pa cito te gluposti zajedno sa azmirom mozes misliti kada se covjek od 2 metra i 120 kila odvali smijati
vidimo se sutra na tribini
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jesi to doso dijasporosolinas je napisao/la:slobodatuzla1919
pa cito te gluposti zajedno sa azmirom mozes misliti kada se covjek od 2 metra i 120 kila odvali smijati![]()
jos u nedjelju navece.vracam se sutra navece...imam i zive svjedoke sa foruma,majke miNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesi to doso dijasporosolinas je napisao/la:slobodatuzla1919
pa cito te gluposti zajedno sa azmirom mozes misliti kada se covjek od 2 metra i 120 kila odvali smijati![]()
sta....NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vsisi li na Ircu ?
Damn, u are badBeduin je napisao/la:Moramo i te psovke dici na visi nivo, nesto u Engleskom fazonu da bude zaj3bancija:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Da nam nije slobode72 ne bi protiv Slavije mogli pjevat poznatu numeru NATASA JE KURVAA OGNJENEE!
Nema golovaaa, na Tusnju dosadnoooo
Baci nam Natasuuu, da se igramoooo![]()
Kad vidim one furke na stadionima u Engleskoj, ne zna cojk bil se smijao ili plakao, ali uvijek neku sprdacinu naprave na racun protivnika i zabave cijeli stadion. I ovdje po barovima kad gledaju EPL iste budaletine, pijane smaraju, hraljaju i te debilne pjesmice pjevaju.
Zbog tog meni jarani kazu trese se grad nestosolinas je napisao/la:slobodatuzla1919
Zivi bili pa vidjeli sutra aBdAerials je napisao/la:Ti si počeo da fulaš u zadnje vrijeme, ne važi se tvoja prognoza
Ma ja bih bila presretna da bude kako si rek'o!NYKnicks Fan je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli sutra aBdAerials je napisao/la:Ti si počeo da fulaš u zadnje vrijeme, ne važi se tvoja prognoza
zlajci je napisao/la:Ma siguran sam da ako pobijedimo Zelju obje tekme da cemo matematicki osigurati finale
De ti nama pročepi pa ubodi sutra, nema veze ako si šta profulo do sadNYKnicks Fan je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli sutra aBdAerials je napisao/la:Ti si počeo da fulaš u zadnje vrijeme, ne važi se tvoja prognoza
Ima smislazlajci je napisao/la:Ma siguran sam da ako pobijedimo Zelju obje tekme da cemo matematicki osigurati finale
E kad skontas ove nase sto su u Areni gkedali tekmu onda ces razumiti i ove sto im se cudispinoglavi je napisao/la:Ne razumijem ove navijače Želje što komentarišu po našoj fb, nadam se da naši to ne rade na njihovoj, ja im nikad nisam ni ušao na stranicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.