nece ponasati kao balerine na terenu, a onaj papak Susic, neznam sta da kazem za njega .. Valjda ce doci do pameti
Vidjecemo ..
Sa ovakvom taktikom Papeta, ovakvim zalaganjem igraca, cemo dozivjeti pravu sramotu na Kosevu.
Ali, zato sto sam uvjek bio optimista, ocekujem da je ova sramota probudila nase igrace i da se nece ponasati kao balerine na terenu, a onaj papak Susic, neznam sta da kazem za njega .. Valjda ce doci do pameti
Vidjecemo ..
NE DAJ SE BOSNO !!
Treba prvo viditi kako ce se protiv Luxemburga odigrati, hoceli biti povreda pa onda prognozirati malo tacnije. Sad kako stvari stoje nije dobro!
e jesi mi optimista, u svakom ti postu "dozivicemo sramotu", "bice katastrofa", "bih-franc. 0:4"BH_Patriot je napisao/la:BiH - Francuska 0:4
Vidjecemo ..

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ja , vjerujem najvise nerijesenom ishodu jer cemo poderai lux i odmah ce fifa i uefa odigrati svoje sa sudcima :9
A , poraz nece biti sigurno a za POBJEDU cemo vidjet

A , poraz nece biti sigurno a za POBJEDU cemo vidjet

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- BH_Patriot
- Kontakt:
Kazem da sam optimista i da ce krenuti na bolje.CeMa je napisao/la:e jesi mi optimista, u svakom ti postu "dozivicemo sramotu", "bice katastrofa", "bih-franc. 0:4"BH_Patriot je napisao/la:BiH - Francuska 0:4
Vidjecemo ..optimisticno, nema sta
Ali ako nastave ovako, nece biti ugodno za nas
NE DAJ SE BOSNO !!
ja sam prije za 2-0Hairlija je napisao/la:1-0 Dzeko
džeko i medunjanin( u 90.-toj, sa 20 metara pod prečku

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
kakvi to, gubimo mi 0-1 do 94. minuta, a onda dzeko i pjanic uvale dvahodža je napisao/la:ja sam prije za 2-0Hairlija je napisao/la:1-0 Dzeko
džeko i medunjanin( u 90.-toj, sa 20 metara pod prečku) strijelci
![]()
![]()
Volio bih kao i mnogi ovdje da repka pobjedi Francusku,ali bice pretesko sa takticarem ..
2:1 za nas
2:1 za nas

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma jok to nego gubimo 3:0 u 94 minuti i onda se svemirski brod spusti na centar na kosevu, i onda preokrenemo rezultat i udjemo u Evropsku Uniju, a Susic ode u 3 pm-ine.Ovo_Malo_Duse je napisao/la:kakvi to, gubimo mi 0-1 do 94. minuta, a onda dzeko i pjanic uvale dvahodža je napisao/la:ja sam prije za 2-0Hairlija je napisao/la:1-0 Dzeko
džeko i medunjanin( u 90.-toj, sa 20 metara pod prečku) strijelci
![]()
![]()
ma kakvi da Mravac u 94 min kod rezultat 0-0 dadne rukom gol u stilu Francuske
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
-
- Kontakt:
drH je napisao/la: Ma jok to nego gubimo 3:0 u 94 minuti i onda se svemirski brod spusti na centar na kosevu, i onda preokrenemo rezultat i udjemo u Evropsku Uniju, a Susic ode u 3 pm-ine.
moze i tako

- BH_Patriot
- Kontakt:
Najrealnije xDMa jok to nego gubimo 3:0 u 94 minuti i onda se svemirski brod spusti na centar na kosevu, i onda preokrenemo rezultat i udjemo u Evropsku Uniju, a Susic ode u 3 pm-ine
NE DAJ SE BOSNO !!
ja mislim i ako je bila ta takma s katrom losa mislim da necemo nakantat lux bit ce bar 2-0 za nas a aa onda
90%da cemo dobit franncuze 2-0 2-1 ako ne i vise
bez zajebancije

90%da cemo dobit franncuze 2-0 2-1 ako ne i vise

bez zajebancije

@drH
najludji post do sada

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Zna li se uopće koje igrače će Blanc zvati za utakmicu protiv nas?
Ako budu ovi isti što ih je zvao za prijateljsku utakmicu protiv Norveške onda će ih Pjanić pojesti.
Ako budu ovi isti što ih je zvao za prijateljsku utakmicu protiv Norveške onda će ih Pjanić pojesti.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- BH_Patriot
- Kontakt:
NevjerujemRiNo je napisao/la:Zna li se uopće koje igrače će Blanc zvati za utakmicu protiv nas?
Nema on muda za to.
Pozvace on nekoliko onih igraca sa SP-a.
NE DAJ SE BOSNO !!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ocekujem spektakl na Kosevu,bas kao i 16.avgusta 2006.,kada je cini mi se Kosevo bilo nikada ispunjenije,a nekoliko hiljada navijaca je ostalo ispred stadiona.
Idemo Zmajevi,i dajte optimizma malo vise ljudi dragi.
Idemo Zmajevi,i dajte optimizma malo vise ljudi dragi.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.