Transferi, igrački kadar - FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: Transferi, igrački kadar - FK Željezničar
Hiros mora smanjiti nervozu. Nekakvo tersanje nepotrebno, glupi kartoni i slicno. Ako hoce da pokaze da mu je stalo neka pomaze u odbrani, a ne da se glupira.
muharemovicdzelo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 19:36Ne bih ni ja, ipak je Almir Aganspahić u pitanju.![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sad je imao srecu da ne dobije crveni, a iduce kolo vec hoce. Bespotrebno guranje njihovog igraca u 93. je samo znak nemoci, nista drugo.sanjinusto je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:37Hiros mora smanjiti nervozu. Nekakvo tersanje nepotrebno, glupi kartoni i slicno. Ako hoce da pokaze da mu je stalo neka pomaze u odbrani, a ne da se glupira.
Ja se nadam da ce se dozvati i poceti konstantno dobro igrati.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ako je tačno što Faktor piše, izgleda da su te počeli pratiti, okači nam kojeg špica, možda se upecaju.braco je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:05Martin Mirčevski - 27 godina
Igrač koji čini mi se da je više desetka i da je to više igrao u karijeri, ali može i lijevo krilo, nešto slično kao Hiroš. Imao je nekad odlične sezone u makedonskoj, kosovskoj i srpskoj superligi, ali prošle sezone gotovo da nije nikako igrao za TSC.

Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Faktor već odavno uzima informacije sa ovog foruma, tako su se par puta baš žestoko provalili. Posebno onda kad su rođeni furali pitare da Oreč prelazi u Sarajevo, a Faktor to objavio.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:46Ako je tačno što Faktor piše, izgleda da su te počeli pratiti, okači nam kojeg špica, možda se upecaju.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nije bas tako bilo nego je onaj @ismirmirvic neke insajderske pisao pitarima koje su ispale tacne, pa onda na temi plbih stavio slike oreca i hadzikica u dresu sarajeva ili nesto takoVirtu4l je napisao/la: ↑05 avg 2024, 23:52Faktor već odavno uzima informacije sa ovog foruma, tako su se par puta baš žestoko provalili. Posebno onda kad su rođeni furali pitare da Oreč prelazi u Sarajevo, a Faktor to objavio.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:46Ako je tačno što Faktor piše, izgleda da su te počeli pratiti, okači nam kojeg špica, možda se upecaju.![]()

isto kao sad kod nas, sve sto je procurilo prvo je bilo na forumima, od ponude za al jabera do sad sorge, pa sve ovo sa ljajicem itd. uglavnom, neozbiljni su nam mediji krajnje i ne provjeravaju nista. evo i za dangubica se toliko svezali na osnovu foruma, a covjek pod ugovorom jos 5 mjeseci i normalno igra, ne moze u teoriji bit opcija.
svemalim1 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 00:43nije bas tako bilo nego je onaj @ismirmirvic neke insajderske pisao pitarima koje su ispale tacne, pa onda na temi plbih stavio slike oreca i hadzikica u dresu sarajeva ili nesto takomalo raje je povjerovalo, ali pisali su kasnije i velezovci da su stvarno bile ponude. tako nekako koliko se ja sjecam, a u medjuvremenu su i novinari ponesto objavljivali.
Ne, nego je bilo baš onako kako sam ja napisao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ova tema je odavno bookmarkovana kod mnogih sportskih direktora.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:46Ako je tačno što Faktor piše, izgleda da su te počeli pratiti, okači nam kojeg špica, možda se upecaju.braco je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:05Martin Mirčevski - 27 godina
Igrač koji čini mi se da je više desetka i da je to više igrao u karijeri, ali može i lijevo krilo, nešto slično kao Hiroš. Imao je nekad odlične sezone u makedonskoj, kosovskoj i srpskoj superligi, ali prošle sezone gotovo da nije nikako igrao za TSC.![]()

I ja kad gledam ovog Mirčevskog čini mi se da je više desetku igrao nego lijevo krilo, transfermarkt često zna da pogriješi poziciju igrača na nekoj utakmici.
U odbrani nam puse k'o na motoru a mi se rjesavamo Drine. Doduse imamo Karamarka boli nas čundara.
Idi momcino naigraj se aBd.
Idi momcino naigraj se aBd.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Po ovome je definitivno igrao ofanzivnog veznog u TSC-u:braco je napisao/la: ↑06 avg 2024, 08:53Ova tema je odavno bookmarkovana kod mnogih sportskih direktora.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑05 avg 2024, 22:46Ako je tačno što Faktor piše, izgleda da su te počeli pratiti, okači nam kojeg špica, možda se upecaju.braco je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:05Martin Mirčevski - 27 godina
Igrač koji čini mi se da je više desetka i da je to više igrao u karijeri, ali može i lijevo krilo, nešto slično kao Hiroš. Imao je nekad odlične sezone u makedonskoj, kosovskoj i srpskoj superligi, ali prošle sezone gotovo da nije nikako igrao za TSC.![]()
![]()
I ja kad gledam ovog Mirčevskog čini mi se da je više desetku igrao nego lijevo krilo, transfermarkt često zna da pogriješi poziciju igrača na nekoj utakmici.
