Utisci nakon prvog bh. nastupa na SP-u
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JackTheStripper
- Kontakt:
Utisci nakon prvog bh. nastupa na SP-u
Sada imamo sve crno na bijelo. Kakvi su vaši utisci nakon prvog nastupa BiH na svijetskom prvenstvu? S čime ste zadovoljni, s čime ne? Šta je vas iznenadilo, pozitivno, a šta negativno?
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Re: Utisci nakon prvog bh. nastupa na SP-u
pozitivno: nasi mladi igraci
negativno: safet govedo susic koji nas je prodao kao najveci dusman
negativno: safet govedo susic koji nas je prodao kao najveci dusman
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Meni još nije jasno zašto Kolašinac nije igrao protiv Nigerije... 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
Moj prvi pa red je da prvo pozdravim raju sa foruma.Drugo.U ime velikog broja BHF zelio bi se zahvaliti selektoru Susicu,igracima i clanovima saveza sto su ovu reprezentaciju iz blata doveli do Brazila.Hvala Safetu,Edinu,Miretu,Svabi,Avdiji,Bici...i nadamo se da cemo istu ekipu ili priblizno istu gledati i u narednim kvalifikacijama za E.P.Hvala jos jednom. 

Definitivno veliko iskustvo za sve naše igrače, nadam se da su naučili da na velikim takmičenjima nema lošeg dana ili lošeg pasa, to se žestoko kažnjava. Fizička sprema jako bitna, to moramo da dignemo na još veći nivo.
Iskreno sam se nadao da ćemo proći grupu, ali eto nismo. Nadao sam se da će igrači poginuti na terenu ali za moj ukus nisu (pogotovo protiv Nigerije). Može im biti alibi da im je ovo prvo veliko takmičenje, ali to ih teško opravdava. Također, mora se znati ko je šef u svlačionici.
Što se tiče Safeta, mislim da mu je ovo prvo i zadnje veliko takmičenje kao trener, definitivno se još jednom vidjelo da nije veliki trener.
Zaključak: Mogli smo i morali bolje, ali za prvi put nije loše.
Iskreno sam se nadao da ćemo proći grupu, ali eto nismo. Nadao sam se da će igrači poginuti na terenu ali za moj ukus nisu (pogotovo protiv Nigerije). Može im biti alibi da im je ovo prvo veliko takmičenje, ali to ih teško opravdava. Također, mora se znati ko je šef u svlačionici.
Što se tiče Safeta, mislim da mu je ovo prvo i zadnje veliko takmičenje kao trener, definitivno se još jednom vidjelo da nije veliki trener.
Zaključak: Mogli smo i morali bolje, ali za prvi put nije loše.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Haha nisi jediniJackTheStripper je napisao/la:Meni još nije jasno zašto Kolašinac nije igrao protiv Nigerije...

