Muhamed Subašić

Derim

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la Derim » 14 dec 2010, 17:41

:evil: E stvarno me nervirate svojom zlobom. Ubijedjen sam da kod polovine vas vrijedi poslovica "sjelo ruglo pored puta pa se svakom ruga".

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 14 dec 2010, 17:50

najvise bih volio da subasic ode u nantes ,vwliki klub koji ce sigurno uci u prvu ligu sljedece godine

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2010, 18:48

Željovac je napisao/la:Evo, fazon je u tome što ovaj igrač nije ni približno dovoljno dobar. A ima preveliku sreću da je kako tako upao u reprezentaciju, uz bojkot Papca, suspenziju Salihovića, standardno igranje u mladoj u koju se upada parama...
Kakogod, gledao sam ga dosta puta i osnovna stvar je da nema potencijal da bi se za njega otimali Schalke, Borussia D. , Roma i ko sve ne. Daleko, daleko, daleko uvjerljivija priča bi bila da se radi o Višći, koji je 3 godine mlađi i ima strašan potencijal. Ali ovaj čak ni na svojim video kompilacijama ne izgleda nimalo posebno. Nikad goreg igrača sa većim publicitetom.
Koliko si nahvalio Kerlu pa ovog kad je otisao u Njemacku ni Karl Cajz Jena ga nije uzela sebi.Plus sto je Zeljo klicko dobio od ostete,dok ce za Subasica kakvog takvog makar par carapa Olimpic dobiti.Opet u plusu. :mrgreen:A Visca je sasvim druga prica i drugu poziciju igra,otom potom.Hvalii su i Zajku Zebu pa ni u drugoj ligi nije na kraju uspio.
Ponavljam Subasic niti je guzonjin sin,niti on uopste postavlja te naslove.Trenira,igra kako zna.A to sto se pise trebao bi se obratiti na drugu adresu ako ti ne pase.To jest novinara
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 dec 2010, 18:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 14 dec 2010, 18:49

Željovac je napisao/la:Evo, fazon je u tome što ovaj igrač nije ni približno dovoljno dobar. A ima preveliku sreću da je kako tako upao u reprezentaciju, uz bojkot Papca, suspenziju Salihovića, standardno igranje u mladoj u koju se upada parama...
Kakogod, gledao sam ga dosta puta i osnovna stvar je da nema potencijal da bi se za njega otimali Schalke, Borussia D. , Roma i ko sve ne. Daleko, daleko, daleko uvjerljivija priča bi bila da se radi o Višći, koji je 3 godine mlađi i ima strašan potencijal. Ali ovaj čak ni na svojim video kompilacijama ne izgleda nimalo posebno. Nikad goreg igrača sa većim publicitetom.

Pravo si objektivan kao i uvijek:D :D
RIP SALE VILENJAK

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 dec 2010, 19:59

harishp je napisao/la:
Koliko si nahvalio Kerlu pa ovog kad je otisao u Njemacku ni Karl Cajz Jena ga nije uzela sebi.Plus sto je Zeljo klicko dobio od ostete,dok ce za Subasica kakvog takvog makar par carapa Olimpic dobiti.Opet u plusu. :mrgreen:A Visca je sasvim druga prica i drugu poziciju igra,otom potom.Hvalii su i Zajku Zebu pa ni u drugoj ligi nije na kraju uspio.
Ponavljam Subasic niti je guzonjin sin,niti on uopste postavlja te naslove.Trenira,igra kako zna.A to sto se pise trebao bi se obratiti na drugu adresu ako ti ne pase.To jest novinara
Zna se kako Zeljovac razmislja, sve mu je nesto plavo.
Pa nije Subasic Kerla da se moze porediti sa Vidicem i Ferdinandom.
Visca rodjen u Feb. 90 a Subasic u Martu 88. To su neke pune tri godine razlike po "plavim" godinama.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 dec 2010, 20:36

soko je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Zna se kako Zeljovac razmislja, sve mu je nesto plavo.
Pa nije Subasic Kerla da se moze porediti sa Vidicem i Ferdinandom.
Visca rodjen u Feb. 90 a Subasic u Martu 88. To su neke pune tri godine razlike po "plavim" godinama.
Igranje u zelji donosi godinu manje !
Radovanović je za ovog Subašića Ashley Cole ! :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2010, 20:52

E,zato Rale-Raso igra u Chlezi,ja,ja.
Uostalom imas ih hejbet Radovanovica Ratko :mrgreen: ,Sasa,Mirko ili Igor.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 14 dec 2010, 23:04

