FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Skver » 23 jun 2015, 21:15

Koliko sam cuo Azmir ce napraviti najmoderniji kamp sa svim mogucim sadrzajima, koji ce koristiti svim uzrastima pocev od seniorskog tima pa do najmladjih kategorija......da li ce taj kamp biti u Simin Hanu ili negdje drugo, ne znam. Tek nekada mozemo racunati na nasu djecu koja nece moci biti u ropstvu raznih menadjera, a dotle ce vjerovatno uzimati mladje igrace koji su vec negdje dokazani.
🔴⚫️

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 21:16

Skver je napisao/la:
Batva je napisao/la:Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...
Ja cu uvijek biti prvi za to....ali mora se puno toga promijeniti pocev od omladinskog pogona koji u principu nije nas, pro forme je zbog takmicenja Slobode u PL...evo Sloga ne moze u visi rang jer nije imala mladje kategorije u takmicarskom rangu....sve ce se to dovesti u red uskoro sa potpisom reprograma duga i odblokiranjem racuna.
Znam, dug ce to put biti sa omladincima, da sve dodje na svoje. Nece to Azmir zanemariti, i sam je to rekao.
SaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
Ni u cemu na ovom svijetu nema garancije da ce nesto funkcionisati. U 1. dijelu prosle sezone smo bili odron, a dovodili smo masu nekakvih poluigraca, a nisu bili ni Bekic niti neki bivsi. Sve je to rulet, od povratka nasih bivsih igraca, pa juniora i svih ostalih.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2015, 21:22

SaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
Ako mislis na Samira Joguncica kao svijetli primjer nase djece onda bolje da ti ne pricam i ne gadim vise...nek ti Joge ostane u lijepom sjecanju
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 23 jun 2015, 21:24

Batva je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Batva je napisao/la:Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...
Ja cu uvijek biti prvi za to....ali mora se puno toga promijeniti pocev od omladinskog pogona koji u principu nije nas, pro forme je zbog takmicenja Slobode u PL...evo Sloga ne moze u visi rang jer nije imala mladje kategorije u takmicarskom rangu....sve ce se to dovesti u red uskoro sa potpisom reprograma duga i odblokiranjem racuna.
Znam, dug ce to put biti sa omladincima, da sve dodje na svoje. Nece to Azmir zanemariti, i sam je to rekao.
Ni u cemu na ovom svijetu nema garancije da ce nesto funkcionisati. U 1. dijelu prosle sezone smo bili odron, a dovodili smo masu nekakvih poluigraca, a nisu bili ni Bekic niti neki bivsi. Sve je to rulet, od povratka nasih bivsih igraca, pa juniora i svih ostalih.
Zavisi.
Ako dovodis nekog tipa Borogovca, za njeg se sigurno zna da nece uspjeti jer nigdje nije igrao ali ako dovodis nekog ko je igrao dobro u nekom klubu velike su sanse da ce igrati dobro i u SLobodi.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 23 jun 2015, 21:55

Skver je napisao/la:Koliko sam cuo Azmir ce napraviti najmoderniji kamp sa svim mogucim sadrzajima, koji ce koristiti svim uzrastima pocev od seniorskog tima pa do najmladjih kategorija......da li ce taj kamp biti u Simin Hanu ili negdje drugo, ne znam.
Kasarna u Skojevskoj, ali to je jos uvijek samo ideja.
tuzlanska Sloboda

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2015, 21:58

staragarda je napisao/la:
Ako mislis na Samira Joguncica kao svijetli primjer nase djece onda bolje da ti ne pricam i ne gadim vise...nek ti Joge ostane u lijepom sjecanju
Znam sta hoces reci i znam sta je radio s Mujkicem ali et nije ni zelio pricati sa Azmirom ali eto opet ims on i dobrih stvari tako da je opet bolji od vecine ovih
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 23 jun 2015, 21:58

Nije isključeno da Pirić ode u drugi klub. Mislim, pretpostavljam.
Ja volim FK Tuzla City

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jun 2015, 22:01

Kiso blizu Rudara iz Prijedora
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2015, 22:01

sloboda72 je napisao/la:Nije isključeno da Pirić ode u drugi klub. Mislim, pretpostavljam.
Nema to veze sa ovim Crnogorcem, on je dosao kao zamjena za Fejzica :P

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 23 jun 2015, 22:05

Miljan Govedarica novi igrac FK Sloboda!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 jun 2015, 22:12

Pasha_car_aga je napisao/la:Miljan Govedarica novi igrac FK Sloboda!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Auuu ako je to onaj iz Slavije sto je vrtio bekove i stopere Sarajeva kada su igrali protiv njih onda smo dobili pravog igraca i pravo pojacanje. To je to krilo izgleda (ako je tacna info naravno) :) :thumbup:
075

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jun 2015, 22:16

ako smo doveli Govedaricu onda :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: ludilo :salut:
Sloboda Tuzla

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 jun 2015, 22:17

Izgleda i on na 3 godine :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nad tobom sunce najljepše sja

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 22:20

Znaci Mehidic joker. Daj onda jos Bilbiju/Mesanovica i desnog beka i da zakljucamo ovu temu do zimske pauze. :mrgreen:

Kakav je Govedarica, nesto ga se ne sjecam iz U21?