Ne kontam, a vjerujem da neću nikad ni skontat, zašto je kren'o na Nigeriju bez lijeve strane? Nigerija je najbolja na pozicijama po strani i baš im to ostaviš slobodno. Formacija kao protiv Argentine je MORALA biti i siguran sam da bismo ih dobili ili minimalno bi bilo nerješeno. Može se konstantovat da nas je Pape izbacio sa SP svojom glupom taktikom, svojim glupim eksperimantisanjem u najbitnijoj utakmici. Ovo se SP, iako smo debitanti, može proglasiti neuspješnim.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sta kazu oni najkompentetniji.....Asmir Begović - Sead Kolašinac
1 hr
INSTITUCIJO, zaslužio si da odeš, nisi budala da ostaneš. Idi negdje gdje će neko cijenit tvoj rad, trud i zalaganje, a ne u našoj jedinoj. Gdje selektora ima više nego lišća. Svako selektor. Pokušao si, ostvario si naš san. Gradio si tim pune 4 godine, i opet kažu da si došao na gotovo. Možda i jesi, ali ti si to "gotovo" još malo dekorisao, pune 4 godine, doveo još par igrača i odveo nas na SP! ... Opširnije
1 hr
INSTITUCIJO, zaslužio si da odeš, nisi budala da ostaneš. Idi negdje gdje će neko cijenit tvoj rad, trud i zalaganje, a ne u našoj jedinoj. Gdje selektora ima više nego lišća. Svako selektor. Pokušao si, ostvario si naš san. Gradio si tim pune 4 godine, i opet kažu da si došao na gotovo. Možda i jesi, ali ti si to "gotovo" još malo dekorisao, pune 4 godine, doveo još par igrača i odveo nas na SP! ... Opširnije
Ima li se gdje pogledati full jucerasnja tekma ?
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... na-vs-iran" onclick="window.open(this.href);return false;BABADZO je napisao/la:Ima li se gdje pogledati full jucerasnja tekma ?
Propuštena historijska šansa da napravimo nešto više.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Šteta stvarno što nismo mogli proć dalje, ali činjenica je da nismo baš do kraja sami krivi za to.Babayaro je napisao/la:Propuštena historijska šansa da napravimo nešto više.
Bez obzira na sve, sad je gotovo, meni je drago što smo izvukli tu jednu pobjedu i lijepo se oprostili, a tu šansu za nešto više nadam se da ćemo imat već 2018.
Valjda ce izaci na povrsinu pravi razlozi poraza od Nigerije i uzasno lose igre.
Znaci bilo da se radi o tome da je Susic fulio taktiku, odabir igraca, ili da se Emir i Edin stvarno ponasaju kabadhijski i da kolo vode.
Samo da se sazna ... Tuga golema mogli smo sad biti u 1/8.
Znaci bilo da se radi o tome da je Susic fulio taktiku, odabir igraca, ili da se Emir i Edin stvarno ponasaju kabadhijski i da kolo vode.
Samo da se sazna ... Tuga golema mogli smo sad biti u 1/8.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Protiv Argentine odigrali dobro, igraci dali maksimum a nismo imali srece jbg onaj auto gol Kolasinca, Messijeva lopta odbi se od stative u gol itd.
Protiv Nigerije odigrali lose a po meni glavni krivac Susic jer nije od pocetka igro Kolasinac ni Salihovic a na toj strani bio propuh. Spaha nije imo odgovor da zaustavi Emenikea a Lulic koji je po meni trebo imat ofanzivnije zadatke zakazo jer nije imo zaledzinu . Plus sto nismo imali ni srece Dzekina lopta se od stative odbi pored gola plus sto nas je sudija sasjeko sa onim ponistenim regularnim golom.
Protiv Irana odigrali sa izmjenjenim sastavom koji se trudio i zasluzeno dobio Irana
Pozitivne stvari prvenstva su dobitak Besica Sunjica Kolasinca i TSS koji su stekli neko iskustvo i pokazali da imamo buducnost
Negativne stvari su Mujdza( neznam da li je uputio i jednu upotrebljivu loptu) Medunjanin(usporava igru uglavnom loptu vraca nazad) Lulic ( fizicki nespreman) Misimovic( fizicki nespreman),Spahic (dekoncentrisan u susretu sa Nig.) Dzeko (dekoncentrisan u zavrsnici i nevrsi presing na zadnju liniju) Safet Susic(taktika i formacija u najbitnijoj utakmici sto nas je kostalo prolaska u drugi krug)
Protiv Nigerije odigrali lose a po meni glavni krivac Susic jer nije od pocetka igro Kolasinac ni Salihovic a na toj strani bio propuh. Spaha nije imo odgovor da zaustavi Emenikea a Lulic koji je po meni trebo imat ofanzivnije zadatke zakazo jer nije imo zaledzinu . Plus sto nismo imali ni srece Dzekina lopta se od stative odbi pored gola plus sto nas je sudija sasjeko sa onim ponistenim regularnim golom.
Protiv Irana odigrali sa izmjenjenim sastavom koji se trudio i zasluzeno dobio Irana
Pozitivne stvari prvenstva su dobitak Besica Sunjica Kolasinca i TSS koji su stekli neko iskustvo i pokazali da imamo buducnost
Negativne stvari su Mujdza( neznam da li je uputio i jednu upotrebljivu loptu) Medunjanin(usporava igru uglavnom loptu vraca nazad) Lulic ( fizicki nespreman) Misimovic( fizicki nespreman),Spahic (dekoncentrisan u susretu sa Nig.) Dzeko (dekoncentrisan u zavrsnici i nevrsi presing na zadnju liniju) Safet Susic(taktika i formacija u najbitnijoj utakmici sto nas je kostalo prolaska u drugi krug)
Moglo je bolje, ali sam zadovoljan prvim nastupom naše reprezentacije na nekom velikom takmičenju.