Radovanovica ne diraj :mrgreen: On je Gareth Bale za plavusana kojem ce Mechelen biti vrh karijere.
Zelim mu srecu svakako :roll:
1921-2011

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2010, 23:20

Ebote ,sve neki Ashleyi,Baleyi,Bob Marleyi a nigdje ih nema osim fildjan lige.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 15 dec 2010, 00:22

RKO je napisao/la:

Pravo si objektivan kao i uvijek:D :D
Mislim stvarno...aferim onima koji dozvoljavaju ovakvo izivljavanje i brezobrazluk, a jos i brisu ako mu se kaze da je brezobrazan. Ovo je podforum reprezentacija BiH, a ovaj ama bas svaku pricu okrene na Zelju...te Visca, te Kerla, te Cocalic....utusi covjek. A kako je objektivan, eto naj bolji primjer je ovo gore...laze ocigledno i ne stidi se...tako mu je otprilike svako "pojavljivanje". Cuj tri godine....koji lazov.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 15 dec 2010, 01:37

Nisam navijac ni jednog kluba iz Bih ali od svih Zelju najvise simpatisem da nebi bilo imam nesto protiv Zeljea,ali Zeljovac dosadio si i bogu i narodu sa tim preuvelicavanjem Zeljinih igraca i omalozavanjem svih ostalih,stvarno si dosadan ko proljev.Da kojim slucajem Subasic igra u Zelji nebi bilo boljeg lijevog beka na svijetu od njega a ovako nema ga goreg.Pametan je ovo potez od Subasica sto je produzio ugovor jer ako dobije jos koji poziv za repku i kad odigra ovaj turnir u SAD cijena ce mu sigurno skociti tako da i Olimpik nesto zaradi a i on ce imati vise ponuda i od boljih klubova tako da ce na ljeto biti sigurno boljih opcija a talenta ima(ne bas ko Kerla i Visca :D ) i na njemu ce biti da se dokaze ma gdje god da ode ja mu zelim puno srece i u klubu i reprezentaciji.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 dec 2010, 01:40

Al' ste se upalili zbog jedne godine :lol: Greška, pa šta. Isto bih mislio o Subašiću i da sad isti ovakav ima 13 godina. Sabane, je li sviju ti misliš da se kaže/piše bRezobrazan? :lol: Znači, nisam lažov. Da jesam, lagao bih nešto što se ne može za sekund provjerit. Greška, to je sve. Tako da si nešto požurio s tim vrijeđanjem :lol: :roll:
Najbesmisleniji post koji se odnosi na mene, a koji je uopšte pokušao i o čemu da raspravlja, je Harisov.
Znači, tema emisije nije Željina i Olimpicova zarada na igračima, niti (ne)uspjesi Zajka Zebe, niti Kerle. Ono o čemu sam govorio je smiješno medijsko forsiranje još smiješnijeg, pa recimo igrača. Naravno, novinari su krivi, ali su mi opet još smiješniji ovi(haman svi vi) koji se na to primate, iz čiste želje da dobijemo igrača u nekom evropskom gigantu. Nestvarni ste!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 dec 2010, 01:47

Neko medijski forsira a neko forumski omalovazava igraca kao ti.Uostalom ako nije tema o njima.Koji klinac ih spominjes na ovoj temi.Ja na ovom naslovu teme ne vidjeh Viscu,Ali ti nebi bio ti kad nebi kojeg ''svog'' spomenuo.Prema tome sam sebe pobijas u citatima.
I nemoj bogati ti o besmislenosti i nestvarnosti.Zaebo si i Ramba,Sam protiv sviju.I jos na kraju i u pravu.
To jedino pali,ako si Stalone,ovako tesko..
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 dec 2010, 05:00, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 15 dec 2010, 03:20

