Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Jedina tekma koja me zanima u ovom kolu je Olimpic vs Velez!
Oba dva tima su simpaticna ove sezone i igraju dobre lopte al se nadam da ce pobjeda otici u korist Olimpica.

shandrlike-tandrlike
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Zalosno je da sirom BiH a samim tim i na Otoci ima pacenika koje svoje frustracije istresaju na fudbalskim terenima.Olimpik,navijaci i simpatizeri istog se ograduju od tog sljama jer pravi navijac nije na terenu da ebe matere i slicno vec da bodri ili ako vec ne bodri da suti i na taj nacin makar ne nanosi bruku i losu reputaciju klubu.Ali mi je smijesno i saopstenje s obzirom da se na svim sustetima nadje tih pacenika da psuju.
Posljednji primjer je bio kad Ammar Osim govori sta su mu sve znali psovati i kako ga provocirati.Ne sjecam se da je Zeljo izlazio poslije svake tekme sa saopstenjem a Ammar je sigurno covjek koji je vrijedan na najvise terena jer ima najbolje rezultate i frustracije su najvise izrazene prema njemu.
Sto se tice zalbi na sudije,pa i ptice na grani znaju da je Olimpik klub koji je najvise puta ostecen zahvaljujuci tim istim sudijama.Ovo proseravanje mladosti je cisto zato sto znaju da se mnogi u savezu zamjere Nijazu i da Olimpik nema jak lobi pa dodatno vrse pritisak i seru kroz ova saopstenja.Toliko o tome.
Sto se tice danasnje utakmice,iskreno se nadam da ce momci iznenaditi u Mostaru i doci bar sa bodom a zasto ne i sa 3.Velez tvrd i neugodan protivnik kod kuce i u slucaju pobjede nad Mostarcima,bice to dobar poticaj pred naredne utakmice u ligi i trasiranje puta ka evropi.Nadam se da ce se naci dostojna zamjena za Muharemovica.
Posljednji primjer je bio kad Ammar Osim govori sta su mu sve znali psovati i kako ga provocirati.Ne sjecam se da je Zeljo izlazio poslije svake tekme sa saopstenjem a Ammar je sigurno covjek koji je vrijedan na najvise terena jer ima najbolje rezultate i frustracije su najvise izrazene prema njemu.
Sto se tice zalbi na sudije,pa i ptice na grani znaju da je Olimpik klub koji je najvise puta ostecen zahvaljujuci tim istim sudijama.Ovo proseravanje mladosti je cisto zato sto znaju da se mnogi u savezu zamjere Nijazu i da Olimpik nema jak lobi pa dodatno vrse pritisak i seru kroz ova saopstenja.Toliko o tome.
Sto se tice danasnje utakmice,iskreno se nadam da ce momci iznenaditi u Mostaru i doci bar sa bodom a zasto ne i sa 3.Velez tvrd i neugodan protivnik kod kuce i u slucaju pobjede nad Mostarcima,bice to dobar poticaj pred naredne utakmice u ligi i trasiranje puta ka evropi.Nadam se da ce se naci dostojna zamjena za Muharemovica.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
GOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Amar Rahmanovic, 1-1!
Amar Rahmanovic, 1-1!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jaoooooo promasi veceru
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovaj Merajic truba veci dio susreta.Mlad je i ti fazoni al moze i mora on puno bolje
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Kakva bruka covjece. K'o da je skroz druga ekipa igrala, a ne Olimpic.
I cudi me da nije bilo vise nadoknadnog vremena, bilo je valjanja dosta, a i igraci Veleza k'o da igraju odbojku i taekwando.
Ipak Velez bolje igr'o sve u svemu, ne znam je l' to teren ili publika ili sta vec, ali nije u redu ovo.
Sad nam jos samo fali da i Durak i Smajic i Merajic se povrijede nakon ovoga..
Haj' makar nismo sve izgubili. Ali protiv Sarajeva kako ce mo ovako..
