jos malo krece sezona i nadamse ulazku u prvu ligu

Mislim da je ove sezone konkurencija nikakva.Liga je jednostavno preslaba i Podgrmec nema pravog konkurenta.Sloga je mozda dobro pocela,ali nece moci izdrzati tempoxinxee je napisao/la:1. Podgrmec... 13 bodova
2. Sloga Bos.Otoka..... 13 bodova
3. Fk Vitez
Konkurencije ce te imati.. : D definitivno..
Tabela Druga liga "Zapad" poslije odigranih utakmica IX kola;xinxee je napisao/la:
Vidio sam tvoj post davno,ali nisam mogao odgovoriti zbog banaNeRi_K je napisao/la:Kakvo je stanje u Sanskom Mostu nakon jesenje titule, da li su jos uvijek ambicije Prva liga FBiH? Da li se ekipa rasipa ili ce ipak ono sto valja ostati? Ima li price o pojacanjima i kad je zakazano okupljanje ekipe?
Zanimaju me ove stvari, jer radje bih da Jedinstvo putuje u Sanski Most nego u Vitez, a isto tako zelim Vam puno srece ponajvise zbog Benjamina Kljucanina i zbog nadam se dobrih odnosa kao komsija.
I ima li govora i poboljsavanju infrastrukture? Mislim da se za pocetak mogu i moraju naci sredstva za jednu natkrivenu tribinu, velicine kao ona u Prijedoru sto se pravi.
Bio bih zahvalan kad bi neko od ljudi iz Sanskog Mosta dao iscrpan odgovor.
Mislim da je i 600 mjesta previse s obzirom da je prosjek na utakmicama 50-100 ljudi.Vjerujem da ce se stanje popraviti ulaskom kluba u 1. ligu FBiH,ali nema vise onih vremena kada je na utakmice dolazilo po 1000 gledaoca.Nisam bio na stadionu odavno i ne znam dokle su stigli radovi,ali otici cu jedan dan,mozda i uslikam staNeRi_K je napisao/la:Drago mi je sto se Podgrmec po svemu sudeci vraca u Prvu ligu FBiH, prije svega smo susjedi, a i zbog covjeka koji se zove Benjamin Kljucanin.
Iako su teska vremena, ali realno gledajuci tribina od 600. mjesta je mala za Sanski Most. Kad se vec krenulo u realizaciju projekta morali su nekako naci nacina da naprave tribinu od 1500-2000. mjesta.
I postoji li kakva slika te buduce tribine?
Od ove godine direktno idu (nema više PO), jer su se spojile dvije lige, mislim da je ostao naziv Zapadna liga, a igraju ekipe Vitez, Vlašića zajedno sa prostalim ekipama sa USK-a.Bhfanatik je napisao/la:Jeli direktno ulazi prvi ili ce biti kao prosle sezone play off?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.