Željovac je napisao/la:Al' ste se upalili zbog jedne godine :lol: Greška, pa šta. Isto bih mislio o Subašiću i da sad isti ovakav ima 13 godina. Sabane, je li sviju ti misliš da se kaže/piše bRezobrazan? :lol: Znači, nisam lažov. Da jesam, lagao bih nešto što se ne može za sekund provjerit. Greška, to je sve. Tako da si nešto požurio s tim vrijeđanjem :lol: :roll:
Najbesmisleniji post koji se odnosi na mene, a koji je uopšte pokušao i o čemu da raspravlja, je Harisov.
Znači, tema emisije nije Željina i Olimpicova zarada na igračima, niti (ne)uspjesi Zajka Zebe, niti Kerle. Ono o čemu sam govorio je smiješno medijsko forsiranje još smiješnijeg, pa recimo igrača. Naravno, novinari su krivi, ali su mi opet još smiješniji ovi(haman svi vi) koji se na to primate, iz čiste želje da dobijemo igrača u nekom evropskom gigantu. Nestvarni ste!
Nije u pitanju godina niti pet, vec sto ti ne ispustas priliku da oblatis jednog BiH reprezentativca. Nema sta nisi koristio da bi to postigao, sad govoris da nisu bitne godine a moze se naci kako tvrdis nesto u stilu "da je makar mladji pa da kazemo da je perspektivan". Ti si ga gledo? Pa sta, gledalo ga jos puno ljudi i svi kazu da je mamak dobar samo tako, i to ljudi koji od takvih procjena zive, hljeb zaradjuju. Naj bolje da se okanis tema o reprezentaciji, idi brate gdje se prica o Zelji i dizi u nebese Kerle i Visce...ovdje je tema Muhamed Subasic, BiH reprezentativac. Imputiras mu da je platio da igra za mladu reprezentaciju, a decko rastura, jedan Boloteli,nije mu mogao nista...Sto se tice boldiranog, najdrazi su mi takvi, koji su ko bajagi svu pamet posisali, a u stvari ne znaju odakle su suplji; kamoli da ce znati bilo sta o bosanskom jeziku, izrazima, frazama, turcizmima i drugim slicnim stvarima. Uzmi malo procitaj ovo, mozda stogod i naucis, mozda se o osevapim:
http://bosanski.wordpress.com/zija-dizd ... ujo-telal/
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 15 dec 2010, 03:49

Ovoga Subasica neko puno puse po novinama ovaj predsjednik Gracic preko novina radi sve sto je moguce da ga proda za ove pare sto traze za njega nece nigdje otici najbolje bi bilo za njega da promjeni ligu ove zime ili na ljeto ako misli da napreduje treba mu jace utakmice

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 15 dec 2010, 08:56

Rodeni je napisao/la:Ovoga Subasica neko puno puse po novinama ovaj predsjednik Gracic preko novina radi sve sto je moguce da ga proda za ove pare sto traze za njega nece nigdje otici najbolje bi bilo za njega da promjeni ligu ove zime ili na ljeto ako misli da napreduje treba mu jace utakmice
Pa tu i lezi sav "belaj" oko ovih transfera nasih igraca,nas truju nasi mediji pricama o Mancesteru,Realu,Bayernu...A 99% nasih igracia zavrsavaju u klubovima tipa Zlina,Sherif,Slask, eventualno tipa Genk itd...
Ali ove sto forsiraju svoje pulene preko nasih novina "hebe" sto te novine niko drugi ne cita osim sacica nas Bosancherosa...Pa mi odmah podje svirati "ona" u mislima: Uzalud vam trud sviraci ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 dec 2010, 10:55

http://www.fussballtransfers.com/belgie ... ssen_15085
Bundesliga interessiert sich für bosnischen Linksaußen

14.12.2010 - 18:01

Linksverteidiger einer gewissen Qualität sind rar gesät im Weltfußball. Einer, der nach Meinung mancher Experten Bundesligaklasse besitzt, spielt in Bosnien bei Olimpic Sarajevo. Noch, denn Muhamed Subašić steht vor dem Absprung – womöglich in Richtung Bundesliga.

Muhamed Subašić steht vor seinem Abschied von Olimpic Sarajevo. „Muhamed wird im Winter zu 100 Prozent wechseln“, bestätigt Berater Jan Dreyer auf Nachfrage von FussballTransfers. Wohin die Reise geht, lässt Dreyer offen. Allerdings stehen die Interessenten Schlange.

Neben Klubs aus dem Ausland ist der Spieler auch in der Bundesliga ein Thema. Schon im November brachten bosnische Medien den Linksverteidiger mit Borussia Dortmund in Verbindung, deutsche Quellen berichteten zudem von Schalke 04. Mit den ‚Knappen‘ gebe es ebenso wenig wie mit Hannover 96 konkrete Gespräche – dafür jedoch mit anderen: „Es gibt einige Bundesligisten, mit denen wir in Kontakt stehen. Mit manchen sind wir weiter als mit anderen“, bestätigt Dreyer, der keine Namen nennt.

