Ovo je orgasmus.. Pass, move, pass, move...
FT Spurs 3-1 QPR
KING BALE

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Joey Barton: "What a footballer Luka Modric is, hats off. Best in the league by a mile."
Kad dostigne nivo Wilshira neka se javi.Valencia je napisao/la:Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal.
Modric je u ovom trenutku najbolji veznjak u EPL. Ako izuzmemo 'manijake' iz Barse, najbolji veznjak na svijetu. Fantasticno kretanje, odlicna pas igra. Mnogo je napredovao.
Dok je Vilsir povrijedenValencia je napisao/la:Uzivam gledati Totenhem. Za moj ukus igraju najljepsi fudbal.
Modric je u ovom trenutku najbolji veznjak u EPL. Ako izuzmemo 'manijake' iz Barse, najbolji veznjak na svijetu. Fantasticno kretanje, odlicna pas igra. Mnogo je napredovao.
dobili smo i Arsenal jedini je kiks bio protiv Newcastle gdje smo dva puta vodili pa su ovi izvukli nulu, ima se još igrat naravno al ja vjerujem u ovu ekipu i TOP 4 je realni domet ove ekipegloryhunter je napisao/la:dajte ljudi dobili ste liverpool i 4 slabija kluba u zadnjih 6 utakmica....a oni bi vec bili u TOP4...a jos 28kola do kraja
24.09.2008. 2:1(Pavljučenko i Ohara)gloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke
carling cup (miki maus kup)M. Scofield je napisao/la:24.09.2008. 2:1(Pavljučenko i Ohara)gloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke
Dugo nisam gledao bolji Tottenham od ovog u zadnje vrijeme.Parker poludio.Modric u svom elementu.Bale se vratio u formu.Ali koja brzina izmjene pasova jucer.I sta kod treceg gola napravise Lennon i Bale mislim da se i sad stoperi QPR pitaju gdje je lopta.Ove godine top 4 sigurno za Spurse samo da ne bude neke crne serije koja se cesto znala desiti Spursima posljednih zezona.Reuf je napisao/la:Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
Ekipa im djeluje jako jako pokretljivo i brzo.Problem moze nastati ako se povrijedi jedan od kljucnih igraca.tevezito je napisao/la:Dugo nisam gledao bolji Tottenham od ovog u zadnje vrijeme.Parker poludio.Modric u svom elementu.Bale se vratio u formu.Ali koja brzina izmjene pasova jucer.I sta kod treceg gola napravise Lennon i Bale mislim da se i sad stoperi QPR pitaju gdje je lopta.Ove godine top 4 sigurno za Spurse samo da ne bude neke crne serije koja se cesto znala desiti Spursima posljednih zezona.Reuf je napisao/la:Daleko najljepsi fudbal u Engleskoj igraju Horozi.
Dobar je Svajn, sigurno jedan od najboljih veznjaka svijeta. On i Modric su razlika ko nebo i zemlja, potpuno razlicit profil igraca. Zbog toga ih je tesko porediti. Modric me potpuno fascinirao fantasticnim kretanje, otkrivanjem, dinamikom,.. Njegova igra bez lopte je vrh. Obratite paznju na to.Monolog je napisao/la:Dobro, tu nam se mišljenja razilaze. Meni je Schweinsteiger bolji od njega (ne računam Barcine vanzemaljce). Modrić jeste zadrž'o visok nivo igre, al' ona bavarska budaletina je ipak bolja.![]()
Nego, Tottenhamu dobro dođe što rijetko ko obraća pažnju na njih. U prvom planu su Manchesteri, Chelsea, onda Arsenal, pa tek poslije slijede Tottenham i Liverpool. Prošle godine su ih povrede, igra na više frontova (ozbiljna igra) + svakodnevni pritisak i syebali. Ove godine toga nema. Kada nisu pod pritiskom, pokazuju svoje pravo lice.
A, stvarno igraju prelijep fudbal. No, na to smo već navikli.
Ne budi smijesan, bili smo bolji na toj utakmici, sad ste samo u formi i bit ce te jos 2-3 kola max. onda polako ali sigurno cete ici prema donjem dijelu tabele gdje i pripadategloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke
sta ste bili bolji zabili 2 slucajna gola, i jos imali 2 prilike na cijeloj utakmici..zadnjih 10 minuta ste bili silovani na desnoj strani, da je jos bilo koja minuta igre primili bi i trećeg.belefront je napisao/la:Ne budi smijesan, bili smo bolji na toj utakmici, sad ste samo u formi i bit ce te jos 2-3 kola max. onda polako ali sigurno cete ici prema donjem dijelu tabele gdje i pripadategloryhunter je napisao/la:cuj kiks u Newcastleu, kad ste to dobili 3 boda sa st james parka, ja se ne sjecam..trebao je NUFC dobit, zakinuti smo za penal kad je onog na kraju pogodila u obe ruke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.