Omladinska Premijer liga BiH (kadeti i juniori)

vaha
Kontakt:

Re: Omladinska Premijer Liga BiH (Kadeti i Juniori)

Post Postao/la vaha » 07 dec 2010, 16:41

Al vi gospodine, recite koliko je Ivica Cvitkušić donio novca... Drugo manite tih priča..[/quote]

Pusti ti Cvitkusica. Reci koji to mladi igrac nije dobio priliku u Zvijezdi, a negdje drugo je napravio karijeru? Nije on u Zvijezdi svih 15 godina poslije rata!!!!!!!!!!!!!!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 07 dec 2010, 21:20

xxx
Zadnja izmjena: ciro_ciro, dana/u 09 dec 2010, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.

vaha
Kontakt:

Post Postao/la vaha » 08 dec 2010, 13:05

ciro_ciro je napisao/la:al ga branis sigurno ti neko iz poridice... ili ti se sa zenom, cerkom , mamom , svalera pa ga toliko gotivis... ili si ti ta osoba.. Što Doru otjeraste... ?? hajd to mi objasni.. Al doće i vama kraj vrijeme i tebi, mešiću, i terzicu svima... nego bolje idi čuvaj golubove svoje
I ti imaš nekoga od gore pobrojane familije pa se brini za njih! Stvarno je sramota da na takav način razgovaraš!

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 08 dec 2010, 21:03

cuj šta ćeš ti meni pričati u mojoj prodici i fameliji nema lopova lažova i prevaranata. A što te nema po kafićima krijete se svi...
Zadnja izmjena: ciro_ciro, dana/u 09 dec 2010, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 08 dec 2010, 21:08

Ciro ne kenjaj više matere ti. Tu nekome prijetiš a hodaš po gradu ko da ti je neko krastavicu zabio u guzicu. :mrgreen: :mrgreen:

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 dec 2010, 09:55

vidiš ja hodam tako al se zato nikog ne bojim drago mi je da me vidiš svaki dan.. što mi ne pridješ i nekažeš ja sam mačak.. ja hodam kako hodam od povrede koljena.. al zato se nebojim nikoga i hodam..

legenda 74
Kontakt:

Post Postao/la legenda 74 » 11 jan 2011, 21:27

Imali ko informaciju kad ce poceti drugi dio u omladinskim ligama?

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 11 jan 2011, 21:34

legenda 74 je napisao/la:Imali ko informaciju kad ce poceti drugi dio u omladinskim ligama?
Negdje u 3 mjesecu ja mislim ;)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 jan 2011, 23:23

Sloboda Tuzla,sto se tice sjevera ;)

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 13 jan 2011, 23:52

NYKnicks Fan je napisao/la:Sloboda Tuzla,sto se tice sjevera ;)
Što se tice cijelog prvenstva iz sjevera ekipa koja moze osvojit titulu su Slobodini kadeti, kod juniora nemamo nikakvih sansi(grupa sjever) nikad losije juniore nisam pratio od svih ekipa, tako da ce prva dva koja prodju dalje ispast odmah u polufinalu od suparnika iz Juga ko god bili.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 jan 2011, 20:23

robijas_Ri je napisao/la:
Što se tice cijelog prvenstva iz sjevera ekipa koja moze osvojit titulu su Slobodini kadeti, kod juniora nemamo nikakvih sansi(grupa sjever) nikad losije juniore nisam pratio od svih ekipa, tako da ce prva dva koja prodju dalje ispast odmah u polufinalu od suparnika iz Juga ko god bili.
Vjeruj da nece,barem Sloboda,treniram tamo ;)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 18 jan 2011, 20:50

NYKnicks Fan je napisao/la:
Vjeruj da nece,barem Sloboda,treniram tamo ;)

Prijatelju vjeruj mi Zeljine kadete sa Arom Hodzicem na celu ko pobjedi ja mu skidam kapu, jest trenutno Sarajevo 1. al su Zeljini kadeti puno bolji jer bruku utakmica je Ara propustio i opet je ubjedljivo 1. strijelac Lige i ima ucinak otprilike 2,5 ili 3 gola po utakmici a sto se tice juniora neznam kakvi su Slobodini mislim znam da im je otiso onaj Jasmin Mesanovic valda njihov najbolji igrac ali objektivno Sarajevo jedno vec 2-3 godine ima najbolje juniore i trenutno mislim da niko njih ne moze pobjediti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 jan 2011, 20:54

Zivi bila pa vidjeli akobogda :D

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 18 jan 2011, 22:01

Cuj juniori Sarajeva..pa oni ispali od Orasja u kupu..A Sloboda isto to Orasje ponizila 12:0 bolan..ne znas sta pricas...cccc..Sloboda ima najjacu geeneraciju juniora u zadnjih desetak godina 100%..

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 19 jan 2011, 00:25

solar je napisao/la:Cuj juniori Sarajeva..pa oni ispali od Orasja u kupu..A Sloboda isto to Orasje ponizila 12:0 bolan..ne znas sta pricas...cccc..Sloboda ima najjacu geeneraciju juniora u zadnjih desetak godina 100%..
Sloboda ispada sa prvim kojim bude igrala..Nijedna generacija iz juniora grupe sjever nije na razini proslogodisnjih finalista Čelika i Sarajeva. Neznam sad kakvi su dole u jugu al vi ste losi i niste za prvaka realno govorim :)

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 30 jan 2011, 21:37

solar je napisao/la:Cuj juniori Sarajeva..pa oni ispali od Orasja u kupu..A Sloboda isto to Orasje ponizila 12:0 bolan..ne znas sta pricas...cccc..Sloboda ima najjacu geeneraciju juniora u zadnjih desetak godina 100%..
Sloboda ispada sa prvim kojim bude igrala..Nijedna generacija iz juniora grupe sjever nije na razini proslogodisnjih finalista Čelika i Sarajeva. Neznam sad kakvi su dole u jugu al vi ste losi i niste za prvaka realno govorim :)
Vidjecemo kralju ;)

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 30 jan 2011, 21:43

nista slobodini juniori nisu bolji od zvijezdini

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 30 jan 2011, 21:49

altai je napisao/la:nista slobodini juniori nisu bolji od zvijezdini
hahahahaha..sigurno :D

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 30 jan 2011, 21:57

mozes ti tu pisat gluposti gledo sam ih par puta za mene su nista a da nemate onog sudije golaca nebi vas nigdje bilo gdje god on sudi sloboda mora pobijedit kupujete i sudije za djecu sjeti se prosle godine finale kupa ako si bio al sigurno nisi kako je otimo utakmicu i bolje ti je ne raspravljaj previse da ste toliko dobri celikovi sarajvski su puno bolji

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 30 jan 2011, 22:04

altai je napisao/la:mozes ti tu pisat gluposti gledo sam ih par puta za mene su nista a da nemate onog sudije golaca nebi vas nigdje bilo gdje god on sudi sloboda mora pobijedit kupujete i sudije za djecu sjeti se prosle godine finale kupa ako si bio al sigurno nisi kako je otimo utakmicu i bolje ti je ne raspravljaj previse da ste toliko dobri celikovi sarajvski su puno bolji
bio sam majstore...2:2 sloboda propustila par mrtvih sansi a Zvijezda izjednacila u 90' minut, na penale sloboda prosla dalje i igrala finale kupa BiH ;)...znam sve kralju o njima zato nemoj bezze pricat, moze Vam biti krivo jedino sto ste u sjeni slobode uvijek bili ;)..nemam potreba da se raspravljam s tobom, rezltati sve govore :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.