Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soko
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la soko » 27 jan 2012, 14:31

Za_raju je napisao/la:
rixadu je napisao/la:i u pravu si

JADNI MI!

Ali ne sa Susicem ili Osimom nego sa tobom i tebi slicnima!
Gdje ces bolan gospodina Ivicu stavljati u isti kos sa cobanom iz Vozuce kojem faca govori sve!

Jeli to hoces reci ako neko stekne kondiciju cuvajuci ovce po brdima oko Zavidovica i ta ga kondicija odvede u Pariz i tom stecenom kondicijom (ne mozgom) zaradzuje hljeb ne moze biti seljak iz prostog razloga sto zivi u Parizu?

Reci mi jeli za tebe Pepe seljak bez obzira sto zivi u Madridu?

Znaci nezaboravi Pajdo nije otisao u Pariz sa nekom diplomom nego sa snagom u nogama stecenom cuvajuci ovce!!!

A to sto ti je Pajdo klupski drag ne prenosi na repku koju je rastelovao i gotovo unistio svojom seljackom politikom!!!
Prvo ubio je draz gledanja repke drugo u najlaksoj grupi ikad i sa najboljim igracima koje BiH ikad imala on gubi od repki tipa Rumunija 3-4 gola razlike u Tirani kod jadne Albanije jedva bod izvlaci koji nas na kraju i kosta plasmana!!
A ovo sta nam je priredio u Portugalu nemam potrebe komentirati pametnom dosta!!!

Neka njemu Stilica,Alispahica,Mravaca,Maletica,Avdukica i 6 presporih ofanzivnih veznjaka zajdno u timu , od beka do napadaca covjek u svakom redu ima po dva Ofanzivna veznjaka i ti imas obraza stati nakon ovog svega u njegovu zastitu!!!
Svasta Bosnjo!
Pajdo,
ja nisam neki strucnjak ali ipak mislim da cobani cuvaju ovce tj. hodaju okolo ili ti stoje. Nisam znao da se tako kondicija nabija. Ja se satra trcati, a izgleda treb'o sam naci ovce da cuvam....
brate ti ga pravo znas provalit :mrgreen:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 jan 2012, 14:42

rixadu je napisao/la:ne citas dobro!

nije on tamo samo udarao loptu nego je proglasen za najboljeg stranog igraca a zato nije dovoljno samo darati loptu.

Jadan si ti kad mozes vrijedjati covjeka koji je omogucio nekad davno da se cuje za Sarajevo i Bosnu bas kao danas sto to rade Edin Dzeko ili neko drugi...

Bolje bi ti bilo da pokusas nesto postici u svom zivotu a ne vrijdjati ljude koji su svojim radom i trudom vinuli se visine kakve ni ja ni ti nikad necemo dozivjeti.

Ako ti mislis da mozes bolje od Susica, onda me cudi kako to nije Ivica Osim tebe proedlozio i podrzao da budes selektor jer ocigledno si veca faca, civiliziraniji, kuluturniji i bolji strucnjak od Susica!

Trazis Susiceve grerske u utakmicama protiv albanije i narocito protiv protugala a zanemarujes cinjenicu da smo ostvarili najbolji plasman ikad pod tim covjekom!

Bas me zanima da li navijaci manchestera uniteda smatraju Fergusona najvecom seljacinom zato sto je izgubio od Citija 1:6 sto je najveci poraz od gradskog rivala!
Jelde, nema vece seljacine od onog skotskog rumenog seljaka :)!

Lako je udarati po tastaturi, probaj uraditi bar djelic onoga sto je Safet uradio u svom zivotu!
Niko ne kaze da je on najbolje rijesenje ali vrijedjanje njega ili bilo koga drugog iz repke govori vise o tebi nego Susicu.

