Ma ne branim (gluho bilo, pomjeri se s mjestaNoName je napisao/la:
MonoloGe, nikakav stari sistem i bolonjski sitem nego težina pojedinačnih ispita. Ili to ti braniš Žurnalistiku iz meni nepoznatih razloga?

Lijep pozdrav, stari druže.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma ne branim (gluho bilo, pomjeri se s mjestaNoName je napisao/la:
MonoloGe, nikakav stari sistem i bolonjski sitem nego težina pojedinačnih ispita. Ili to ti braniš Žurnalistiku iz meni nepoznatih razloga?
Ma ja, onda je Amar Osim sigurno BOLJI od MurinjaSveti je napisao/la:Najbolji i najuspjesniji, u timskom sportu su dva termina koja nemaju apsolutno nikakve veze jedno s drugim mladi @feridagicu
Zesce gluposti odavno ne procita. Nije gofno, vec se pas posr'oSveti je napisao/la:Najbolji i najuspjesniji, u timskom sportu su dva termina koja nemaju apsolutno nikakve veze jedno s drugim mladi @feridagicu
Drug jeli ovo za meneSveti je napisao/la:Ja se stvarno nekad zapitam da li ljudi ovde svjesno ispadaju glupi, ili su stvarno glupi
Jasta nego tebi reko i sad se ko folira...rokni tom glavusom.Magnitogorsk je napisao/la:Pa pises ispod mene jareko za mene.
Ubuduce citiraj post da znam da nije za mene.
Magnitogorsk je napisao/la:Naravno gospodin Miroslav Ćiro Blažević.
Nemas potrebe ispadati, budi stvarno to sto jesi.Sveti je napisao/la:Ja se stvarno nekad zapitam da li ljudi ovde svjesno ispadaju glupi, ili su stvarno glupi
Moje izvinjenjeMagnitogorsk je napisao/la:Pa pises ispod mene jareko za mene.
Ubuduce citiraj post da znam da nije za mene.