FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 12:14

''Sretni smo što smo završili sjajan posao. On na Koševo dolazi kao slobodan igrač. Potvrda je to našeg opredjeljenja, želimo dovesti sve što vrijedi u domaćem prvenstvu i napraviti tim koji će naredne godine bez mnogo problema osvojiti titulu prvaka'', kazao je Abdulah Ibraković.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 apr 2014, 12:25

amypitar je napisao/la:''Sretni smo što smo završili sjajan posao. On na Koševo dolazi kao slobodan igrač. Potvrda je to našeg opredjeljenja, želimo dovesti sve što vrijedi u domaćem prvenstvu i napraviti tim koji će naredne godine bez mnogo problema osvojiti titulu prvaka'', kazao je Abdulah Ibraković.
prije svega da kazem da je ovo pravi put i da ljudi u klubu rade odlicne stvari ,mislim da ce duljevic biti pun pogodak .ovo sto mi se kod nas nesvidja sto mislimo da cemo lako osvojiti prenstvo da cemo se kao prošetati ,ova nam je polusezona to pokazala da ako nema borbe i zalaganja ne mozes nikom gol dati a kamo li pobjediti.zato pamet u glavu i rad i samo rad.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 apr 2014, 12:28

Ja koliko sam cuo da Hebibovic ode u Tursku, zato je i potpisao ugovor da Velez uzme koju paru.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 12:30

Evolution87 je napisao/la:Ja koliko sam cuo da Hebibovic ode u Tursku, zato je i potpisao ugovor da Velez uzme koju paru.

Da kazu u Bursu,ali kako nasi igraci prolaze vani, cisto sumnjam.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 apr 2014, 13:36

Cisto sumnjam da ce kod nas ali eto ostaje nam da vidimo.

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/reakci ... iteza/1551" onclick="window.open(this.href);return false;
"Lijepo mi je u Sarajevu, brzo sam se navikao na grad i klub i od prvog dana sam se osjećao prijatno. Hvala Bogu, u dobroj sam formi, ali golovi nisu samo moje zasluge. Momci me nerijetko dobro uposle i odrade veliki dio posla. Zahvalan sam im i vjerujem, da ćemo do kraja sezone nastaviti u ovom ritmu, da ćemo zabilježiti pobjede i postizati veliki broj golova na utakmicima, kao što je slučaj u prethodnom periodu"
Krste :cool:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 28 apr 2014, 14:09

postoji li sansa da se ukine zabrana o dolasku gostujucih navijaca sad pred derbi
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 apr 2014, 14:21

keramikr je napisao/la:postoji li sansa da se ukine zabrana o dolasku gostujucih navijaca sad pred derbi
u dan dva ce se razmatrati 99 % da ce biti ukinuta zabrana

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 14:49

Savez ukida suspenziju, Robijaši i Horde zla u Zenici i Sarajevu?

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 28 apr 2014, 14:56

Mene samo brine sto je Dulja cijelu sezonu sikaniran. Valjda nece imati problema da udje u formu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 28 apr 2014, 15:07

Borba za licence: Ko će BiH predstavljati u evropskim fudbalskim takmičenjima?

No, kao i prethodnih godina, listu klubova koji će BiH predstavljati u Evropi neće krojiti samo rezultatski uspjesi. I ove sezone, klubovi drhte pred Komisijom za licenciranje. Uprave klubova predale su sve ono što su Savez i UEFA zahtjevali i s nestrpljenjem očekuju odluke.

Nagađa se da pojedini klubovi nisu ispunili stroge zahtjeve Komisije i da će Evropu predstojeće sezone pratiti putem malih ekrana. O imenima niko ne želi pričati, ali velike su šanse da u Evropi zaigraju i klubovi koji kroz prvenstvo ne izbore mogućnost nastupa u pretkolima kontinentalnih takmičenja.

Mahala svašta prica. :D

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 28 apr 2014, 15:37

amypitar je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Kovacevic (20), Radovac (18), F.Handzic (18), Cimirot (21), Dupovac (22), Travancic (20), Bilbija (23), Koudio (21 al njega tek treba da vidimo) i sada Duljevic (20) . :clap: :clap: :clap:
Znaci igraci koji su izuzetno perspektivni. :thumbup:
Sto ne dodati Stojceva (26), Velkoski( 25) rep.Makedonije..i oni su relativno mladi igraci.

