EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: EP 2016 u Francuskoj - kvalifikacije
pa normalno da je bih jedna od najlaksih repki iz prvog sesira,pogledajte samo ostale ekipe koje su u prvom sesiru,realno je da su bih i grcka najslabije
Pa nije ni hrvatska velesila ako su toliko dobri nebi se trebali bojati nikogwerly je napisao/la:pa normalno da je bih jedna od najlaksih repki iz prvog sesira,pogledajte samo ostale ekipe koje su u prvom sesiru,realno je da su bih i grcka najslabije
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
mi bi izgubili i od hrvata i od srbije imamo dobrih igraca al pogledajte gdje njihovi igraci igraju gdje nasi krpamo se s igracima iz drugih liga i turske, kine, belgije... plus luzerski mentalitet znaci ne bi volio njih nikako slovenci mogu oni su nam redovne musterije 

real i bayern sve ostalo je buranija ko i ovi našisergejbarba je napisao/la:mi bi izgubili i od hrvata i od srbije imamo dobrih igraca al pogledajte gdje njihovi igraci igraju gdje nasi krpamo se s igracima iz drugih liga i turske, kine, belgije... plus luzerski mentalitet znaci ne bi volio njih nikako slovenci mogu oni su nam redovne musterije
Dodao bih još Inter, Fiorentinu, BVB i Chelsea, pošto govorimo o obje selekcije.adisice je napisao/la:real i bayern sve ostalo je buranija ko i ovi našisergejbarba je napisao/la:mi bi izgubili i od hrvata i od srbije imamo dobrih igraca al pogledajte gdje njihovi igraci igraju gdje nasi krpamo se s igracima iz drugih liga i turske, kine, belgije... plus luzerski mentalitet znaci ne bi volio njih nikako slovenci mogu oni su nam redovne musterije
-
- Kontakt:
fiorentina ispred šahtara, mančester sitija i uniteda??Claus je napisao/la:Dodao bih još Inter, Fiorentinu, BVB i Chelsea, pošto govorimo o obje selekcije.adisice je napisao/la:real i bayern sve ostalo je buranija ko i ovi našisergejbarba je napisao/la:mi bi izgubili i od hrvata i od srbije imamo dobrih igraca al pogledajte gdje njihovi igraci igraju gdje nasi krpamo se s igracima iz drugih liga i turske, kine, belgije... plus luzerski mentalitet znaci ne bi volio njih nikako slovenci mogu oni su nam redovne musterije
Naravno da nisu, samo sam ih zaboravio spomenuti (kao još nekolicinu klubova).sergejbarba je napisao/la:fiorentina ispred šahtara, mančester sitija i uniteda??
-
- Kontakt:
Po imenima i talentu, Srbija je trenutno najbolja balkanska reprezentacija. Njima je problem trener, ali iskreno se nadam da necemo s njima igrati.
Od Hrvata smo bolji, igracki ne, ali igrom svakako i ne bih imao problem da igramo s njima, bolje oni nego Belgija.
Od Hrvata smo bolji, igracki ne, ali igrom svakako i ne bih imao problem da igramo s njima, bolje oni nego Belgija.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ovaj Mateo nije ni na klupi ako misliš na njega a ja sam samo govorio za HrvateClaus je napisao/la:Dodao bih još Inter, Fiorentinu, BVB i Chelsea, pošto govorimo o obje selekcije.adisice je napisao/la:real i bayern sve ostalo je buranija ko i ovi našisergejbarba je napisao/la:mi bi izgubili i od hrvata i od srbije imamo dobrih igraca al pogledajte gdje njihovi igraci igraju gdje nasi krpamo se s igracima iz drugih liga i turske, kine, belgije... plus luzerski mentalitet znaci ne bi volio njih nikako slovenci mogu oni su nam redovne musterije
-
- Kontakt:
istina ima slicnu minutazu kao nas pjanicadisice je napisao/la: Ovaj Mateo nije ni na klupi ako misliš na njega a ja sam samo govorio za Hrvate
Da bar kad pogledaš utakmicu Rome nebi bio toliko neupućen 23 nastupa ima ove sezonesergejbarba je napisao/la:istina ima slicnu minutazu kao nas pjanicadisice je napisao/la: Ovaj Mateo nije ni na klupi ako misliš na njega a ja sam samo govorio za Hrvate
-
- Kontakt:
rezerva je od kad je dosao onaj iz belgijeadisice je napisao/la:Da bar kad pogledaš utakmicu Rome nebi bio toliko neupućen 23 nastupa ima ove sezonesergejbarba je napisao/la:istina ima slicnu minutazu kao nas pjanicadisice je napisao/la: Ovaj Mateo nije ni na klupi ako misliš na njega a ja sam samo govorio za Hrvate

rezerva je od kad je dosao onaj iz belgije
[/quote]
Pogledaj nekad bar statistiku ako ne gledaš Romu

Pogledaj nekad bar statistiku ako ne gledaš Romu
-
- Kontakt:
Pogledaj nekad bar statistiku ako ne gledaš Romu[/quote]adisice je napisao/la:rezerva je od kad je dosao onaj iz belgije![]()
vecu minutazu ima ljajic koji je dosta bolji fudbaler od pjanica
ovaj troll i provokator koji je uzeo nick nase najvece legende u repki vas lozi kao uvijek 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
vecu minutazu ima ljajic koji je dosta bolji fudbaler od pjanica[/quote]sergejbarba je napisao/la:Pogledaj nekad bar statistiku ako ne gledaš Romuadisice je napisao/la:rezerva je od kad je dosao onaj iz belgije![]()
Rekao sam pogledaj malo Romu i kako igra Pjanić
Izbjeci srbe i hrvati je potrebno, bllje belgiju neg njiha! Jer na takim utakmicama se neigra futbal, ko misli da je obrtnuto zivi u sumi...
Sutra bi volio:
BiH
HR
SRB
MNE
MAK
Gibraltar

BiH
HR
SRB
MNE
MAK
Gibraltar

Maloprije gledam selektora Crne Gore, i on bi da izbjegne Srbiju i BiH 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemoj pokakat ce se istocni i zapadni susjedi sutra u gaceadisice je napisao/la:Sutra bi volio:
BiH
HR
SRB
MNE
MAK
Gibraltar

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583