Odlicno povecana prednost,nema sta.Ricky je napisao/la:Danas ćemo da dodatno povećamo prednost na ljestvici portugalske lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Odlicno povecana prednost,nema sta.Ricky je napisao/la:Danas ćemo da dodatno povećamo prednost na ljestvici portugalske lige
Ja, i koga ćeš podržavati večeras?kumkalesic je napisao/la:Večeras se igra prvi veliki derbi u novoj fudbalskoj sezoni u Portugalu.
Na Estadio de Dragau snage će odmjeriti dvije ekipe koje dijele prvo mjesto na tabeli, Porto i Benfica. Obje momčadi su, do sada, skupile po 13. bodova iz pet odigranih utakmica.
Iskreno se nadam jednoj odličnoj utakmici
Gledas li utakmicu ? 100% sansu je promasio Varela..Sa nekih 5 metara je pogodio golmana,idealna situacija..Ovo bi im se moglo osvetiti,iako Benfica ne moze centar preci..Ricky je napisao/la:6-0 udarci prema golu za Porto sve govore![]()
Prijatelju u ovom se meču vidi tko vodi glavnu riječ u nogometu u Portugalu a i mnogo šireever je napisao/la:Gledas li utakmicu ? 100% sansu je promasio Varela..Sa nekih 5 metara je pogodio golmana,idealna situacija..Ovo bi im se moglo osvetiti,iako Benfica ne moze centar preci..Ricky je napisao/la:6-0 udarci prema golu za Porto sve govore![]()
Znam ja zašto ti nas pratiš jer je Benfica sa vama u grupiever je napisao/la:Kasnim,jer mi stream kasni oko 50 sekundiNe smijem ni gledati temu
Benficu samo cudo moze spasiti..
Dobro zborišever je napisao/la:Hahahaha,ma nije zato..Ja sam ti veliki zaljubljenik u fudbal,a ovaj derbi se ne propusta..Do prije 2-3 godine sam vise gotivio Benficu,a zadnjih godina ipak je to Porto..Igraju bas extra nogomet i po meni se u samom vrhu Evrope sto se tice kvaliteta..Prava ekipa,ima i glavu i rep..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.