Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
ZELJINA SKOLA FUDBALA
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
Idemo do finala braco
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- JackTheStripper
- Kontakt:
Gojak umjesto Sarica, a Hajrovic umjesto Visce. Neka Cimirota i Krunica s klupe, neka se nadu. Ako nista, tu su negdje s Besicem koji je, i ovakav, neizostavan.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 15 nov 2018, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
ozbiljno manite se priča da je ovo slučajno, poraza nemamo, golove skoro da ne primamo, odbrana je beton, sa ovakvom ekipom Meša se blamiro
svi osim pjanića se trebaju prije oslobađati lopte.. Imaju čistu situaciju za dodavanje i oni produže u još neki korak ili potezronaldo99 je napisao/la:Nije Besic lose odigrao, samo mu treba reci da se orije rijesi lopet i on ce biti top uz Pjanica, ali fali nam taj 3-ci, kolilo god ovaj Saric trci ja ga nekako ne dozivljavam kao kalibar za A repku.
Odbrana je beton, a jos lad se zna da je na klupi Bicakcic koji skoro svako kolu u BL bude u timu kola i jos imamo Kolasinca onda je Robi tu na slatkim mukama.
A bešić posebno. nad njim očito niko nema autoritet i jedva čekam da u repku dođe valjana zamjena,,da ima konkurenciju seljak
Ja još nisam prebacio sa ovog Bahinog kanala, čekam kakvu emisiju u studiju poslije utakmice, gledam reklame 15 minuta, Džekina na italijanskom za paštetu dva puta prošla
Halo frajeru to je do Šehića!!coelho41 je napisao/la:ozbiljno manite se priča da je ovo slučajno, poraza nemamo, golove skoro da ne primamo, odbrana je beton, sa ovakvom ekipom Meša se blamiro
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Svi smo igrali kao jedan. Stvarno nemam riječi, ja sam oduševljen. Atmosfera na tribinama je bila odlična, hvala našim navijačima koju su uvijek uz nas, i bez njih ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Prolazak dalje posvećujemo našem napaćenom narodu. Maksuz selam za naš narod u Sandžaku.Osim13 je napisao/la:HVALA VAM MOMCI PONOSAN SAMDerdiyok je napisao/la:..
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Doktor nema stalet3 je napisao/la:Zuka prekuco vecerasjest da je spor i dizelaš, ali pozicioniranje
Izmjene su lose odradjene po mom misljenju, ali ko sam ja da prigovaram, samo jedan mali navijac kojeg postuje nasa legenda barbarez
naprijed rejal
- akisarajevo92
- Kontakt:
IstoDrape je napisao/la:Ja još nisam prebacio sa ovog Bahinog kanala, čekam kakvu emisiju u studiju poslije utakmice, gledam reklame 15 minuta, Džekina na italijanskom za paštetu dva puta prošla
Don't believe the hype.
kako bi ti shjebo repku u 2 utakmice.JackTheStripper je napisao/la:Gojak umjesto Sarica, a Hajrovic umjesto Visce. Neka Cimirota i Krunica s klupe, neka se nadu. Ako nista, tu su negdje s Besicem koji je, i ovakav, neizostavan.
- ASD
- Kontakt:
Prije svega, Bravo Robi majstore, genije si.
Elva, dusa ove repke.
Duljevic i Visca, vrhunski odradili svoj posao.
Kakav Hajrovic, nije vam trenutno ni do peta nijednom. Bez vas dvojice ovo nebi bilo moguce.
Besic, puno gresaka, moze to bolje.
Sunjic, par bespotrebnih kornera, ali dobro je.
Civic, bravo momak, imas srecu sto strucni ljudi sastavljaju spisak, a ne forumasi.
Zukanovic, proslu odigrao lose, ovu mozda i najbolji, kineski zid.
Vranjes, odlicno, on i VIsca su zatvorili u potpunosti desnu stranu.
Sehic, ministar odbrane.

Niko tebi Robi nece sastavljati spisak, eno im Bazdarevic nek s njim vide za spiskove.
Elva, dusa ove repke.
Duljevic i Visca, vrhunski odradili svoj posao.
Kakav Hajrovic, nije vam trenutno ni do peta nijednom. Bez vas dvojice ovo nebi bilo moguce.
Civic, bravo momak, imas srecu sto strucni ljudi sastavljaju spisak, a ne forumasi.
Zukanovic, proslu odigrao lose, ovu mozda i najbolji, kineski zid.
Vranjes, odlicno, on i VIsca su zatvorili u potpunosti desnu stranu.
Sehic, ministar odbrane.
Niko tebi Robi nece sastavljati spisak, eno im Bazdarevic nek s njim vide za spiskove.
Da je ovo ona stara reprezentacija sa onim tkzv loser mentalitetom mi bi ga primili do kraja 100% Al zato ova ekipa sa svim manama ima muda ima zajedništvo, jedan pogrijesi deset ih ispravlja.... Bravo domovino
Suza suzu goniDerdiyok je napisao/la:Svi smo igrali kao jedan. Stvarno nemam riječi, ja sam oduševljen. Atmosfera na tribinama je bila odlična, hvala našim navijačima koju su uvijek uz nas, i bez njih ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Prolazak dalje posvećujemo našem napaćenom narodu. Maksuz selam za naš narod u Sandžaku.Osim13 je napisao/la:HVALA VAM MOMCI PONOSAN SAMDerdiyok je napisao/la:..
Mogo si i mene pohvaliti vala, volim ja sexASD je napisao/la:Prije svega, Bravo Robi majstore, genije si.
Elva, dusa ove repke.![]()
Duljevic i Visca, vrhunski odradili svoj posao.![]()
Civic, bravo momak, imas srecu sto strucni ljudi sastavljaju spisak, a ne forumasi.![]()
Zukanovic, proslu odigrao lose, ovu mozda i najbolji, kineski zid.![]()
Vranjes, odlicno, on i VIsca su zatvorili u potpunosti desnu stranu.![]()
Sehic, ministar odbrane.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sveti je napisao/la:Doktor nema stalet3 je napisao/la:Zuka prekuco vecerasjest da je spor i dizelaš, ali pozicioniranje
![]()
Izmjene su lose odradjene po mom misljenju, ali ko sam ja da prigovaram, samo jedan mali navijac kojeg postuje nasa legenda barbarez
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
#FREEMOGGI
znam brate da slavis.
znam brate da slavis.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 15 nov 2018, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fino je to Robi poslozio, ima duplo slabiju ekipu od recimo Susiceve, ali rezultati se vide, vidi se ta trka i zelja, mladost igra, kod Mese toga nije bilo. Svaka cast.
27.10.2020
Kad se toga sjetimSveti je napisao/la:Doktor nema stalet3 je napisao/la:Zuka prekuco vecerasjest da je spor i dizelaš, ali pozicioniranje
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
UDUPLO SE NALIĆ, MISKETU NIJE DOBRO
PA PUSTITE MOGGIJA, ZAR I POSLIJE SVEGA DRŽITE DO NEKOG PONOSA???!!
PA PUSTITE MOGGIJA, ZAR I POSLIJE SVEGA DRŽITE DO NEKOG PONOSA???!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- firefirefirely
- Kontakt:
Zukanovic definitivno nas najbolji igrac veceras!!!!Sveti je napisao/la:Doktor nema stalet3 je napisao/la:Zuka prekuco vecerasjest da je spor i dizelaš, ali pozicioniranje
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Frankie, Futbol, Google [Bot], Kaunas i 35 gostiju.