Strijelci:
Edin Džeko x3
Haris Duljević x1
Elvis Sarić x1
Asistencije:
Edin Džeko x1
Elvis Sarić x1
Edin Višća x1
Miralem Pjanić x1
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Austrija igra prvo sa nama pa onda idu na gostovanje u Belfastrope11 je napisao/la: Ili još bolje da im irci otkinu bodove, pa da sa rahatlukom odemo u viennu![]()
Ne vidim tu nikakav problem.HankMoody je napisao/la:Bilo bi lijepo da pojedini igrači promijene brojeve koje nose na dresu, ne znam da li samo meni bode oči što Ćivić nosi broj 2, Višća 8 ili Duljević 9...
3x stativa 2× prečka 1×fliper stativa prečka golman i za nas autogol vracenom loptom golmanu u 94. minuti. 0-1. Tschüss.JonSnow je napisao/la:Ma kakav bod ljudi?! idemo im nabijat komplekse.
3x stativa 2× prečka 1×fliper stativa prečka golman i za nas 2 šanse i 2 gola. Laganih 0:2.
Meni licno nije poznat neki lokal gdje se nasi okupljaju, a mogu ti preporuciti ovaj Pub ako volis dobru pivu:Gefufna je napisao/la:@austrijanci, ima li neko "tradicionalno okupljaliste" bh navijaca u Becu, odnosno gdje je po vama najbolje popiti par piva prije tekme?![]()
Ili malo vise od par, ali da je blizu U-Bahn.
Preko oeticketa sam gledao i naš sektor je rasprodan. Odnosno ostalo je jos par karata ali ako neko trazi 2 3 mjesta zajedno, neeema_dreamer_ je napisao/la:Preko ÖFB stranice se ne mogu uzeti karte za nase sektore, cak ni za one gdje pise da ce biti dostupne karte preko interneta, a ne preko saveza.
Jel moguce da su sve karte prodane za nas sektor ili nisu jos pustene u prodaju. Ima li neko od vas vise informacija?
Meni licno nije poznat neki lokal gdje se nasi okupljaju, a mogu ti preporuciti ovaj Pub ako volis dobru pivu:Gefufna je napisao/la:@austrijanci, ima li neko "tradicionalno okupljaliste" bh navijaca u Becu, odnosno gdje je po vama najbolje popiti par piva prije tekme?![]()
Ili malo vise od par, ali da je blizu U-Bahn.
http://www.1516brewingcompany.com/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.