Popis Forumaša
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- molotovljev
Re: Popis Forumaša
hehe..
Ja sam sa 22 godine imao 19 godina navijačkog staža, danas je to već 32 g.
Vidiš, u tome je razlika, jer ti sa 22 g. planiraš nekad da odeš na tekmu. Doduše, planiram i ja da odem
na Old Traford.
Shvatite da se kod nas fudbal ne igra u zadnjih 15 godina. Igrao se mnogo ranije.
Da je liga loša, jeste. Ali...
Ja sam sa 22 godine imao 19 godina navijačkog staža, danas je to već 32 g.
Vidiš, u tome je razlika, jer ti sa 22 g. planiraš nekad da odeš na tekmu. Doduše, planiram i ja da odem
na Old Traford.
Shvatite da se kod nas fudbal ne igra u zadnjih 15 godina. Igrao se mnogo ranije.
Da je liga loša, jeste. Ali...
F.K.SARAJEVO
Bio sam druze na utakmicama, i protiv jacih i slabijh protivnika, ali me nista nije zadrzalo da dodjem opet
Dok se ne promjeni politika klubova, a samim tim ce i liga, ja nemam sta raditi na stadionima nasih klubova. Sve dok ja ne sjednem sa uzivancijom pogledati neki derbi iz Mostara ili BL kao neutralan navijac tih klubova ova liga nema smisla jer je jako nekvalitetna i ne moze nista ponuditi, na zalost.
Igrao se i ranije naravno, moj stari ni jednu utakmicu Sarajeva nije propustio, sada pogleda samo na teletekstu rezultate kada se sjeti. Jedino kada sam imao priliku vidjeti onaj njegov zar u ocima je kada su Evropske utakmice i kada se klub bori za naredni krug koji brzo nestane!!!!

Igrao se i ranije naravno, moj stari ni jednu utakmicu Sarajeva nije propustio, sada pogleda samo na teletekstu rezultate kada se sjeti. Jedino kada sam imao priliku vidjeti onaj njegov zar u ocima je kada su Evropske utakmice i kada se klub bori za naredni krug koji brzo nestane!!!!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- molotovljev
Upravo si zadnjom rečenicom odgovorio sam sebi na pitanje šta je to klub uradio za nas, odnosno kakvuneo je napisao/la:Bio sam druze na utakmicama, i protiv jacih i slabijh protivnika, ali me nista nije zadrzalo da dodjem opetDok se ne promjeni politika klubova, a samim tim ce i liga, ja nemam sta raditi na stadionima nasih klubova. Sve dok ja ne sjednem sa uzivancijom pogledati neki derbi iz Mostara ili BL kao neutralan navijac tih klubova ova liga nema smisla jer je jako nekvalitetna i ne moze nista ponuditi, na zalost.
nam je radost donio. Vjeruj mi da ta jedna ili dvije tekme vrijede više od svih Realovih trofeja.
Za mene je finale lige prvaka događaj, dok je recimo izbacivanje Levskog doživljaj. To isto važi i za tebe.
Složili smo se da nam je liga katastrofalno loša i umotana u političku foliju, ali to nije razlog da ja recimo
Inter stavim ispred Sarajeva, samo zato što taj Inter mogu pratiti u ligi prvaka i smatrati ga uspješnijim
klubom od Sarajeva. To jednostavno ne mogu, ne mogu protiv sebe. To je kao da koristim tvoju ličnu kartu.
F.K.SARAJEVO
Svaka cast @molotovljev
Kakva je god ova liga , ona je naša. NAŠA kontate li ? i ljubav prema klubu za mene nije uslovljena ljepotom igre. Kada odem na Grbavicu osjecam da tu pripadam, kad vidim pun stadion meni drago , ne mogu ti opisati kako... Taj osjecaj vi nikad necete dozivjeti preko tva i interneta.

Kakva je god ova liga , ona je naša. NAŠA kontate li ? i ljubav prema klubu za mene nije uslovljena ljepotom igre. Kada odem na Grbavicu osjecam da tu pripadam, kad vidim pun stadion meni drago , ne mogu ti opisati kako... Taj osjecaj vi nikad necete dozivjeti preko tva i interneta.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- TheVerminator
- Kontakt:
Ja sam hvala Bogu navijač Slobode i simpatizer Arsenala.
Da volim Arsenal, volim. Volim zato što je taj strani fudbal poznat trenutno u svijetu, a i kod nas je bio favoriziran ispred domaćeg, pogotovo poslije rata, a i ja sam rođen poslije rata, tako da nisam baš mogao gledati Želju, Sarajevo, Slobodu na tom nivou na kojem ste ga vi gledali.
Počeo sam prošle godine ić' na tekme Slobode, i baš je LUDILO
Da volim Arsenal, volim. Volim zato što je taj strani fudbal poznat trenutno u svijetu, a i kod nas je bio favoriziran ispred domaćeg, pogotovo poslije rata, a i ja sam rođen poslije rata, tako da nisam baš mogao gledati Želju, Sarajevo, Slobodu na tom nivou na kojem ste ga vi gledali.
Počeo sam prošle godine ić' na tekme Slobode, i baš je LUDILO