Nikad neces ni saznati,iza SAFETOVE taktike se krije mnogo toga,izgubimo od je..ene Nigerije i za tu istu sinoc ginemo protiv Irana! Zbog Cega Safete? Kad se vratis ima da gostujes u emisiji ODGOVORITE LJUDIMAJackTheStripper je napisao/la:Meni još nije jasno zašto Kolašinac nije igrao protiv Nigerije...

Protiv Argentine ok... nije bilo loše,protiv Nigerije katastrofa bez lijevog beka,ne moze sudija ponistiti koliko kvalitetna ekipa moze zabiti golova ..primjer Meksiko-Kamerun ,dva cista ponistena Meksiku i opet pobijede-ova zadnja protiv Irana i guranje u prvu postavu tri igraca iz burazerove agencije SRAMOTA.Onakav Iran moze pobijediti Olimpic.Neka ide u Tursku a repku prepusti nekom ko ima mu..da da zagalami na igrace 
P.S. Cestitam Sušicu,Vrsajevicu,Hadzicu na zalaganju protiv Irana ali jos su zeleni,pogotovo Sušić i Hadzic.

P.S. Cestitam Sušicu,Vrsajevicu,Hadzicu na zalaganju protiv Irana ali jos su zeleni,pogotovo Sušić i Hadzic.
- legenda reala
- Kontakt:
Razočaran sam, dovoljno sam upoznat u kvalitet ove ekipe i znam da smo mogli bez problema proći grupu tj, pobjediti Nigeriju i Iran, selektoru i kapitenu ne mogu oprostiti to što su nam pljunjuli u facu i više ih ne želim gledati u reprezentaciji 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako ništa zasluzili smo nagradu za fair-play na SP jer smo pobijedili Iran bez obzira sto nam utakmica nije nista znacila

Realno po ocjenama strucnih komentara sa foruma ova nam je grupa trebala biti zagrijavanje za francusku a nakon Francuske koju bi demolirali zatim njemce nasli bi sigurno mane kada bi nas Brazil u finalu na guzove dobio.Joj mentaliteta u BiH navijaca.Uspjeh je sam Brazil sve vise od toga je premija kad pogledamo gdje su englezi,talijani,spanci ...a mi umislili da smo vrh europe.Hvala im i za ovo.Idemo ispocetka .E.P. Francuska.Glavu gore.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa tvoj mentalitet je najgori mogući, ovo nije premija, ovo što smo ostvarili je minimun sa generacijom igrača koje imamo i to su činjeniceStLucky je napisao/la:Realno po ocjenama strucnih komentara sa foruma ova nam je grupa trebala biti zagrijavanje za francusku a nakon Francuske koju bi demolirali zatim njemce nasli bi sigurno mane kada bi nas Brazil u finalu na guzove dobio.Joj mentaliteta u BiH navijaca.Uspjeh je sam Brazil sve vise od toga je premija kad pogledamo gdje su englezi,talijani,spanci ...a mi umislili da smo vrh europe.Hvala im i za ovo.Idemo ispocetka .E.P. Francuska.Glavu gore.
Vidim krenulo se u odbrane neodbranjivog, ubacujete likove na forum, ničete kao poslije kiše, plaćeni mediji pišu neke gluposti o tome kako smo namjanje minuta proveli na zemlji i sl. da opravdaju selektora i igrače, sa se skine priča sa teme Spahić i Sušić, momčino neće ti uspjeti, obriši profil kako si ga i napravio, porvaljen si i tvoj cilj dejstvovanja na forumu
Samo glupan i plaćenik, može reći da mi nismo jači od Nigerije i Irana i opravdavati neprolazak grupe nekim glupostima, o lošem terenu, sudiji, toploti i sl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, InatSilniBosanski i 10 gostiju.