Jelde, nema vece seljacine od onog skotskog rumenog seljaka :)!
Nesto ti nestima u glavi!
Poredis Ferugusona i Susica...Svasta
Znaci pisemo i ja i ti 2012 godine ne 1984 i pricamo o Pajdi kao treneru ne kao igracu...
De mi sad reci kakv to pajdo ima rezultat kao trener ?
Pa onda pogledaj sta je Ferguson uradio kao trener i poklopi se usima!!!
Sheyi je napisao/la:Seljak-covjek koji zivi na selu i bavi se poljoprivredom :mrgreen:
Casno zanimanje i postujem te ljude kao i svoje roditelje sve dokle se bave poljoprivredom ali kad pocnu da se petljaju u neke druge oblasti tad za mene naziv seljak dobiva drugo znacenje!!

A korisnik "soko" je sredstvo za smirivanje Safetovih upaljenih hemoroida,on pajdi dodze kao "melem na ranu"...
Isfurao vas je pajdo u Portugalu tako da me cudi kako imate obraza opet stajati u odbranu Safeta?
Ja da sam i kad fulao i milimetra u pogledu naseg vrlog strucnjaka na klupi nebi vise imao obraza navratiti na ovaj forum!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 27 jan 2012, 15:12

pa svi veliki ljudi su sa sela bolan,oni nauce da rade,a vi "(malo)(kvazi)gradjani" samo kukate,zasto vi nista ne uradite,vi ste nule
Bosna <3

nihco

Post Postao/la nihco » 27 jan 2012, 15:14

pluton je napisao/la:pa svi veliki ljudi su sa sela bolan,oni nauce da rade,a vi "(malo)(kvazi)gradjani" samo kukate,zasto vi nista ne uradite,vi ste nule
isto je tvrdio i radovan karadzic i o tome pisao pjesme........
Sent from my Commodore 64

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 jan 2012, 15:15

@za raju
pajdo nije tebi lako.
Nije NAS pajdo isfurao nego Ronaldo i Nani. Mozda si gledao Barca vs Real juce pa si vidio kakav je taj Ronaldo igrac. I npr Pepe i onaj Coentrao, al sigurno da bi strucnjak kao ti nesto znao napraviti..

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 27 jan 2012, 15:26

jadni edin visca, u sta mu temu pretvoriste
...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 jan 2012, 15:27

soko je napisao/la:@za raju
pajdo nije tebi lako.
Nije NAS pajdo isfurao nego Ronaldo i Nani. Mozda si gledao Barca vs Real juce pa si vidio kakav je taj Ronaldo igrac. I npr Pepe i onaj Coentrao, al sigurno da bi strucnjak kao ti nesto znao napraviti..
Da znao bih napraviti,krila bi mi igrala na krilima a Of veznjak na svom mjestu ,bek bi igrao beka a napadac napadaca,golman bi bio na golu i to je sve sto je trebao trener uraditi u onakvoj grupi i sa onakvim kadrom ,nebi mi ni vidjeli Nanija i Ronalda da je vrli strucnjak samo to znao uraditi,nista vise!!!

Ali jadniku se nije ni to dalo covjek je igrao sa 6 Ofanzivnih veznjaka (najsporijih na svijetu) jednim stoperom i jednim bekom jednim golmanom i jednim napadacem plus Rahimic kao jednosmjerna ulica!!!
Jadno!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 27 jan 2012, 15:28

Dajte ljudi, kakva je ovo diskusija?! Tema je EDIN VIŠĆA, a ne Sušić i njegovo trenersko (ne)znanje!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 27 jan 2012, 15:39

Za_raju je napisao/la:
pajdo nije tebi lako.
Da znao bih napraviti,krila bi mi igrala na krilima a Of veznjak na svom mjestu ,bek bi igrao beka a napadac napadaca,golman bi bio na golu i to je sve sto je trebao trener uraditi u onakvoj grupi i sa onakvim kadrom ,nebi mi ni vidjeli Nanija i Ronalda da je vrli strucnjak samo to znao uraditi,nista vise!!!

