Ne znam druze, svaki dan mi je njihov um sve vise nedokuciva enigma. Ovo je neka paralelna stvarnost
Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- akisarajevo92
- Kontakt:
prestao sam ulaziti na index . hr otkad su uveli iskljucivo te fb komentare, ono prije toga je bilo ludilo

Don't believe the hype.
Nestvarne mentalne gimnastike zaista
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Mislim da to ipak Soroš radi ali ni taj satanista nije daleko, poznato je da mrzi sve što je rusko. Gdje će ti duša Soroše?KSG je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:04Gates finansira313 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:02Ne znam šta se čitav svijet loži da su Rusi izvršili invaziju na jednu nezavisnu državu. A niste se nikad zapitali da li su snimci koje gledate samo hologramske projekcije i matriks simulacija napravljena od strane Amerike i satanskog Vatikana kako bi se ugrozila moćna Rusija?
Walk on
Igra tu ulogu i Musk sa svojim satelitima namjestenim direktno iznad Ukrajine.313 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:07Mislim da to ipak Soroš radi ali ni taj satanista nije daleko, poznato je da mrzi sve što je rusko. Gdje će ti duša Soroše?KSG je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:04Gates finansira313 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:02Ne znam šta se čitav svijet loži da su Rusi izvršili invaziju na jednu nezavisnu državu. A niste se nikad zapitali da li su snimci koje gledate samo hologramske projekcije i matriks simulacija napravljena od strane Amerike i satanskog Vatikana kako bi se ugrozila moćna Rusija?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Ne kontam sta ce Rusi uraditi evo i da se danas okonca ova agresija. Predaju Ukrajinci vlast Rusima, demilitizacija, sve super, zar oni misle zivjeti normalno sa 40 miliona ljudi koje su bombardovali i ubijali? Zar stvarno misle da mogu drzati 40 miliona ljudi pod kontrolom, 40 miliona ljudi koji ih apsolutno sada mrze(vlast u Rusiji ostaje ista)?
Znam da nema ali eto po nekoj logici ako si dosao da pregovaras onda ocekujes da taj dan mirujes i nadas se nekom ishodu,ovo je meni vise licilo na pokusaj da se Zelenski dovede na foru na taj sastanak,ali nije komicar glup