-
- Kontakt:
Nemojte molim vas da se sad i za Drinom zali. Decko kad igra ima go po utakmici, mislim na autogolove, jer one njegove greske fakticki to jesu. Gubi se, namjesta sanse protivnicima, pravi ogromne kikseve - uzas jednostavno, da je 100 puta nas. Svi smo strepili kad god je bio na terenu prosle sezone.
Nije mi sekunde zao sto ide i neka su ga pustili. Jedino mi je zao sto je on ovakav kakav je. Bolje je odigrao prvu seniorsku sezonu, na pocetku se cinilo da i moze biti nesto od njega, ali kasnije valjda umislio da je igrac, sta li. Pisalo se svasta jos davno prosle godine o njegovom pristupu treningu, profesionalizmu itd.
Ja mu stvarno zelim sve najbolje i da postane odlican stoper, ali tesko da ce se to desiti, a mi nismo u poziciji da ga trpimo jos sezonu kad je sve gori. Da je jos u21 pa hajde, ali ne vidim nikakav razlog da ostane. Dovidjenja i sretno.
Nije mi sekunde zao sto ide i neka su ga pustili. Jedino mi je zao sto je on ovakav kakav je. Bolje je odigrao prvu seniorsku sezonu, na pocetku se cinilo da i moze biti nesto od njega, ali kasnije valjda umislio da je igrac, sta li. Pisalo se svasta jos davno prosle godine o njegovom pristupu treningu, profesionalizmu itd.
Ja mu stvarno zelim sve najbolje i da postane odlican stoper, ali tesko da ce se to desiti, a mi nismo u poziciji da ga trpimo jos sezonu kad je sve gori. Da je jos u21 pa hajde, ali ne vidim nikakav razlog da ostane. Dovidjenja i sretno.
Jukic je konacno rijesio papire sa Zrinjskim. Pricalo se da ce kod nas, je li to jos aktuelno?
Mislim da bi nam mogao valjati ako je spreman. Brz je i prodoran igrac, to nam fali. Mada eto sad kazu mogao bi stvarno ovaj Mircevski doci, bolje on svakako.
Mislim da bi nam mogao valjati ako je spreman. Brz je i prodoran igrac, to nam fali. Mada eto sad kazu mogao bi stvarno ovaj Mircevski doci, bolje on svakako.
Ne moze Jukic bit spreman kad nije pripreme odradio.
Evo stigao Makedonac. Valjda nije zavaljivanje ako ode na lijevo krilo mada pi klipovima sto sam malo pogledao vise mi djeluje da je u ofanziivni vezni. Neka mu je sa srecom.
Do kad bi mogao imat potrebne papire ?
Radi se, ako ne za velez sigurno za igman, ceka se napadac jos da potpise.godrina je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:42Ne moze Jukic bit spreman kad nije pripreme odradio.
Evo stigao Makedonac. Valjda nije zavaljivanje ako ode na lijevo krilo mada pi klipovima sto sam malo pogledao vise mi djeluje da je u ofanziivni vezni. Neka mu je sa srecom.
Fk Željezničar.
Kako vidim moze odigrati desetku i oba krila, kao i Cvetanoski. Boljevic isto znamo da moze oba krila, Hiros lijevo krilo, 10 i centralnog, tako da mislim da ce ih Coric dosta vrtiti po pozicijama, sto je radio i protiv Sirokog.godrina je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:42Ne moze Jukic bit spreman kad nije pripreme odradio.
Sad napadac, u21, stoper. Ne znam je li Sukilovic kalibar za nas, ali povezuje se s nama i kad bi ga doveli pokrili bi iz jednog poteza ove druge dvije stavke, pa mozda i nije lose rjesenje.
Ja mislim da nam treba i veznjak, ali slabo se nesto o tome prica.
Mogla bi se na kraju skuckati jedna fina ekipa, samo je pitanje kako ce se Coric snaci u svemu ovome i koliko cemo mi biti spremni da ga istrpimo, ali vidjecemo sve.
Treba rotirati slazem se ali makedonac kad je presao na drugu stranu ugasio se i onda smo skroz čučnuli.Bumbaclat je napisao/la: ↑07 avg 2024, 14:02Kako vidim moze odigrati desetku i oba krila, kao i Cvetanoski. Boljevic isto znamo da moze oba krila, Hiros lijevo krilo, 10 i centralnog, tako da mislim da ce ih Coric dosta vrtiti po pozicijama, sto je radio i protiv Sirokog.godrina je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:42Ne moze Jukic bit spreman kad nije pripreme odradio.
Sad napadac, u21, stoper. Ne znam je li Sukilovic kalibar za nas, ali povezuje se s nama i kad bi ga doveli pokrili bi iz jednog poteza ove druge dvije stavke, pa mozda i nije lose rjesenje.
