Popis Forumaša
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Popis Forumaša
Ajde da vidimo cijih to navijaca ima najvise na forumu.
U anketi,naravno,nije bilo mjesta za sve klubove koji su zastupljeni,ali sam spomenuo one najvece.
U anketi,naravno,nije bilo mjesta za sve klubove koji su zastupljeni,ali sam spomenuo one najvece.
Re: Popis Forumaša
Naravno ne zelim da omalovazavam neke druge klubove,ali cijenim da gore pomenuta devetorka ipak ima vise fanova od onih klubova koji su izostavljeni,pa sam isao nekom logikom.
Sad kad navijaci Barce naprave po 3 nicka da bi pobjedili
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma necemo po 3 vec po 4 nickaOtelo je napisao/la:Sad kad navijaci Barce naprave po 3 nicka da bi pobjedili

Zadnja izmjena: likma23, dana/u 15 dec 2012, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hahhahhah,ma nece valjda.Otelo je napisao/la:Sad kad navijaci Barce naprave po 3 nicka da bi pobjedili

Sreca pa rerna ne umije sa anketama. Odma kaskaju za 10 glasova . 

L_blancos je napisao/la:Sreca pa rerna ne umije sa anketama. Odma kaskaju za 10 glasova .

Ma dobro nisam ja ovu anketu pravio da bi se mi takmicili vec da vidimo realno stanje na forumu.
Posto sam vec negdje citao raspravu da li ima vise juventina ili scousera.
Scouseri rijetko silaze vamo dolje,dodje nas 3-4 al ima i onih sto ne idu na ovaj podforum nikako
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbg onda anketa nece bit kompetentna.Otelo je napisao/la:Scouseri rijetko silaze vamo dolje,dodje nas 3-4 al ima i onih sto ne idu na ovaj podforum nikako
- _forzamilan_
- Kontakt:
Gdje je Željo, Rijeka i Glasgow Rangersi uvrijeđen sam 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
[youtube][/youtube]

Još će ispast da nas je najviše 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam mislio bit ce nas najmanje kad ono...LBJ MVP je napisao/la:Još će ispast da nas je najviše
mora da ima kakvih skrivenih madridista koji jos uvijek nisu "came out"

Vecina navijaca Barce ne zna glasati na ovim anketama, pa je broj istih ovdje relativno malen, inace ih ima najvise.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ti Portillo stvarno nisi dobar.
Definitivno lik sa posebnim potrebama.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ja mislio testni popis ovde na forumu 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Moze bit', al' sigurno nisam zlatna kanta foruma.M4kaveli je napisao/la:Ti Portillo stvarno nisi dobar.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Eto i to dokazuje moje vidjenje tebe.
Dalje ne bi nista komentaris'o da ne bi kvario temu.
Ti nastavi kao sto si i zapoceo.
Dalje ne bi nista komentaris'o da ne bi kvario temu.
Ti nastavi kao sto si i zapoceo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
popis forumaškog stanovništvaneo je napisao/la:Ja mislio testni popis ovde na forumu

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.