ja mislim da bellator ne bi uzeo fitcha jer oni ne vole neatraktivne borce a welter im je mozda trenutno divizija gdje imaju najbolje borce.alevkov je napisao/la:Hah jest malo poludio white. Nije mi nikako jasno ono argumentovanje oko Fitcha, sad je UFC biznis pa onda kaze da je sport pa onda opet cisti biznis jer je Fitch im preskup. Neprodje minuta odgovara na pitanje o Matt Riddle-u i onda govori nesto kako je to MMA dok su to u supstini slicni borci. Najbolje ono da Fitch ode u Bellator i postane tamo Champ pa ce ga sigurno vratiti![]()
Da je pametan povukao bi se nekoliko sedmica i pobrino o zdravlju, a reklamiranje prepustiti Liddelu ili sl. ali kakvi mora gurati Rondu sad svuda... Nisam protiv WMMA sta jos vise uzivao sam Strikeforce ali Ronda mi je bas bezveze. Cerrano ili Tate su pravo dobro ribe a Ronda satro "beatiful" i "nick diaz tip" lol izgleda kao common whore on roids. Najgore je sto nas zakunuse za pet rundi Machida v Hendo.
meni je miesha tate bolja puno od ronde sto se izgleda tice al tesko ce ko u bantamu savladati rondu. vjerovatno ce tate biti naredna protivnica rondi.
sijevace otkazi i sutra vec sigurno ce vecina ovih sto izgube borbe popiti otkaze. mozda cak jedino da je machida siguran da nece otkaz dobiti i u slucaju poraza i eventualno schaub jer on je marketinski jako isplativ borac.
sto se tice eventa mogle bi se neke prognoze baciti....
Ronda-Carmouche : ovo ce ronda armbarom rijesiti. preveliku prednost u grapplingu ima da je ne bi iskoristila.
Machida-Hendo: pobjednig ovog dvoboja je novi protivnik Jonesa. ja bi tipovao na Hendersona jer je snazniji udarac mada Machida nikad nije bez sansi.
Faber-Menjivar: meni je Menjivar jedan od najdrazih boraca u bantamu i ja cu navijati za njega ovdje a bilo bi mi i drago da Faber dobije otkaz u UFC-u napokon. moja prognoza ovdje je apsolutno subjektivna
McGee-Neer: ne zna se koji je borac u losijem nizu... porazeni ce sigurno dobiti otkaz a ko zna mozda i obojica ako odrade bas losu i dosadnu borbu. prije bi se kladio na McGeea jer on je mlađi a vec se u zivotu znao vracati iz puno gorih situacija od ove dok za Neera mislim da je njegovo vrijeme proslo...
Koscheck-Lowler: mislim da ce ovo Koscheck dobiti, Lowler ima iskustva jednostavno receno rijetke su organizacije u kojima se on nije borio i sad se vraca u UFC al bojim se da ce odma nakon ove borbe dobiti otkaz. Nije se nikad bojao da uđe sa najboljima u ring ili kavez al problem je sto je obicno izlazio kao gubitnik...
Schaub-Johnson: ovaj cu sigurno fuliti al ja se vodim logikom da Schaub ima staklenu bradu a Lavar je jedan on najboljih udaraca u UFC-u. njegova najveca mana je sto je jednodimenzionalan borac jednostavno osim stand-upa on skoro nista ne zna. al mislim da ce i to biti dovoljno da se rijesi Schaub.
Chiesa-Kuivanen: iskreno finac mi je nepoznanica ali ocekujem pobjedu Chiese od kojeg se ove godine ocekuju velike stvari.