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Znači, trebam navijati za Španiju pored Bosne i Hercegovine samo zato što nikad nismo igrali na nekom velikom takmičenju ? U ovom slučaju, trebaju imati temu Španci, Brazilci, Italijani, Njemci i ostali a da BiH treba zabraniti spominjati jer smo loši ?
I kakve veze huliganizam ovih prostora ima sa ovom raspravom ? I usput, svaka zemlja ima problema sa tim, jedina razlika su mediji. Naši jedva čekaju da se pobije neko, dok strani mediji to zataškavaju i ne plasiraju u javnost jer im to nije u interesu.
Bola, ovo je bh. forum i prioritet trebaju biti svi naši klubovi nevezano koji je sport u pitanju. Nebitno kakva je situacija, ovaj portal kao i ostali, osim svoje koristi, imaju za cilj i vratiti naš fudbal u neku normalu, pomoći na svoj način koliko mogu da se stane na noge a ne još više ga ukopavati pričama da naše ništa ne valja a da trebamo drkati na peška Ronalda, na vanzemaljca Messia, na budalu od Balotellia i slične. Svoje voli, njihovo poštuj. Ne radi obrnuto.
I kakve veze huliganizam ovih prostora ima sa ovom raspravom ? I usput, svaka zemlja ima problema sa tim, jedina razlika su mediji. Naši jedva čekaju da se pobije neko, dok strani mediji to zataškavaju i ne plasiraju u javnost jer im to nije u interesu.
Bola, ovo je bh. forum i prioritet trebaju biti svi naši klubovi nevezano koji je sport u pitanju. Nebitno kakva je situacija, ovaj portal kao i ostali, osim svoje koristi, imaju za cilj i vratiti naš fudbal u neku normalu, pomoći na svoj način koliko mogu da se stane na noge a ne još više ga ukopavati pričama da naše ništa ne valja a da trebamo drkati na peška Ronalda, na vanzemaljca Messia, na budalu od Balotellia i slične. Svoje voli, njihovo poštuj. Ne radi obrnuto.

ZZtop10 je napisao/la:Kakva je god ova liga , ona je naša. NAŠA kontate li ?
Who dares, wins !
Nije mi jasno kako ovako malo navijaca Liverpoola, a najaktivnija im tema? Ja sam mislio da je njih najvise. Mora da su svi teski spameri. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
form is temporary,class is permentCartman je napisao/la:Nije mi jasno kako ovako malo navijaca Liverpoola, a najaktivnija im tema? Ja sam mislio da je njih najvise. Mora da su svi teski spameri.
eto nas odma iza vas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Tako je,tako i nikako drukčijeCartman je napisao/la:Nije mi jasno kako ovako malo navijaca Liverpoola, a najaktivnija im tema? Ja sam mislio da je njih najvise. Mora da su svi teski spameri.

You'll never walk alone.
- TheVerminator
- Kontakt:
http://****/aldin39/answer/18815539467" onclick="window.open(this.href);return false;
Shvatam da se tim simpatizira, kao što ja simpatiziram Arsenal, ali ovo?

Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Cautinho
- Kontakt:
Može meni posebna anekta,na više odgovora?
Neznam kako da se izjasnim

Keep walking.
TheVerminator je napisao/la:http://****/aldin39/answer/18815539467

@ Cautinho
ankete ne podržavaju 51 opciju ovdje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cautinho
- Kontakt:
Mogu ja smanjit nekako na 10 najdražih,ali ako budemo smanjivali...(moramo frajera keširat,moramo mu odmah pare datanonimni je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:http://****/aldin39/answer/18815539467
Shvatam da se tim simpatizira, kao što ja simpatiziram Arsenal, ali ovo?![]()
klasičan primjer debilizma, garant živi u nekom selu Bogu iza nogu, pa nije vidio neki naš tim i to pis'o o njemu (kad već takve gluposti valja)
@ Cautinho
ankete ne podržavaju 51 opciju ovdje

Keep walking.
pa to je tvoj pos'o, nema to nikakve veze sa mnom jer ti ne mogu pomoć' tu 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- youngredcomps
- Kontakt:
gdje ti gledas koliko nas ima,kod mene ih ima dosta,mozda nismo isti levelCartman je napisao/la:Nije mi jasno kako ovako malo navijaca Liverpoola, a najaktivnija im tema? Ja sam mislio da je njih najvise. Mora da su svi teski spameri.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ne pokusavaj ispast pametan kada to ocigledno nisi. Cartman je to postao kada je broj upisanih fanova u anketi Liverpoola bio mal', tj u zadnja dva dana je narastao taj broj kada ste postali na temi link ka ovoj anketi.
Dumbass
Dumbass
"It's one of premier league's oldest lessons .
- youngredcomps
- Kontakt:
sta ima pametni.odavno nisam vidio da si nekog citiraoneo je napisao/la:Ne pokusavaj ispast pametan kada to ocigledno nisi. Cartman je to postao kada je broj upisanih fanova u anketi Liverpoola bio mal', tj u zadnja dva dana je narastao taj broj kada ste postali na temi link ka ovoj anketi.
Dumbass
ocito je da ni mi nismo na istom levelu.

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- VolimLiverpool
- Kontakt:
youngredcomps je napisao/la:sta ima pametni.odavno nisam vidio da si nekog citiraoneo je napisao/la:Ne pokusavaj ispast pametan kada to ocigledno nisi. Cartman je to postao kada je broj upisanih fanova u anketi Liverpoola bio mal', tj u zadnja dva dana je narastao taj broj kada ste postali na temi link ka ovoj anketi.
Dumbass
ocito je da ni mi nismo na istom levelu.

Povukao se čovjek malo dok je bio izbor za kantu godine.Sad je siguran.

Zaje*ajem se.
Eto,opet nas Scumovci vode.

Na trenutak sam se ponadao da će finale za forumaša godine biti rio-reds,ali Boccaccio će sve izdominirati.
You'll never walk alone.
Dakle sasvim dovoljno da @reds pobjediUkupno glasova : 298

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.