EDIT: Gledam na yt, ima mali odlicnu tehniku, prodoran sa obje strane, a najvise mi se svidja sto voli ubaciti loptu u sesnaesterac do napadaca, sto nasa prijasnja krila nisu cinila. Mogao bi se Ahmetovic natrpati golova, jer ako ga je Husref ostavio onda ce ga i vratiti u formu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2015, 22:42

Govedarica ako je potpisao onda ovaj Husic stvarno vise s e r e...pa sta fura on vise..sad i reprezentativci i to na 3 godine :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: ....Husicu,Husicu,struhnut ce ti unutra :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

SAMO BAHATO :kafa: :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 jun 2015, 23:40

zlajci je napisao/la:
Skver je napisao/la:Koliko sam cuo Azmir ce napraviti najmoderniji kamp sa svim mogucim sadrzajima, koji ce koristiti svim uzrastima pocev od seniorskog tima pa do najmladjih kategorija......da li ce taj kamp biti u Simin Hanu ili negdje drugo, ne znam.
Da Zlajci, to je jedna od opcija....jest da je malo nerealna.....ali kad je u pitanju Azmir.....sve je moguce :)......cak je jednom izletio Husara da je Azmir to uzeo.....sad lupam ono u fazonu na 50 godina :urnebes:
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jun 2015, 23:50

Skver je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
Da Zlajci, to je jedna od opcija....jest da je malo nerealna.....ali kad je u pitanju Azmir.....sve je moguce :)......cak je jednom izletio Husara da je Azmir to uzeo.....sad lupam ono u fazonu na 50 godina :urnebes:
ma koji ce nam k u ra c akademije i trening kampovi...pa sve sto bude valjalo ili obecavalo pokupit cemo od skretnicara..oni nek kasnije ganjaju one provizije od sljedecih transfera :D :D

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 24 jun 2015, 04:44

Prije par godina su mu predvidjali veliku karijeru
Ako ga je neko nekad gledao zna o kakvom se talentu radi :tokralju:
Momak nema menadzera, da ima sad bi igrao u PL ili izvan BiH garantujem :salut:
Trenutno igra u Gradini, a prije dvije godine bio na probi u Barseloni..
Nazalost nikad nije bio povezivan sa Slobodom, nadam se da ce se to promijeniti :cool:
a da zaboravih napisati da ima 20 godina
"Elvedin Aletić će biti novi Barcelonin Messi, on je najveći dragulj u BiH"

slika

Ešref Hadžić iz Velike Kladuše, čovjek koji je preko trideset godina u i oko nogometa, bivši je sudija, sportski radnik i novinar. U intervjuu za Sarajevo-x.com govorio je o NK Krajšnik, reprezentaciji BiH i mladim nogometnim talentima.

Hadžić je spomenuo da se velike zvijezde ne rađaju u velikim gradovima. Vođen tom intuicijom krenuo je u obilazak svih nogometnih centara u BiH. Igrom slučaja upoznao je ljude iz Srebrenika, tačnije iz Mjesne zajednice Duboki potok.

Kako ističe Hadžić, tada je upoznao fantastičnog igrača, a on se zove Elvedin Aletić. Po Hadžićevom mišljenju on je trenutno najdragocjeniji nogometni biser ove države. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Da se zaista radi o velikom talentu potvrđuje i poziv u kamp Barcelone, gdje će Elvedin otputovati u maju naredne godine. Ešref je smjelo najavio da će on biti novi Messi u Barceloni.

Portal Sarajevo-x.com će u narednom periodu nastaviti priču o ovom igraču.
Clanak iz 2012.godine

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jun 2015, 10:00

Bio je on u Slobodi na polusezoni na probi al nije zadovoljo Husrefa. Dobar igracic skroz, al se zezno sto je do 18te treniro u Dubokom, nisu mu dali da predje u Gradinu inace bi igro za prvi tim i otiso vec negdje. Trenutno kako stvari stoje od slj godine u dresu Orasja ce igrati..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 jun 2015, 13:44

Mersudin Ahmetovic
[youtube][/youtube]
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 6 gostiju.