Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će biti novi svjetski prvak ?

Argentina
3
5%
Brazil
10
17%
Njemačka
12
21%
Urugvaj
0
Nema glasova.
Kolumbija
0
Nema glasova.
Portugal
1
2%
Novi Zeland
0
Nema glasova.
Nigerija
0
Nema glasova.
Srbija
31
53%
Neko od ostalih
1
2%

Ukupno glasova: 58

MaGiCa
Kontakt:

Re: $: RE: Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2015, 12:45

MilanM93 je napisao/la:Ja bez ofiranja mislim da bi ova ekipa i dalje bila u trci za EP da igraju mesto onih debila

Ne treba biti euforichan. U ovom timu jedva da 5-6 igracha ima po 1 celu sezonu seniorskog fudbala.
U kvalama seniora bi sluzhili kao otirach za noge.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 jun 2015, 12:45

MilanM93 je napisao/la:
Ja bez ofiranja mislim da bi ova ekipa i dalje bila u trci za EP da igraju mesto onih debila
To je mozda i realno, jer su dosta organizovanija i ozbiljnija ekipa! Gori ne mogu biti! Jos da imaju igrace koji im fale (Jović, Ristić, Pantić) + par starijih iz U21 koji veceras pocinju EP (Srnić, Pešić, Spajić, Jojić...da ne pricam o Mitroviću, Nastasiću, Kostiću...)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2015, 12:53

marconato je napisao/la: To je mozda i realno, jer su dosta organizovanija i ozbiljnija ekipa! Gori ne mogu biti! Jos da imaju igrace koji im fale (Jović, Ristić, Pantić) + par starijih iz U21 koji veceras pocinju EP (Srnić, Pešić, Spajić, Jojić...da ne pricam o Mitroviću, Nastasiću, Kostiću...)
Daj saberi se malo. :rol:
Nema shanse da se ekipa sastavljena od 11 igracha od 18-20 godina sa ukupno 20ak ozbiljnih mecheva u seniorskom fudbalu meri sa ekipama koje imaju top igrache na gotovo svakoj poziciji u atletskom prime-u. Klincima fali bar 2-3 godine ozbiljnog fudbala, pod uslovom da napreduju svi do jednog da bi bili vrhunska ekipa. Chak ni chuveni Chileanci nisu dali 20 vrhunskih igracha seniorskog fudbala, vec tek 7-8, a to je bila najmocnija generacija drzhave koja je imala 22 miliona stanovnika.

marconato
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Post Postao/la marconato » 17 jun 2015, 12:58

A selekcija Srbije je cirkus zivi. Pa oni su po pristupu, organizaciji, neozbiljniji tim od skoro bilo koje JSL ekipe iz vrha tabele. O cemu mi pricamo, ljudi setaju po terenu, primaju smijesne golove prakticki iz prvog napada protivnika...

Dzaba sve i da je reprezentacija svijeta kada je zalaganje 0 - NULA, a ovi momci ostavljaju dusu na terenu... ;)

Kazem, ne bi bili sigurno gori od A selekcije, niti bi se izblamirali kao sto ti tvrdis!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jun 2015, 13:01

Ne znam kako Brazilci igraju, nisam ih gledao, ali su od Srbije odmorniji sigurno. I oni su i u osmini finala protiv Urugvaja i u četvrtfinalu protiv Portugala (kad su ih vile pronosale) igrali produžetke i penale, ali su jutro začas nafilovali Senegal (3:0 do 19. minuta) i do kraja su samo otaljavali posao. Brazil je apsolutni favorit u finalu, to je jasno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 jun 2015, 13:03

pa lakše se nafurati i davati sve od sebe kada imaš 18-20 godina i tek si maltene počeo karijeru, a još igraš na SP. dok ovi stariji iz A ekipe imaju boga oca od ugovora i uz naš mentalitet teško da mogu 100% misliti na teren, a ne na maldive, splavove, kurave i tako dalje
nema potpisa

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 17 jun 2015, 13:04

Dvije najbolje selekcije u finalu. Biće pakleno teško dobiti Brazil, koji opet nije toliko kvalitetniji. Bojim se da će umor naših biti najveći problem. Tri utakmice i produžeci u sve tri...
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 jun 2015, 13:19

marconato je napisao/la:A selekcija Srbije je cirkus zivi. Pa oni su po pristupu, organizaciji, neozbiljniji tim od skoro bilo koje JSL ekipe iz vrha tabele. O cemu mi pricamo, ljudi setaju po terenu, primaju smijesne golove prakticki iz prvog napada protivnika...

Dzaba sve i da je reprezentacija svijeta kada je zalaganje 0 - NULA, a ovi momci ostavljaju dusu na terenu... ;)

Kazem, ne bi bili sigurno gori od A selekcije, niti bi se izblamirali kao sto ti tvrdis!

Nisi se nikada ozbiljnije bavio nekim sportom :?:

Dechaci ne mogu da se nose sa 10ak godina starijim od njih samih. Niti imaju ISKUSTVA, niti ZNANJA, a ni SNAGE.
Postoji razlog zashto se u svaku seniorsku ekipu ubacuje po 1,2 u vr`glave 3ojica 18/19ogodishnjaka, a ne cela hrpa.
Budi siguran da bi A repka koja je bila smeshna u Kopenhagenu, danas izrutinirala ovaj Mali sa 4-5 razlike na chisto iskustvo. Jednostavno, toliko su velike razlike seniora i juniora.

A (ne)zalaganje A reprezentacije mi vishe dodje kao alibi andjusovsko-batadjorinsko-zhivadinovicevskog tipa analitike. Mi jednostavno ne igramo moderan fudbal. I to tako teramo decenijama. Takva doktrina+meshetarenja u FSSu su glavni i osnovni razlog fudbalskih posrtanja. A ne neko tamo (ne)zalaganje, shto ne znachi da nema i tog fenomena.

