To znaci da ces brzo ocelaviti.QUARESMA 18<<< je napisao/la: lijepo je vidjeti da ima onih koji furaju firiz na suprotni smijer, malo u lijevom pravcu, inace meni bas dobro ispadne kad mi ide na lijevu stranu nego na desnu
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
kod mene je ovakav friz,samo nije mi ovoliko sa strana ošišano,ali na taj fazon mi ide kosa
Pobjeda je bolja od orgazma!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:To znaci da ces brzo ocelaviti.QUARESMA 18<<< je napisao/la: lijepo je vidjeti da ima onih koji furaju firiz na suprotni smijer, malo u lijevom pravcu, inace meni bas dobro ispadne kad mi ide na lijevu stranu nego na desnu
to sam primjetio, posebno kad se osisam
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e da je meni kosa manje gusta i kvalitetna. Dobro ona izgleda, zdravo, ali teska isto ko da ciglu nosis na glavu. Genetika 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Imam i ja dosta gustu kosu,ali barem je malo kvalitetnaBosniacum Lilium je napisao/la:e da je meni kosa manje gusta i kvalitetna. Dobro ona izgleda, zdravo, ali teska isto ko da ciglu nosis na glavu. Genetika
Tako da uspijem da napravim frizuru po zelji.Malo fen,lak za kosu i to je to
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znam znam
i ja isti princip koristim
pogotovo dok sam bio u pubertetskim danima nekako mi bilo "krivo" sto imam tako zdravu kosu 
tell me about itBosniacum Lilium je napisao/la:e da je meni kosa manje gusta i kvalitetna. Dobro ona izgleda, zdravo, ali teska isto ko da ciglu nosis na glavu. Genetika
Ja pokazo frizerki sliku Balea, a ona me ovako ošišalaGorki je napisao/la:kod mene je ovakav friz,samo nije mi ovoliko sa strana ošišano,ali na taj fazon mi ide kosa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ma ako je undercut u pitanju, samo Michael Pitt style dolazi u obzir(eventualno JT), cista klasika 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@Dex
nisi mozda imao dovoljnu duzinu kose
nisi mozda imao dovoljnu duzinu kose
Moguće da jest, rekla je da ću morat još jednom doć da mi onako napravi 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bolja je ova frizura duplo od Bejlove 
- rob do bagro
- Kontakt:
A i Borrielo je frajer. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Borriello je veći 'ebač od Bejla 
- IlPrincipe
- Kontakt:
Borrielo je najveća faca od fudbalera u Italiji ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
S Matrijem dakakoIlPrincipe je napisao/la:Borrielo je najveća faca od fudbalera u Italiji ..
Nemoj se naljutiti,ali kod Bejla bas neki seljacki undercut.
Meni se najvise svidja ovaj http://sportingalert.com/wp-content/upl ... coReus.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ,zato i pustam šiške vec 3 mjeseca
i ovaj http://www.hondurassoccer.com/wp-conten ... s-3505.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se najvise svidja ovaj http://sportingalert.com/wp-content/upl ... coReus.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ,zato i pustam šiške vec 3 mjeseca
Visca el Barça ! Mes que un club !
`talijani su općenito veliki šminkeri,kako fudbaleri tako i navijači (pogotovu u Milanu)
najjači:

najjači:

Pobjeda je bolja od orgazma!
To ću se naljutit kad sam na kraju ispo ko BorrielloDesimaL je napisao/la:Nemoj se naljutiti,ali kod Bejla bas neki seljacki undercut.
Meni se najvise svidja ovaj http://sportingalert.com/wp-content/upl ... coReus.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ,zato i pustam šiške vec 3 mjesecai ovaj http://www.hondurassoccer.com/wp-conten ... s-3505.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Borriello je pravi lafac.
I ja ću se ovako ošišati kao Marco, i probati prebaciti kosu sa desne na lijevu stranu
I ja ću se ovako ošišati kao Marco, i probati prebaciti kosu sa desne na lijevu stranu
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.