I cudi me da nije bilo vise nadoknadnog vremena, bilo je valjanja dosta, a i igraci Veleza k'o da igraju odbojku i taekwando.
Ipak Velez bolje igr'o sve u svemu, ne znam je l' to teren ili publika ili sta vec, ali nije u redu ovo.
Sad nam jos samo fali da i Durak i Smajic i Merajic se povrijede nakon ovoga..
Haj' makar nismo sve izgubili. Ali protiv Sarajeva kako ce mo ovako..
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ČESTITKE OLIMPICU.Vidovic je pokazao zašto je kapiten kluba a naravno I drugi se nisu štedeli,,,,,IDEMO DALJE.arhimed89 je napisao/la:Ovaj Merajic truba veci dio susreta.Mlad je i ti fazoni al moze i mora on puno bolje
Što me podsjeti na onu Nijazovu, znači i Dulji još samo fali "da ga dragi Allah gađa kruškama odozgo".aleksandar_veliki je napisao/la:Jao Duljevica, ne vidi se 45 minuta i onda ono fula. Dragi Allah odozgo gleda i neda. Moras zasluziti pogodak.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
Uh ovo ce me proganjati par dana. Makar smo jos tu na cetvrtom mjestu ako Zeljo pobjedi, i samo 3 boda iza njih bi bili. Dobro je da nismo izgubili 2-0 k'o Siroki protiv Zvijezde.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Da,VELIKI GOSPODIN ali žalim sto se povukao iz kluba I čujem od jarana iz Sarajeva da sada prati tenis I tako,,,,,,aleksandar_veliki je napisao/la:Nijaz je veliki gospodin, sto kaze nas Pabizo taksista.Vils je napisao/la:Što me podsjeti na onu Nijazovu, znači i Dulji još samo fali "da ga dragi Allah gađa kruškama odozgo".aleksandar_veliki je napisao/la:Jao Duljevica, ne vidi se 45 minuta i onda ono fula. Dragi Allah odozgo gleda i neda. Moras zasluziti pogodak.![]()
![]()
Znaci nista vise po Otoci Feng shuipabizo je napisao/la: Da,VELIKI GOSPODIN ali žalim sto se povukao iz kluba I čujem od jarana iz Sarajeva da sada prati tenis I tako,,,,,,
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- maroonGiant
- Kontakt:
Znaci da ocekujemo Otoka open uskoro 
pilence pa ti nemožeš dok ne svratiš u posjetu našem klubu.Sve pratiš kao bolan da radiš za neku službu.Da pokušam ti nekako obezbediti koju kartu za sledece tekme tebi simpatičnom klubu OLIMPIC.Šta misliš,,,,,,,,pile87 je napisao/la:Znaci nista vise po Otoci Feng shuipabizo je napisao/la: Da,VELIKI GOSPODIN ali žalim sto se povukao iz kluba I čujem od jarana iz Sarajeva da sada prati tenis I tako,,,,,,
Olimpic gledam 2 puta godinje jednom na Grbavici jednom na Otoci sto se mene tice taman! Selam precjedniku Olimpica koji pise po forumu navijaca Sarajevapabizo je napisao/la:pilence pa ti nemožeš dok ne svratiš u posjetu našem klubu.Sve pratiš kao bolan da radiš za neku službu.Da pokušam ti nekako obezbediti koju kartu za sledece tekme tebi simpatičnom klubu OLIMPIC.Šta misliš,,,,,,,,
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gdje nam je ovo svejedno?Nema ga zadnjih dana.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nisam siguran ali vazda je bilo 5-10 KM. Mozda ce biti vise sad kad se igra protiv Sarajeva.Head je napisao/la:Koliko ce biti karte u subotu?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
[youtube][/youtube]
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- el-fighter
- Kontakt:
Olimpic se danas u dobrom svjetlu predstavio u Mostaru. Odigrali ste dobru partiju i zasluzeno uzeli bod. Imate dobru ekipu i zelim vam puno srece u nastavku sezone. Meni definitivno poslije Veleza najdrazi klub u PL BIH.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.