Ja mislim da nam treba i veznjak, ali slabo se nesto o tome prica.
Mogla bi se na kraju skuckati jedna fina ekipa, samo je pitanje kako ce se Coric snaci u svemu ovome i koliko cemo mi biti spremni da ga istrpimo, ali vidjecemo sve.
Nek ih postroji, nek radi sta hoce samo da proigraju. On najvise paznje treba obratit na odbranu. Previse jeftino primamo golove, bas prejeftino.
Ako dodje Dangubic i sa jos dobrim stoperom bi bili 50% bar jaci nego pred prvu utakmicu.
Na hajr.
Na hajr.
Ako je stvarno postojao muddonja koji je htio dat velike pare za Ljajica de majstore dovedi nam kvalitetnog stopera ili veznjaka pa da imamo bas finu ekipu.
Pobjeda
Pobjeda u gostima
Pobjeda nakon preokreta
Pobjeda protiv veleza dole
Na hajr.
Ima ovdje jos puno posla. Ono sto mi je bas smetalo je x situacija gdje nasi igraci odbrane kad imaju 1 na 1 sa njihovim ofanzivcima, samo stave ruke na ledja i trce u rikverc. Tako smo primili gol i bilo je jos opasnih situacija. Moraju bit konkretniji, napast.
Pisao sam prije mjesec i po da Coric mora utegnut odbranu bas lako primamo golove.
I majstor Jaber. Ne odskace on jer je jaci ili brzi nego jer koristi mozak. Lik je uvijek na lopti, cita igru, uporan. Takav nam treba jos pokoji igrac.
Napokon sretno vece. Bravo Zeljo.
Pobjeda
Pobjeda u gostima
Pobjeda nakon preokreta
Pobjeda protiv veleza dole
Na hajr.
Ima ovdje jos puno posla. Ono sto mi je bas smetalo je x situacija gdje nasi igraci odbrane kad imaju 1 na 1 sa njihovim ofanzivcima, samo stave ruke na ledja i trce u rikverc. Tako smo primili gol i bilo je jos opasnih situacija. Moraju bit konkretniji, napast.
Pisao sam prije mjesec i po da Coric mora utegnut odbranu bas lako primamo golove.
I majstor Jaber. Ne odskace on jer je jaci ili brzi nego jer koristi mozak. Lik je uvijek na lopti, cita igru, uporan. Takav nam treba jos pokoji igrac.
Napokon sretno vece. Bravo Zeljo.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Kad se furamo na Makedonce i Crnogorce, zašto ne pronaći i štopera sa tog područja. Nama treba štoper, koji će biti u paru sa jednim od trenutnih koje imamo u rosteru. Znači štoper koji će odmah uskočiti, a ne opcija na klupi.
Listajući TM, naišao sam na par interesantnih imena:
- Aleksandar Pantić, 32 godine, posljednji klub East Bengal u Indiji.
- Darko Velkovski, 29 godina, posljednji klub Dinamo Bukurešt.
- Kosta Manev, 31 godina, posljednji klub Makedonija.
- Ilija Martinović, 30 godina, nekadašnji igrač kona, posljednji klub Spartak Subotica.
- Božo Mikulić, 27 godina, posljednji klub Partizani, Albanija.
- Boris Kopitović, 29 godina, posljednji klub Javor Matis, karijera u padu, ali nekada je bio ozbiljan igrač.
- Emir Azemović, 27 godina, posljednji klub Novi Pazar.
- Dragan Lovrić, 28 godina, posljednji klub Otelul Galati.
@braco, zanima me mišljenje, ima li potencijala na spisku?
- Ilija Martinović, 30 godina, nekadašnji igrač kona, posljednji klub Spartak Subotica.
- Boris Kopitović, 29 godina, posljednji klub Javor Matis, karijera u padu, ali nekada je bio ozbiljan igrač.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Velkovski mi je poznat iz HNL-a, preko 70 nastupa za Rijeku i preko 50 nastupa za A reprezentaciju Makedonije. Sigurno nije loš igrač za našu ligu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑13 avg 2024, 15:45Kad se furamo na Makedonce i Crnogorce, zašto ne pronaći i štopera sa tog područja. Nama treba štoper, koji će biti u paru sa jednim od trenutnih koje imamo u rosteru. Znači štoper koji će odmah uskočiti, a ne opcija na klupi.
Ima isto jedan štoper Hrvat sa zanimljivim CV-em, Dominik Oroz. Slobodan igrač, 23 godine godine, 1.92 visok, 70 nastupa u elitnom rangu Holandije za Vitesse, prošao školu Salzburga, 48 nastupa u austrijskoj cvajti za Salzburgovu filijalu Liefering. Bio je malo i u Šturmu ali nije igrao. Prošle sezone za Vitesse igrao ali su na kraju ispali iz lige.
https://www.transfermarkt.com/dominik-o ... ler/353559
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.