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Treba biti pametan i voditi bitke koje se mogu dobiti. Sve si rekao.admin je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:02udario si na pogrešnu temu, na pogrešnom mjestu.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑28 feb 2022, 11:56A cekajte je l iko za ovih 8 godina pitao Ukrajinski narod sta zeli? Ne govorim za Zelenskog sta zeli nego narod Ukrajine je l bio neki referendum i zasto nije?
omaći će ti se i iskazaćeš otvoreno tu prikrivenu podršku Rusiji te biti banovan. Šta će ti to, bolje o sportu pričati. Treba biti nekad pametan i voditi bitke koje se mogu dobiti.
Eto Ukrajinski narod želi da ih Putin denacifikuje i demilitarizira, jedva dočekali ljudi da im neko opali raketu u stan, ko i mi 92 kad smo sami sebe granatirali.
Rusi su 100000% ocekivali izvesti ovo kao vojni udar, ne postoji druga opcija u kojoj mogu biti "pobjednici", i da instaliraju neku marionetsku vladu. Znaci brzi "vojni udar", "ciscenje nacista" i to je to. Ne moze me niko ubijedito da ovo nije greska Putinabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:09Ne kontam sta ce Rusi uraditi evo i da se danas okonca ova agresija. Predaju Ukrajinci vlast Rusima, demilitizacija, sve super, zar oni misle zivjeti normalno sa 40 miliona ljudi koje su bombardovali i ubijali? Zar stvarno misle da mogu drzati 40 miliona ljudi pod kontrolom, 40 miliona ljudi koji ih apsolutno sada mrze(vlast u Rusiji ostaje ista)?
Pokušaj kupovanja vremena da se pregrupisu jer ocigledno ne znaju gdje udaraju i propaganda da su za mir i diplomatsko rješenje. Nema od pregovora ništa, samo bez veze se usmjerava pažnja na to.
Ma definitivno je to bio plan! Iskreno sad su u kurcu, jer kao sto netko napisa gdje ces sad ostat pod ruskom cizmom poslije ovog.Brokula je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:13Rusi su 100000% ocekivali izvesti ovo kao vojni udar, ne postoji druga opcija u kojoj mogu biti "pobjednici", i da instaliraju neku marionetsku vladu. Znaci brzi "vojni udar", "ciscenje nacista" i to je to. Ne moze me niko ubijedito da ovo nije greska Putinabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:09Ne kontam sta ce Rusi uraditi evo i da se danas okonca ova agresija. Predaju Ukrajinci vlast Rusima, demilitizacija, sve super, zar oni misle zivjeti normalno sa 40 miliona ljudi koje su bombardovali i ubijali? Zar stvarno misle da mogu drzati 40 miliona ljudi pod kontrolom, 40 miliona ljudi koji ih apsolutno sada mrze(vlast u Rusiji ostaje ista)?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Meni se cini da je taj sastanak da im Rusi saopste svoje zahtheve bez trunke flexibilnosti, znao je to i Zelenskyy zato je i rekao da nema od tog nista
Godine+bolest. Poludio je. Samo da totalnu glupost jos ne uradi.Brokula je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:13Rusi su 100000% ocekivali izvesti ovo kao vojni udar, ne postoji druga opcija u kojoj mogu biti "pobjednici", i da instaliraju neku marionetsku vladu. Znaci brzi "vojni udar", "ciscenje nacista" i to je to. Ne moze me niko ubijedito da ovo nije greska Putinabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:09Ne kontam sta ce Rusi uraditi evo i da se danas okonca ova agresija. Predaju Ukrajinci vlast Rusima, demilitizacija, sve super, zar oni misle zivjeti normalno sa 40 miliona ljudi koje su bombardovali i ubijali? Zar stvarno misle da mogu drzati 40 miliona ljudi pod kontrolom, 40 miliona ljudi koji ih apsolutno sada mrze(vlast u Rusiji ostaje ista)?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nije mu ljubavnica dala, poludio starac.Justin je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:16Godine+bolest. Poludio je. Samo da totalnu glupost jos ne uradi.Brokula je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:13Rusi su 100000% ocekivali izvesti ovo kao vojni udar, ne postoji druga opcija u kojoj mogu biti "pobjednici", i da instaliraju neku marionetsku vladu. Znaci brzi "vojni udar", "ciscenje nacista" i to je to. Ne moze me niko ubijedito da ovo nije greska Putinabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 14:09Ne kontam sta ce Rusi uraditi evo i da se danas okonca ova agresija. Predaju Ukrajinci vlast Rusima, demilitizacija, sve super, zar oni misle zivjeti normalno sa 40 miliona ljudi koje su bombardovali i ubijali? Zar stvarno misle da mogu drzati 40 miliona ljudi pod kontrolom, 40 miliona ljudi koji ih apsolutno sada mrze(vlast u Rusiji ostaje ista)?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mislio je Putin da ce malo zapucati, da ce se narod prepast i da ce to brzo zavrsiti, nije uopste ocekivo ovo, to i pokazuje cinjenica da imaju zesci problem s gorivom za logistiku
Poceli i oligarsi okretati ledja Putku
-
- Kontakt:
Ponovo isto. Politicari, politicari, politicari.J10 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 13:28100%, da ima jedan pametan politicar u drzavi to bi do sad bilo urađenonapapijri1987 je napisao/la: ↑28 feb 2022, 12:57Ili ako ima neko ko zna dobro engleski da se javi.
Da napisemo pismo kako ovim nasim levatima tako i Schmidtu i svima koji na neki nacin imaju uticaj na politicki zivot u bosni.
Dajte ljudi da iskoristimo ovaj penal i barem pokusamo sredit drzavu.
Lakse je da to radimo klikovima nego puskama.
Ima li u ovom narodu iko da ima muda i da kaze pa daj da ja probam nesto promijenit.
Srbi organizuju protest za pomoc Rusiji, ukrajinci smorili na netu, iskacu iz pastete... samo mi bezmudi,kukavice koji sve zele a nista da urade da zeljeno i ostvare.
Kako mozemo bit ovako pasivni ne razumijem.
Kaze Lukasenko Moskva i Bjelorusija ce uvesti bolne sankcije zapadu 

Ruska Sberbank bankrotirala: Podruznice u SLO i HR garantuju po EU pravu do 100.000, druge ne. Moguce dizati do 100€ na dan!
Sta jedna budala moze uraditi, a ovo je tek pocetak..
https://m.imgur.com/AvpXAVH?r
Sta jedna budala moze uraditi, a ovo je tek pocetak..

https://m.imgur.com/AvpXAVH?r
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 28 feb 2022, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.