Zukanovic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 10:43
Nema kraja odlascima sa Koševa: Ovi igrači uskoro pakuju kofere?
U narednih mjesec dana postoji mogućnost novih odlazaka, prije svih se to odnosi na Matthiasa Fanima, Tina Sven Sušića, Ivana Jukića i posebno Andreja Đokanovića.
I dok vrijedno rade na treninzima, ovaj kvartet osluškuje ponude.
Najbliži odlasku je novopečeni A reprezentativac BiH Andrej Đokanović, koji je nakon dobre sezone postao zanimljiv inozemnim klubovima. Mladi vezista je prevazišao Premijer ligu BiH i spreman je da se okuša u jačem takmičenju.
Sušiću ugovor sa Sarajevom ističe za pola godine i klub ima posljednju priliku da zaradi neke novce.
Fanimo se već dugo spominje u rubrici “odlasci”, ali zasad nije stigla ponuda koja bi zadovoljila Sarajevo, kao ni za Ivana Jukića.
Dok ne dođu adekvatne ponude, igrači se pokušavaju nametnuti treneru i izboriti mjesto u prvoj postavi.
Neko neki dan napisao da je Fanimu sve isplaceno???Mislim da ce on ostati jos ovu polusezonu
Jukic solidan igrac,on je neki dan rekao da su lazi to sto pisu da ide
Za Susica nadam se da ide,volio bi ako ima mogucnosti bar nesto da uzmemo za njega
Bar 100k
Andreju se ide,ali moje misljenje je da bi mu to bila greska,kao sto sam rekao neki dan,on je jos dosta mlad za neku jacu ligu
Ali ako dodje neka ponuda koja ce zadovoljiti i nas i Andreja treba ga pustiti
Koji portal je ovo objavio?