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 17 jun 2015, 13:22

Nema alibija za nezalaganje i manekenisanje. On je samo u mozgovima kukavicama koje svemu pronalaze opravdanje.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jun 2015, 14:09

Svaka čast, dosta grešaka, propuštenih šansi kao da su pali psihički pred pritiskom i šansom... odavde će biti par dobrih igrača živković i sms, maksimović, antonov, veljković, rajković... ostalo ko zna
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 17 jun 2015, 15:33

MaGiCa je napisao/la:
Nisi se nikada ozbiljnije bavio nekim sportom :?:

Dechaci ne mogu da se nose sa 10ak godina starijim od njih samih. Niti imaju ISKUSTVA, niti ZNANJA, a ni SNAGE.
Postoji razlog zashto se u svaku seniorsku ekipu ubacuje po 1,2 u vr`glave 3ojica 18/19ogodishnjaka, a ne cela hrpa.
Budi siguran da bi A repka koja je bila smeshna u Kopenhagenu, danas izrutinirala ovaj Mali sa 4-5 razlike na chisto iskustvo. Jednostavno, toliko su velike razlike seniora i juniora.

A (ne)zalaganje A reprezentacije mi vishe dodje kao alibi andjusovsko-batadjorinsko-zhivadinovicevskog tipa analitike. Mi jednostavno ne igramo moderan fudbal. I to tako teramo decenijama. Takva doktrina+meshetarenja u FSSu su glavni i osnovni razlog fudbalskih posrtanja. A ne neko tamo (ne)zalaganje, shto ne znachi da nema i tog fenomena.
Trenirao sam fudbal 10-ak god. Doduse, intenzivno je bilo u mladjim kategorijama, kasnije sam igrao amaterski fudbal po ovim nasim beton ligama...

Niko ne spori da je individualni kvalitet na strani A selekcije, to je iluzorno i porediti. Jedan Matić zna i vrijedi kao svi ovi omladinci zajedno...Ono sto ja hocu da kazem je da A tim ima samo pojedince i nista vise, dok ovi klinci imaju organizaciju, sistem igre, borbu i selektora iza sebe!

Ruku na srce, i ja sam vjerovatno pretjerao sa komparacijom da bi bili koliko toliko konkurentni u seniorskoj kategoriji, ali ni ti nisi skroz u pravu, jer ovi momci vec igraju manje vise ozbiljan seniorski fudbal, koliko on uopste u JSL u moze biti ozbiljan, to je vec za diskusiju! Pocevsi od Rajkovića, Antonova, Babića, Zdjelara, Gaćinovića, Živkovića...pa sve do Veljkovića i SMS koji su vec u inostranstvu...

Svi mi dobro znamo sta je osnovni problem A tima, ja sam nezalaganje naveo samo kao kulminaciju svega toga, a u prilog orlicima koji su ozbiljnija i kompaktnija ekipa od A tima...

Otisli smo debelo u off...Matorci ne zasluzuju da je njima kvarimo, niti poredimo sa klincima! ;)

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 jun 2015, 17:39

Slavimo Orliće, zaboravljajući da su i Kolarov, Bane, Stojke, Bambi bili "srebrni heroji". Zalog za budućnost. Naslednici "matorih gubitnika" Save, Kežmana, Ljuboje, Dragutinovića.

Polako, čemu euforija? Ućiće i klinci u lovu. Pojaviće se u Pazovi sa ludim frizurama i grotesknim tetovažama. Mrkih pogleda i nadmenog stava. Jer, novac je kovana sloboda, kaže Dostojevski. Retki su primeri urođene imunosti na slavu i bogatstvo. Ivanović i Matić nikada neće "oboleti". Kao što je i Stanković ceo život "zdrav k’o dren".
Reče Neša i pogodi u srž. . .
A.F.C. Bournemouth!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 17 jun 2015, 20:45

rambo16 je napisao/la:
Slavimo Orliće, zaboravljajući da su i Kolarov, Bane, Stojke, Bambi bili "srebrni heroji". Zalog za budućnost. Naslednici "matorih gubitnika" Save, Kežmana, Ljuboje, Dragutinovića.

Polako, čemu euforija? Ućiće i klinci u lovu. Pojaviće se u Pazovi sa ludim frizurama i grotesknim tetovažama. Mrkih pogleda i nadmenog stava. Jer, novac je kovana sloboda, kaže Dostojevski. Retki su primeri urođene imunosti na slavu i bogatstvo. Ivanović i Matić nikada neće "oboleti". Kao što je i Stanković ceo život "zdrav k’o dren".
A ima i ovo. ;)

http://www.****.com/vesti/prela ... jeg/108371

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jun 2015, 06:52

Pappy je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:

A ima i ovo. ;)

[url]http://www.****.com/vesti/prelazzi-nema-vise-nikog-starijeg/108371[/url]
nisi fino kopirao link.... trebao su staviti crtu. jer tako ne bi bio blokiran link od strane foruma
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 jun 2015, 09:47

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jun 2015, 12:16

a ti si prećerao... jedan bi bio dovoljan :-D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 19 jun 2015, 15:21

Gaćinović bi mogao biti čovjek odluke. Na ovom prvenstvu nije odradio neki naročit posao, a ima ogroman potencijal, nadam se da je rođen za velike utakmice.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 19 jun 2015, 16:25

Pobjeđujemo 1-0....Baco gra' :P
Mens sana in corpore sano.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 jun 2015, 16:45

hahaha yebo te pasulj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 jun 2015, 17:32

Sutra ujutru u pola 7 u lokalnom kafiću se okuplja ekipa da se gleda finale. Upravo dogovoreno. Bujrum. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.