Die betreffenden Vereine konkurrieren insbesondere mit Aston Villa: „Mit Aston sind wir am weitesten fortgeschritten.“ Zudem interessieren sich die Glasgow Rangers und Olympiakos Piräus für den 22-jährigen Nationalspieler. Aber „Muhamed will am liebsten in der Bundesliga spielen.“ Der Bosnier ist in der Nähe von Stuttgart aufgewachsen. Er spricht perfekt deutsch.

Kratki prevod:
Naslov: Bundesliga se interesuje za bosanskog vanjskog ljevog

Ljevi odbrambeni posebnog kvaliteta su rijetki u svjetskom fudbalu. Jedan, koji po misljenu eksperta ima bundesligakvalitet, igra u Bosni kod Olimpic Sarajevo. Do sada, jer Muhamed Subasic stoji kratko pred skokom van - mozda sa pravcem Bundesliga.

Muhamed je pred odlazkom iz Olimpica. "Muhamed ce u zimi 100% promjenuti klub", potvrdjuje njegov savjetnik Jan Dreyer za Fussballtransfers. Gdje putovanje ide Dreyer jos ne specificira, ali ima mnogo interesenata.

Pored klubova iz inostranstva je taj igrac i u Bundesligi tema. Vec u Novembru su ga mnogi mediji u BiH i Njemackoj dovodili u vezu sa Bundesligistima kao Borussia Dortmund ili Schalke. No sa Schalke ili sa Hannover 96 nema konkretnih razgovora, ali zato sa drugima: "Ima nekoliko Bundesligista, sa kojima stojimo u kontaktu, sa jednima smo dalje napredovali sto se tice razgovora nego sa drugima", kaze Dreyer, koji ne navodi imena.

Ti klubovi konkuriraju najvise sa Aston Villa:" Sa Aston smo do sada najvise napredovali u pregovorima."
Uostalom se jos interesuju Glasgow Rangers i Olympiakos Piräus za 22-godisnjeg reprezentativca. No "Muhamed najradije zeli igrati u Bundesligi." Ovaj Bosanac je odrastao u blizini Stuttgarta i govori perfektno Njemacki.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 dec 2010, 11:03

Ovi iz Sportline Marketing (Jan Dreyer) su njegovi savjetnici/menadjeri.
http://www.sportline-marketing.com/category/profis/

Imaju i onog sjajnog talenta Almira Kasumovica iz H96 u svojoj listi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 dec 2010, 14:20

Saban je napisao/la: Nije u pitanju godina niti pet, vec sto ti ne ispustas priliku da oblatis jednog BiH reprezentativca. Nema sta nisi koristio da bi to postigao, sad govoris da nisu bitne godine a moze se naci kako tvrdis nesto u stilu "da je makar mladji pa da kazemo da je perspektivan". Ti si ga gledo? Pa sta, gledalo ga jos puno ljudi i svi kazu da je mamak dobar samo tako, i to ljudi koji od takvih procjena zive, hljeb zaradjuju. Naj bolje da se okanis tema o reprezentaciji, idi brate gdje se prica o Zelji i dizi u nebese Kerle i Visce...ovdje je tema Muhamed Subasic, BiH reprezentativac. Imputiras mu da je platio da igra za mladu reprezentaciju, a decko rastura, jedan Boloteli,nije mu mogao nista...Sto se tice boldiranog, najdrazi su mi takvi, koji su ko bajagi svu pamet posisali, a u stvari ne znaju odakle su suplji; kamoli da ce znati bilo sta o bosanskom jeziku, izrazima, frazama, turcizmima i drugim slicnim stvarima. Uzmi malo procitaj ovo, mozda stogod i naucis, mozda se o osevapim:
http://bosanski.wordpress.com/zija-dizd ... ujo-telal/
Što se bosanskog tiče, neko ko nema obraza, tj. ko je bez obraza, je logično da bude bezobrazan. A ko je još kako to napisao, baš me briga. Eh, sad ja nađoh pravu laž. Evo ti video sa te utakmice protiv Balotellija i sve uspješne akcije Subašića, a ti samo nađi 1(JEDAN) duel sa Balotellijem. Ako je i koji imao, na ovom videu ga nema, jer ga je izgubio. Osnovna snaga ovog momka i jeste što ga malo ko poznaje od ovih što pišu o njemu i ti to koristiš. Plus svi žele da reprezentacija dobije ekstra igrača. Kakogod, evo Subašića kako zaustavlja Balotellija :P Ne može mu ništa! :P
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2010, 14:24

Nem'reš maknut od Željovca, pa nije valjda je ukakio svaku temu o reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 1 gost.