Utisci nakon prvog bh. nastupa na SP-u

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Utisci nakon prvog bh. nastupa na SP-u

Post Postao/la Juventinisimo » 06 jul 2014, 20:27

StLucky je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Sve je to u redu...ali reci za Bajevica da je polovnjak,je svaki oblik neznanja,drskosti i ne znam cega sve jos.. :crazy:
To moze samo klasicni moron, defektas zesci, vidi se da negativno na njega utjece ona usmrdjela rupa od nazovi grada STL-a. Cuj ono kao on zestok momak patriota samo takav BiH do groba hahaa znam takvih zestokih patriota to je cudo jedno sve I jedno ratiste prosli ali u svabiji.
Tvoj je problem upravo to sto ti ne znas nista a mislis da znas.Klasicni kloc koji hoce od Bajevica da napravi nekog velikana a Sam Bajevic to nece jer njegov plafon je Grcka.Sto godina provesti u Grckoj a ne napredovati ni jednu stepenicu normalno da moze samo polovnjak ali duduku kao sto si ti to se mora nacrtati.Pretpostavljam da i ne poznajes vise ni jedno trenersko ime osim Bajevica jer nemas nikakav drugi prijedlog osim ovoga.O ratistima ne bi sa levatima samo poz. iz 5.k.
Ne kontam,kakve veze ima dijaspora,patriotizam,ratista i ostalo sa Bajevicem :wtf:
Zasto vrijedjanja??
Dajte ljudi,kanite se toga...

Bajevic je uz Vahu nas najbolji trener u svakom slucaju...ostali kandidati im nisu do koljena..

@STL,kad vec Bajevica tako "vjesto" opisujes,pa sta bi tek onda mogli reci za Papeta??

PS.posto si novi,samo da ponovim,ja sam Papeta podrzavao maksimalno do SPa...samo da znas,kod mene klanovi,papeljubci,papemrsci ne postoje...samo objektivnost
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 07 jul 2014, 01:53

Vahu i Bajevica staviti u istu ravan je besmisleno.Vaha je bar svjetlosnu godinu ispred Duska sto govori i cinjenica da je trazen na sve sytane.Uz duzno postovanje Princu na igrackoj karijeri ali u trenerskoj i nije bas puno napredovao.Isto vazi i za Susica s tim sto ce Sajo ostati zlatnim slovima upisan i kao i grac i kao selektor BiH fudbala.Jbga to sto mu se p[osrecilo da odvede reprezentaciju na s.p.ipak je do njega.I danas stojim iza toga da se Safetu treba ljudski zahvaliti i potraziti kvalitetnu zamjenu a ne kao pojedini levati Sajo ovo,Sajo ono.Koga dovesti za sitne pare ???

StLucky
Kontakt:

Post Postao/la StLucky » 07 jul 2014, 01:56

Cepi1981 je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Sve je to u redu...ali reci za Bajevica da je polovnjak,je svaki oblik neznanja,drskosti i ne znam cega sve jos.. :crazy:
To moze samo klasicni moron, defektas zesci, vidi se da negativno na njega utjece ona usmrdjela rupa od nazovi grada STL-a. Cuj ono kao on zestok momak patriota samo takav BiH do groba hahaa znam takvih zestokih patriota to je cudo jedno sve I jedno ratiste prosli ali u svabiji.
A kakvom gradu bolan levat ti pises.O najljepsem gradu u BiH Sanskom mostu.Tebi se mozak izgleda usmrdio od silnih gluposti pa pokusavas izvrsiti nasilno preseljenja forumasa.koji glupson u p.m.

High

Post Postao/la High » 08 jul 2014, 17:08

Ne znam je li ko postavljao:

http://tvsa.ba/ba/vijesti/alija_braco_h ... o.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 08 jul 2014, 22:06

StLucky je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la:
A kakvom gradu bolan levat ti pises.O najljepsem gradu u BiH Sanskom mostu.Tebi se mozak izgleda usmrdio od silnih gluposti pa pokusavas izvrsiti nasilno preseljenja forumasa.koji glupson u p.m.
Ispricavam se krkane sanski, mislio sam STL kao Saint Louis. Sta kazes Sanski Most najljepsi "grad" u BiH? Bas me slatko nasmija, uostalom kad je to Sanski Most postao grad? Ispravnije da si rekao jedna od ljepsih kasaba u BiH, ali hele nejse svaki cigo svoju ragu hvali. Sta velis na ovu situacijuu vezi lopine Begica? Sad ce tele Susic da naguli sto dalje, samo neka sa sobom povede I kabadahiju Spahu.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 jul 2014, 01:37

Zanimljiva statistika, nakon Njemacke i Svice, imamo najvise igraca iz Bundeslige u repki :zviz:

http://www.bundesliga.com/en/liga/news/ ... 287460.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 09 jul 2014, 03:21

High je napisao/la:Ne znam je li ko postavljao:

http://tvsa.ba/ba/vijesti/alija_braco_h ... o.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;

01:21 - Čovjek poredi Njemačku sa Vrbanjušom iz 98/99...
FK Željezničar 1921

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 09 jul 2014, 08:14

RobertoBaggio je napisao/la:
High je napisao/la:Ne znam je li ko postavljao:

01:21 - Čovjek poredi Njemačku sa Vrbanjušom iz 98/99...
Ja sam ga slušala tu noć kad je bio na TV. Braco je odličan. :mrgreen:
Ima on dosta dobrih ovdje, njegova je vrlina što je iskren jako.
Mislim da ga nijednom nisam slušala a da nije održao referat o historiji Vrbanjuše. :zviz:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jul 2014, 11:44

