Mjesto rođenja: Ključ
Pozicija: Odbrana - lijevi defenzivni, ljevak
Visina: 1,86 m
Tezina: ?
aktuelna vrijednost prema Transfermarktu: 850.000 €
Počinje u Podrgmeču iz Sanskog Mosta, zatim prelazi u Laktaše, a sada je u FK Olimpic Sarajevo.

valja ih mali ko velikisony_91 je napisao/la:Rođen: 19.03.1988
Mjesto rođenja: Ključ
Pozicija: Odbrana - lijevi defenzivni, ljevak
Visina: 1,86 m
Tezina: ?
aktuelna vrijednost prema Transfermarktu: 850.000 €
Počinje u Podrgmeču iz Sanskog Mosta, zatim prelazi u Laktaše, a sada je u FK Olimpic Sarajevo.
Ne pratim našu ligu pa ne mogu suditi po tome, ja sam svoje zaključke donio na osnovu onog što sam vidio sinoć. Jeste to malo da se donese neki pravi zaključak, ali ipak treba uvažiti da je momak tek debitirao i da su greške normalne. Što se tiče tih klizećih meni su bili sjajni, jer je momak klizao ispred igrača i lopte, dakle blokirao je prolaz, a ne u noge, što je dobro.Željovac je napisao/la:Jedno mangupsko iznošenje lopte, prije toga nekoliko pogrešnih klizećih, bez ispadanja. Jedan ili dva uspješna. Nije za tolike hvalospijeve uopšte, pogotovo što sam ga gledao dva puta protiv Želje i jednom protiv Sarajeva i svaki put je bio kritičan. I za mladu protiv Turske. Nepokretan i neposeban. Ali jučer je imao jednu stvarno dobru akciju. Trebam ga gledati još za neki tačan sud. Nervira me samo kad Olimpic plasira priče da se otimaju Schalke i Leverkusen za njega ili da imaju na stolu ponudu Lokerena od 600.000 eura, koju su eto, izgleda odbili![]()
U pravu si, treba sačekati, ne treba letiti pred ruduŽeljovac je napisao/la:Protiv Sarajeva je bilo na tv-u i u petercu je katastofalno izubio loptu i još ga je onda i Jahović bacio po ćevape. Sve u par sekundi. A ničim se nije istakao. 5-6 utakmica ga detaljno pratim i jučerašnje iznošenje lopte uz par klizećih je vrh koji sam od njega vidio. U zadnjem kolu je i bio strijelac za Olimpic. Zakleo bih se da nije neki veliki talent, jer mu fali brzine. Ali nikad se ne zna. Još je mlad. Znaće se vrlo brzo.
Upravo ove price dizu cijenu igracima . Mislis da Dinamu neko nudi 15 miliona za Badelja ili VrsaljkaŽeljovac je napisao/la:. Nervira me samo kad Olimpic plasira priče da se otimaju Schalke i Leverkusen za njega ili da imaju na stolu ponudu Lokerena od 600.000 eura, koju su eto, izgleda odbili![]()
WTF Bale-tanMinistaR je napisao/la:Britanski 'Daily Mirror' ga je već prozvao "bosanskim Garethom Baleom".
Ma, sumnjam da u ovom momku ima kvaliteta za nacionalnu vrstu. Daj Bože da griješim...
Pogledaš li, možda slučajno, ponekad, Olimpic, a samim tim i igre ovog "dragulja"?harishp je napisao/la:WTF Bale-tanMinistaR je napisao/la:Britanski 'Daily Mirror' ga je već prozvao "bosanskim Garethom Baleom".
Ma, sumnjam da u ovom momku ima kvaliteta za nacionalnu vrstu. Daj Bože da griješim...![]()
![]()
Samo nek je svrsavanje na ove sa ostrva.
Jedno pitanjce.sta bi odgovorio da ti je neko prije pet sest godina rekao da ce Dzeki cijena biti 40 miliona eurica.
Subasic ce gotovo sigurno da uspije u Evropi.Mozda ne kao Balica ali sasvim dovoljno da bi mogao biti od pomoci repci.Jedino ako ga povrede ne uniste ili talovi menadjera.
A posto tebe niko nista i ne pita,onda ne prdi !gruezi je napisao/la:ako mene pitate ja bi najradije da ide u cvajtu tu igra 2-3 sezone ,pokupi njemacke navike i tamo sa 25-26 godina bude spreman za bundesku...to mi je otprilike neki max gdje trenutno moze igrati ,mozda svicarska liga ili holandska ali to je u rangu cvajte...pokazao je da zna da mu je bogdom 20 godina proglasio bih ga velikim talentom ovako jos moze samo mu treba dobar trener i profesionalno okruzenje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.