Ali jadniku se nije ni to dalo covjek je igrao sa 6 Ofanzivnih veznjaka (najsporijih na svijetu) jednim stoperom i jednim bekom jednim golmanom i jednim napadacem plus Rahimic kao jednosmjerna ulica!!!
Jadno!!!
Necu spamati ovu temu poslije ovog posta. Sve je to ok sto se tice krila samo sto krila nije bilo. Normalno sad ces reci Mahmutovic ili sta ja znam neki tamo levat al i da smo to imali rezultati bi bio isti. Susic bi sigruno zvao krila da imamo nesto kvalitetno(zvace Viscu i Stevanovica uskoro jer od njih nesto ima/bice). Npr. da Sejo nije dobio zuti, Maluda nije slomio nogu Mujdzi i Papac nije bio bolestan. Tu bi mogli imati nekakav rezultat.
Samo sto kad Portugal igra onda IGRA. A mi i vecina timova mozemo samo sanjati da im se suprostavimo. A onaj dan su IGRALI fudbal I jedna dodatna motivacija, kako su bili docekani kod nas.

totasef
Kontakt:

Post Postao/la totasef » 28 jan 2012, 20:30

Za_raju je napisao/la:

JADNI MI!

Gdje ces bolan gospodina Ivicu stavljati u isti kos sa cobanom iz Vozuce kojem faca govori sve!

Jeli to hoces reci ako neko stekne kondiciju cuvajuci ovce po brdima oko Zavidovica i ta ga kondicija odvede u Pariz i tom stecenom kondicijom (ne mozgom) zaradzuje hljeb ne moze biti seljak iz prostog razloga sto zivi u Parizu?

Znaci nezaboravi Pajdo nije otisao u Pariz sa nekom diplomom nego sa snagom u nogama stecenom cuvajuci ovce!!!

A to sto ti je Pajdo klupski drag ne prenosi na repku koju je rastelovao i gotovo unistio svojom seljackom politikom!!!
Prvo ubio je draz gledanja repke drugo u najlaksoj grupi ikad i sa najboljim igracima koje BiH ikad imala on gubi od repki tipa Rumunija 3-4 gola razlike u Tirani kod jadne Albanije jedva bod izvlaci koji nas na kraju i kosta plasmana!!
A ovo sta nam je priredio u Portugalu nemam potrebe komentirati pametnom dosta!!!

Neka njemu Stilica,Alispahica,Mravaca,Maletica,Avdukica i 6 presporih ofanzivnih veznjaka zajdno u timu , od beka do napadaca covjek u svakom redu ima po dva Ofanzivna veznjaka i ti imas obraza stati nakon ovog svega u njegovu zastitu!!!
Svasta Bosnjo!

Ma ti si ba kompleksas neki... A ko si ti bolan da poredis Osima i Papeta? Koji si ti **** pa da jednom od najvecih licnosti Bh sporta govoris da je seljak...
Kad bi nam repka zavisila od "gradjana" nas ne bi bilo nigdje, to nek ti je jasno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 jan 2012, 21:33

totasef je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:

JADNI MI!

Svasta Bosnjo!

Ma ti si ba kompleksas neki... A ko si ti bolan da poredis Osima i Papeta? Koji si ti **** pa da jednom od najvecih licnosti Bh sporta govoris da je seljak...
Kad bi nam repka zavisila od "gradjana" nas ne bi bilo nigdje, to nek ti je jasno.
Malo je reci da mu je smijesna ta prica. Svabo i Pape su slicne osobe, ista je to skola. Imaju svoju viziju i zovu igrace koji misle da im trebaju. Ovo sto on pise o Susicu su slicno pisali o Osimu kada je vodio Jugoslaviju. "previse veznjaka, tehnicara, sta ce mu stari i spori Susic i tako dalje"
A bilo je i onih koji su mislili da zove "previse bosanaca" ali to je druga stvar. :D

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 29 jan 2012, 01:51

Za_raju je napisao/la:
pajdo nije tebi lako.