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 jul 2014, 17:04

Je li prošla tuga nakon ispadanja? :mrgreen:

Ja ne mogu još nijednu tekmu naše repke pogledat sa SP.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jul 2014, 12:20

Nerminovic je napisao/la:slika
:plac:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 jul 2014, 12:49

Evolution87 je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:slika
nemoj plakat

sve je to ok, ofsajd cist ko suza

Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 15 jul 2014, 21:46

Koliko sam puta samo ovo pogledao. Nema utiska, sjebo ga onaj hajvan od sudije
[youtube][/youtube]

denole
Kontakt:

Post Postao/la denole » 16 jul 2014, 09:26

Utisci su pomjesani

Ispali smo uz "pomoc" sudija i dalje ne treba nista pricati, posto siguran sam da je Edinu gol priznat da ne bi igrali onako lose kao u ostatku susreta, pogotovo kad smo primili gol raspali smo se, i onda dok smo poslozili redove kraj utakmice.

Po meni je glavni krivac Susic ali eto necemo u tu prepirku da ulazimo posto ne vidim razlog da igram bez beka u najvaznijoj utakmici u historiji nase reprezentacije.
1921

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jul 2014, 10:55

Prvobitno nisam mislio napisati ništa, jer je to na kraju krajeva sve ipak prelijep ugodjaj, gledati svoju zemlju na svjetskom na Marakani protiv najboljih na svijetu .... o tome smo sanjali godinama i to smo konačno i doživili!

Ali moramo ipak biti realni i probuditi se iz sna. Elem bilo je divno biti na svjetskom, ali utisci o tome kako smo se prodali su porazni. Otišli smo tamo totalno nepripremljeni, bez kondicionog trenera, bez plana, sve je bilo navrat nanos, perfektan odraz našeg nesposobnog saveza i našeg (ne)stručnog štaba. Sve je uradjeno amaterski, puno bliže nivou novogodišnjeg malonogometnog turnira nego svjetskog prvenstva. Prvu tekmu smo igrali bojažljivo, na Marakani prepunoj Argentinaca, OK, to se da oprostiti, ali drugu smo odradili katastrofalno u svakome pogledu i to je ono što boli. U najvažnijoj tekmi u istoriji bosanskog fudbala smo pokazali najmanje. O trećoj nema potrebe pisati, bila je to revijalna utakmica na koju na kraju skoro niko nije ni otišao.

Najgore od svega je bio taj prokleti dan u Cuiabi. Dan težak ko tuč, igrači bez zraka a Pape bez plana bez logike i bez smisla za fudbal. Ne znam da li su naši populistički mediji to ikad precizno napisali (sjetite se samo najava onih idiota sa FACE.a o 10.000 Bosanaca u Brazilu), nije nas bilo puno u toj vukojebini, pardon Cuiabi, par stotina uvrh glave, optimizam prije tekme i onda hladan znoj i šok već od momenta kada je objavljen sastav. Svi smo konačno dobili dokaz za ono što smo u (pod)svjesti znali: Pape je bio igračina ali kao trener one nema pojma! Ima on sada izgovor da nam je sudija ukrao čist go i da smo pogodili prečku u zadnjoj minuti, ali da smo 99% tekme trčali za loptom ili je još gore pratili pogledom je jedina tužna istina. Težak dan, ali dan na koji smo spoznali istinu, tj dan na koji nas je stvarnost opalila po glavi! Poslije toga su nam samo ostali churrasco, piva i caipirinhas!

I onda na kraju taj isti maloumni savez produži ugovor istom amateru i nesposobnjakoviću. Ma mi smo na nivou Afrike, samo su Afrikanci gluplji od nas! To je naša realnost! Ja sam do toga dana u Cuiabi iskreno uživao i bio pun sebe/nas, taj dan sam kao i svi ostali popizdio, napio se ko stoka i od slijedećeg (ili kojeg dana kasnije) odlučio da zaboravim na imbecilni savez i nesposobnog trenera i nastavio da uživam u vjerovatno najboljem svjetskom u zadnjih tridesetak godina! Za sekiraciju ima vremena, kvalifikacije za evropsko samo što nisu .... :wave:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 25 jul 2014, 14:08

Sudeći po ocienama na fifa.com , ovo je naših najboljih 11 na SP: Begović-Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac-Hajrović, Pjanić, Bešić, Misimović-Ibišević, Džeko.

Ibričić, Fejzić i Avdukić nisu ocijenjeni, najlošije ocijenjeni Vranješ, Višća, Hadžić i Salihović
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 25 jul 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jul 2014, 14:24

Tema je bezveze i treba je stavit pod kljuc toliko su sve stvari izvakane da i sama pomisao na Mundijal izaziva mucninu,a kamoli jos nesto reci o tome..Dakle,delete i recycle been

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 25 jul 2014, 14:34

moj utisak je da trener mora mislit na Sea

slika

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 11 feb 2021, 15:59

LenBias je napisao/la:
26 jun 2014, 14:46
pozitivno: nasi mladi igraci
negativno: safet govedo susic koji nas je prodao kao najveci dusman
Drago mi je da nakon evo 7 nepunih godina je samo gore. Safet Sušić je institucija, a zbog međeda poput vas koji smatrate da ste znali više evo gdje smo.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lumani i 23 gosta.