Igrat ce se na Podgrmecu,skrpili su ogradu nekako i komsija je valjda dala saglasnost.nkvitez je napisao/la:jel se sutra igra u sanskom mostu ili ste nasli drugi stadion za odigravanje utakmice?
NK Podgrmeč Sanski Most
Re: NK Podgrmeč Sanski Most
komsije sretno i vama sutra, da na najbolji nacin pocnete ovu ligu pred domacom publikom
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Hvala,vama takodje sretno i sve najbolje.unavita je napisao/la:komsije sretno i vama sutra, da na najbolji nacin pocnete ovu ligu pred domacom publikom

Vi ste vec dobro krenuli,ali u gostima.

Podgrmeč dobio uslovnu saglasnost
Komisija NS F BiH danas u poslepodnevnim satima pregledala igralište s neophodnom infrastrukturom. Pored značajnog broja navedenih manjkavosti, Komisija se rukovodila da je infrastruktura u toku izgradnje i dat će odećene rokove za odklanjanje nedostataka. Znači sutra na utakmicu Podgrmeč - Vitez.
Komisija NS F BiH danas u poslepodnevnim satima pregledala igralište s neophodnom infrastrukturom. Pored značajnog broja navedenih manjkavosti, Komisija se rukovodila da je infrastruktura u toku izgradnje i dat će odećene rokove za odklanjanje nedostataka. Znači sutra na utakmicu Podgrmeč - Vitez.
Volim Te BiH
Podgrmec-Vitez 2:0(Rizvan,Ibricic)
Dobra utakmica sa dosta prilika,Podgrmec citavu utakmicu bio bolji.Nije bilo grube igre tako da je sudija zute kartone tek poceo dijeliti tamo ko 65. minute kada je vidio da je Vitez popusio.Ukupno cetiri,sve igracima Podgrmeca(tri navodno zbog prigovora i jedan zbog starta kod penala,mada ga igrac nije ni dirnuo i penal nije ni postojao).Svirao nepostojeci penal za Vitezane,ali golman Hamzabegovic majstorski odbranio.
Dobra utakmica sa dosta prilika,Podgrmec citavu utakmicu bio bolji.Nije bilo grube igre tako da je sudija zute kartone tek poceo dijeliti tamo ko 65. minute kada je vidio da je Vitez popusio.Ukupno cetiri,sve igracima Podgrmeca(tri navodno zbog prigovora i jedan zbog starta kod penala,mada ga igrac nije ni dirnuo i penal nije ni postojao).Svirao nepostojeci penal za Vitezane,ali golman Hamzabegovic majstorski odbranio.
cestitke Podgrmecu na ostvarenoj pobjedi !
Adnan Hodzic iz Visokog trenira sa Podgrmecom.Jos jedan centralni vezni,stvarno ne razumijem ovo gomilanje igraca na jednoj poziciji.Bolje da dovedu stopera i ozbiljno pojacaju igracki kadar...
Remi u Lukavcu,napreduje se. 

- SoloJuve26
- Kontakt:
Kazem ja ako se ove sezone izbori opstanak za iducu ce ambicije naglo porasti.SoloJuve26 je napisao/la:Polako se budi masina

- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma vec ovu sezonu ciljati na sami vrh, ima tu kapacitet:D.. i uz malo srece naravnooHzSM je napisao/la:Kazem ja ako se ove sezone izbori opstanak za iducu ce ambicije naglo porasti.SoloJuve26 je napisao/la:Polako se budi masina![]()

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jos je ovo neozbiljno jarane.Stalo se sa radom na tribinama i cujem da su igraci nedavno strajkovali,valjda nema plate.SoloJuve26 je napisao/la:Ma vec ovu sezonu ciljati na sami vrh, ima tu kapacitet:D.. i uz malo srece naravnooHzSM je napisao/la:Kazem ja ako se ove sezone izbori opstanak za iducu ce ambicije naglo porasti.SoloJuve26 je napisao/la:Polako se budi masina![]()

- SoloJuve26
- Kontakt:
Jbg samo se cekalo nesto tako, nadam se da nece toliko utjecati na ekipu. Ipak imaju sansu da nesto ostvare sada.. A zar nije bilo vec gotovo to s tribinama??
Uradjena je osnovna konstrukcija za tribine kao one sto su bile kod dvorane(ako si iz Sanskog Mosta) i sad se stalo.SoloJuve26 je napisao/la:Jbg samo se cekalo nesto tako, nadam se da nece toliko utjecati na ekipu. Ipak imaju sansu da nesto ostvare sada.. A zar nije bilo vec gotovo to s tribinama??
- SoloJuve26
- Kontakt:
A jesam , bio sam sad ljetos i prolazio pored i gledo al eto pricalo se da ce to biti gotovo,,,al poznajuci nas to nece jos dugo ...HzSM je napisao/la:Uradjena je osnovna konstrukcija za tribine kao one sto su bile kod dvorane(ako si iz Sanskog Mosta) i sad se stalo.SoloJuve26 je napisao/la:Jbg samo se cekalo nesto tako, nadam se da nece toliko utjecati na ekipu. Ipak imaju sansu da nesto ostvare sada.. A zar nije bilo vec gotovo to s tribinama??

Imaju srece sto im komisija fudbalskog saveza stalno pomjera rok za zavrsetak radova,ali ako ovako nastave cini mi se da bi domace utakmice mogli igrati na nekom drugom stadionu ili mozda cak istupiti iz lige...SoloJuve26 je napisao/la:A jesam , bio sam sad ljetos i prolazio pored i gledo al eto pricalo se da ce to biti gotovo,,,al poznajuci nas to nece jos dugo ...HzSM je napisao/la:Uradjena je osnovna konstrukcija za tribine kao one sto su bile kod dvorane(ako si iz Sanskog Mosta) i sad se stalo.SoloJuve26 je napisao/la:Jbg samo se cekalo nesto tako, nadam se da nece toliko utjecati na ekipu. Ipak imaju sansu da nesto ostvare sada.. A zar nije bilo vec gotovo to s tribinama??..
- SoloJuve26
- Kontakt:
Jbg to bi bilo velka steta ako dodje do tog da se izbaci ..
de mi reci jesu se doveli neka dobra pojacanja??
-
- Interni moderator
- Kontakt:
de neko nek zakaci kako izgleda stadion u SM ako mu nije mrsko...i gdje budu gostujuci navijaci..ako su ikad dolazili gore 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma doslo je dosta igraca.Vratio se Besim Ibricic,Podunavac je isto bio prvu tekmu,ali sam primjetio da protiv Viteza nije bio na klupi,kazu da je opet otisao za nekim angazmanom.Iz visocke Bosne dosli Adnan Hodzic i Mirza Dzafic,a iz bugojanske Iskre Emin Brkic.Najvece pojacanje je Muamer Salibasic iz 2. ceske lige,ali jos nema pravo nastupa jer nije dobio potrebne papire.SoloJuve26 je napisao/la:Jbg to bi bilo velka steta ako dodje do tog da se izbaci ..
Čestitke na bodu iz Lukavca. Trebali ste puno više, jer ste imali 45min igrača više, i zadnji 10-15min dva igrača više. Trebali ste iskoristiti tu prednost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.