Jadno!!!
E nije ni cudo sto je ovaj najomrazeniji clan foruma...prosto je zapanjujuce kakve gluposti pise. Pa bolan bio, tesko se i neizljecivo razbolio, procitas li ti ista prije nego posaljes ili samo u svom bijesu prema Suslicu trpas takve gluposti u tekst da bi ti i Dodik koji navija za BiH jedino kada igra protiv Turske, pozavidio. Cuj da je stavio bekove na bokove, nebi se Nani ni Ronaldo vidjel :lol: :lol: :lol: Momci briju u dvije najace lige na svijetu ne mogu da ih zaustave niti krkani u Engleskoj, niti tehnicari u Spaniji i sad bi ti da si bio na Susicevom mjestu naso nekakve imaginarne bekove koji igraju na bokovskim pozicijama da ih zaustave :mrgreen: Da te covjek pita reci ime i prezime tih bekova, zino bi ko tele...ili bi naso nekog iz Belgijske ili Austrijske lige pa bi bezbeli oni ustopali Nanija i Ronalda...De unormali se malo, koji ti je moj?

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 29 jan 2012, 01:57

A kada je o Visci rijec, ima potencijala, to je ocito i mogao bi nam zlata vrijediti u skorije vrijeme. Ja bih ga vec sada poceo "gurati u vatru" pa makar zbog njega izgubili sve tri ove prijateljske. Hocemo na krilima Lulica i Viscu pa kud puklo - puklo. Salihovic u sredinu, Subasic na beka i da se kaze da ove prijateljske utakmice necemu vrijede da znamo na cemu smo. Predvidjam da ce sve ici po planu i da ce se iskristalisati tim za kvalifikacije u sledecem sastavu: Hasagic - Mujdza, Pandza (Jahic), Spahic, Subasic- Rahimic, Salihovic, Pjanic (Misimovic)Lulic, Visca - Dzeko. Rezerve: Sehic, Jahic( Pandza) Misimovic (Pjanic) Ibisevic, Ibricic, Mravac

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 jan 2012, 10:55

baboitata je napisao/la:A kada je o Visci rijec, ima potencijala, to je ocito i mogao bi nam zlata vrijediti u skorije vrijeme. Ja bih ga vec sada poceo "gurati u vatru" pa makar zbog njega izgubili sve tri ove prijateljske. Hocemo na krilima Lulica i Viscu pa kud puklo - puklo. Salihovic u sredinu, Subasic na beka i da se kaze da ove prijateljske utakmice necemu vrijede da znamo na cemu smo. Predvidjam da ce sve ici po planu i da ce se iskristalisati tim za kvalifikacije u sledecem sastavu: Hasagic - Mujdza, Pandza (Jahic), Spahic, Subasic- Rahimic, Salihovic, Pjanic (Misimovic)Lulic, Visca - Dzeko. Rezerve: Sehic, Jahic( Pandza) Misimovic (Pjanic) Ibisevic, Ibricic, Mravac
Jako moguce da i tako i bude. Jos u rezerve dodas Stevanovica i Hadzica, i to bi bilo to ja mislim sto se tice tima. U timu imamo ''samo'' dva napadaca, sto je jako malo za ekipu, kojoj su ambicije prvo mjesto,stoga, treba pozvati i treceg napdaca, a tu nam se trenutno nude Muslimovic koji je bez kluba, Zec, Dialba (ako ima prava nastupa za nas) i Mahmutovic iz Teplica.

Da ne idem u off-topic, Visca bi mogao biti jako vazan igrac, stoga bi volio da dobije poziv protiv Brazila, pa gdje pukne pukne,7 asistencija u prvoj sezoni u Turskoj ligi nisu malena stvar , a u maju protiv Mexika nece moci nastupiti, jer U21 repka igra protiv Bjelorusije.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 jan 2012, 11:21

baboitata je napisao/la:A kada je o Visci rijec, ima potencijala, to je ocito i mogao bi nam zlata vrijediti u skorije vrijeme. Ja bih ga vec sada poceo "gurati u vatru" pa makar zbog njega izgubili sve tri ove prijateljske. Hocemo na krilima Lulica i Viscu pa kud puklo - puklo. Salihovic u sredinu, Subasic na beka i da se kaze da ove prijateljske utakmice necemu vrijede da znamo na cemu smo. Predvidjam da ce sve ici po planu i da ce se iskristalisati tim za kvalifikacije u sledecem sastavu: Hasagic - Mujdza, Pandza (Jahic), Spahic, Subasic- Rahimic, Salihovic, Pjanic (Misimovic)Lulic, Visca - Dzeko. Rezerve: Sehic, Jahic( Pandza) Misimovic (Pjanic) Ibisevic, Ibricic, Mravac
Sta cemo sefe sa Papcem?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 jan 2012, 11:21

