Znači protiv PelikanaBaltazar je napisao/la:Treba im jos jedna pobjeda u zadnje dvije tekme da obezbjede 4. mjesto. Znaci ili veceras ili protiv PelicansasmopiBVB je napisao/la:Ljudi,treba li Houstonu,ako moze pomoc??Hvala...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Znači protiv PelikanaBaltazar je napisao/la:Treba im jos jedna pobjeda u zadnje dvije tekme da obezbjede 4. mjesto. Znaci ili veceras ili protiv PelicansasmopiBVB je napisao/la:Ljudi,treba li Houstonu,ako moze pomoc??Hvala...
TRIPL WIN !!!FlyingDutchman je napisao/la:TRIPL:
17h Volga - Dinamo Moskva - 2 1,40
19:20h Hamarbi - Degerfors - 1 1,45
22h Bilbao - Malaga - 1 1,45
Q: 2,94
10e
Koja dva?lucif3R666 je napisao/la:bracko ja samo igram inn prvi x , mislim dva para nadjem i odigram 90 % prolazestole8455 je napisao/la:Ima li stručnjaka za mlb, da se baci koji ining...
philadelphia - atlanda inn xstole8455 je napisao/la:Koja dva?lucif3R666 je napisao/la:bracko ja samo igram inn prvi x , mislim dva para nadjem i odigram 90 % prolazestole8455 je napisao/la:Ima li stručnjaka za mlb, da se baci koji ining...
Zato sto pravi ljudi tipuju a ne ko ti, nisi se dzaba oprostioConsigliere je napisao/la:Samo da pohvalim angazovanost forumasa i prolaznost na temi. Situacija je puno bolja nego onda kad sam se ja oprostio![]()
-amarosim je napisao/la:NBA
D.J.Augustin 14,5 više maxbet
Bullsi u borbi za trece mjesto,sinoc je D.J bio kriminalan u porazu od Ny,3-13 z igre 12 poena,inace u zadnjih 5-6 utak najkonstantniji igrac u Bullsa,zbog vaznosti utak ocekujem da ce igrati dosta,Orlando nije neka obrambena momacad.........................
Igoudala 9,5 više maxbet
Vcrs GS docekuje Minesotu,Wariorsi se bore za 6.mjesto,Iggy je ove godine 2 puta zabio Minnesoti 16 i 20 poena,Minnesota dolazi u opustenom stanju,ocekujem dosta poena........
Probati jos D.Miller(NOP) 8,5 vise jer Pelicansima fali 5-6 igraca,Butler 9,5 vise(Nema vcrs Russa dok je Jackson zbog ozljede vrata blize da igra nego da neigra plus ko zna kako ce K-D shvatiti ovu utak...),Gortat 12,5 vise (miami kriminalno brani centre....)
Opet 1 parViper je napisao/la:
Libertad - Nacional 0-2 golova @1,80
Indenpediente - Brown 1 @1,50
Kyrgios - Jenkins 1 @1,55
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.