Ne kontam,kakve veze ima dijaspora,patriotizam,ratista i ostalo sa BajevicemStLucky je napisao/la:Tvoj je problem upravo to sto ti ne znas nista a mislis da znas.Klasicni kloc koji hoce od Bajevica da napravi nekog velikana a Sam Bajevic to nece jer njegov plafon je Grcka.Sto godina provesti u Grckoj a ne napredovati ni jednu stepenicu normalno da moze samo polovnjak ali duduku kao sto si ti to se mora nacrtati.Pretpostavljam da i ne poznajes vise ni jedno trenersko ime osim Bajevica jer nemas nikakav drugi prijedlog osim ovoga.O ratistima ne bi sa levatima samo poz. iz 5.k.Cepi1981 je napisao/la:To moze samo klasicni moron, defektas zesci, vidi se da negativno na njega utjece ona usmrdjela rupa od nazovi grada STL-a. Cuj ono kao on zestok momak patriota samo takav BiH do groba hahaa znam takvih zestokih patriota to je cudo jedno sve I jedno ratiste prosli ali u svabiji.Juventinisimo je napisao/la:Sve je to u redu...ali reci za Bajevica da je polovnjak,je svaki oblik neznanja,drskosti i ne znam cega sve jos..

Zasto vrijedjanja??
Dajte ljudi,kanite se toga...
Bajevic je uz Vahu nas najbolji trener u svakom slucaju...ostali kandidati im nisu do koljena..
@STL,kad vec Bajevica tako "vjesto" opisujes,pa sta bi tek onda mogli reci za Papeta??
PS.posto si novi,samo da ponovim,ja sam Papeta podrzavao maksimalno do SPa...samo da znas,kod mene klanovi,papeljubci,papemrsci ne postoje...samo objektivnost