Dobar momak ,klasa i kvalitet.Dokazo se u svom klubu i ligi.
Fi hajati.
GO Bosno.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 29 jan 2012, 11:46

BIHfan je napisao/la:
Sta cemo sefe sa Papcem?
Ma pusti ga kraju.. Eto, Rahimić će igrati sa 47 godina i biti jedini zadnji vezni, ako dobije suspenziju ili reumu ko će ga mijenjati? Ah, da. Imaju Ibričić i Mravac, oni ionako nemaju prirodne pozicije jer su zalutali u nogomet, pa mogu na zadnjeg veznog. Zatim, na golu će biti čovjek sa hroničnom bolešću kičme, dok za golmana iz najjače lige svijeta nema mjesta ni među 18. Srećom, japanci su pronašli rješenje za našeg Hasagu, tako da nema zime:
" onclick="window.open(this.href);return false;

No, kako nam je selektor Stručnjak, moguće je da on i uradi sve ovo. Jedino je belaj što se Stručnjak neće sjetiti pozvati ni Višću, Stevanovića i ostale, pa ćemo igrati u ovom sastavu:
Hasagić (ako Yamamoto ne bude pomagao zamjena je Dedić)
Maletić-Pandža-Spahić (kad dobije crveni, zamjena Mravac)- Mravac (kad bude mijenjao Spahića, možda tu uskoči Salihović, ali možda)
Rahimić (zamjena Rahimićev unuk)-Bešić (osim ako prestane igrati u amaterima)
Pjanić(obavezno na krilu)-Misimović-Ibričić (zamjena...yebem i zamjenu i navijače)
Džeko (zamjene Muslimović-dok ne nađe klub bar i Škoro-osvježenje)

Pošto je tema Edin Višća, da kažem da će i on biti pozvan. Kad igraju na treningu dvije ekipe, on će biti golman, a Avdukić opet krilo.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 29 jan 2012, 11:56

http://www.hahasport.com/v-2/16/0/v-360168.html" onclick="window.open(this.href);return false;

evo nama linka za viscu.
bice ih jos garant.

kako vam se da natezati s ovim baboitata?
...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 jan 2012, 13:39

Danas, nažalost nije ni asistirao ni pogodio iako je njegova ekipa već zabila 3 gola. Vrijedi istaći i to je da je dobio žuti karton, a ubrzo nakon njega je i izašao iz igre. Buyuk se ovom pobjedom znatno približio Trabzonu, Sivassporu i Genclerbirligiu i može se reći da su u igri i za 4. mjesto. :)
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 29 jan 2012, 18:13

panties je napisao/la:http://www.hahasport.com/v-2/16/0/v-360168.html

evo nama linka za viscu.
bice ih jos garant.

kako vam se da natezati s ovim baboitata?
Ko o cemu ti o natezanju :lol: :lol: :lol:
Ovdje se radi o diskusijama pa tako svako moze iznijeiti misljenje, a moje je da Edin Visca MORA biti pozvan jer se po opstim ocjenama radi o igracu sa sjajnom perspektivom, a jos igra na mjestu na kojem vec duze vremena oskudijevamo...Ste se tice Papca (c citaj kao kod coca-cola) onda moram odgovoriti momku kad je onako kulturno pitao. Na lijevo nikako ne moze, spor, tromav...u sredini imamo Pandzu, Spahica i Jahica...dakle nema mjesta. Iskreno ja kao NAVIJAC imam pravo i ovo reci: onoga ko samo pomisli da ODBIJE da igra utakmicu za ODLAZAK SVOJE ZEMLJE na svjetsko prvenstvo u momentu kada za njegovom mjestu nema rjesenja ni za lijeak prekrizio bih za sva vremena.

PS - hvala za ove linkove, drzi se ti toga, tu si number uno...o natezanju cemo drugom prilikom i na drugom mjestu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 11 gostiju.