Ako uzmemo milon na nekom igracu, onda ce to biti na Cimorotu ili Velkoskom,kojem je potrebno da jednu utakmicu u repki ,odigra kako treba.
Ovisno od toga ko ode dovesti ciljana pojacanja, ali pojacanja i to je to.

A naveo sam samo ove momke koji ce tek da daju ono najbolje. Stojcev i Velkoski su prica za sebe, vec su se i vise nego dokazali :) :kafa:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 15:56

Zasto samo dovodite igrace koji ne igraju po pola godine nigdje. Tipa Bilbija, Duljevic, Kovacevic itd ...
Vjerovatno sto te velike talente nece niko ili je dobro kad ne igraju po pola godine, treniraju s pjetlicima ??

Normalan odgovor ako moze ?

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 28 apr 2014, 16:07

Pravo pitanje je zasto su oni spremni pauzirati po pola godine samo zato da zaigraju na Kosevu?

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 apr 2014, 16:08

SandorClegane je napisao/la:Zasto samo dovodite igrace koji ne igraju po pola godine nigdje. Tipa Bilbija, Duljevic, Kovacevic itd ...
Vjerovatno sto te velike talente nece niko ili je dobro kad ne igraju po pola godine, treniraju s pjetlicima ??

Normalan odgovor ako moze ?
Evo normalan odgovor :D Duljeviću "šef" OlimpiCa nije dao da igra jer momak nije želio da produži ugovor. Bilbija je trebao zaigrati i ranije, al je savez ove sezone odlučio da je polovina prvenstva na 19., a ne na 15 kolu. Kovačeviću su krivotvorili potpis "fudbalski radnici" iz Trvanika pa je bila sapunica oko toga.
A što se tiče velikih talenata ništa se ne brini ovo je tek početak i tek uzimamo zalet, ako nekom možda smeta nek gricka svoja mudica veličine graška :wave:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 16:11

Drugo pitanje, odnosno konstatacija ako je to istina sto ti kazes. Zamisli koliko moras biti glup da pauziras pola godine da izgubis takmicarsku formu i svaku drugu. Pa koji ce normalan klub dovesti igraca koji ne igra nikako ??

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 28 apr 2014, 16:13

SandorClegane je napisao/la:Drugo pitanje, odnosno konstatacija ako je to istina sto ti kazes. Zamisli koliko moras biti glup da pauziras pola godine da izgubis takmicarsku formu i svaku drugu. Pa koji ce normalan klub dovesti igraca koji ne igra nikako ??
Aldine jesi ti ? :lol:
Šta te briga, ako navijaš za Sarajevo dobar ti je, ako navijaš za neki drugi klub budi sretan jer će za nas igrati "talenti koje niko neće i koji su pauzirali po pola godine."
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 apr 2014, 16:14

SandorClegane je napisao/la:Drugo pitanje, odnosno konstatacija ako je to istina sto ti kazes. Zamisli koliko moras biti glup da pauziras pola godine da izgubis takmicarsku formu i svaku drugu. Pa koji ce normalan klub dovesti igraca koji ne igra nikako ??
Sta bi sa Saidom... :cool: samo polahko..kvalitet je kvalitet pgt uz dobre pripreme..

P.S. ako si komsija i sam znas da bi Amar guze dao za Duljevica ..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 28 apr 2014, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 28 apr 2014, 16:15

Pauzirali bi da su potpisali za bilo koji klub,ne samo za Sarajevo.Kod Bilbije i Kovacevica su u pitanju bili tehnicki problemi,kod Duljevica zelja za odlaskom iz Olimpica.Medjutim,dzaba covjek tebi objasnjava kad si ti provokator i tebi nije ni cilj dobiti konkretan odgovor.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 28 apr 2014, 16:20

Zamisli koliko moraš biti tanak sa matematikom da ne shvatiš da Duljević nije pauzirao 6 mjeseci. Bio je u Antaliji sa Olimpicom u februaru, ako se dobro sjećam, hvala im za dobre pripreme :lol: . Zatim je igrao neke utakmice u prvenstvu i onda je puklo. Brat bratu 2 mjeseca i nešto pauze.

Dobro došao Harise :clap:

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 28 apr 2014, 16:23

HzSM je napisao/la:
Pauzirali bi da su potpisali za bilo koji klub,ne samo za Sarajevo.Kod Bilbije i Kovacevica su u pitanju bili tehnicki problemi,kod Duljevica zelja za odlaskom iz Olimpica.Medjutim,dzaba covjek tebi objasnjava kad si ti provokator i tebi nije ni cilj dobiti konkretan odgovor.
Uopce ne provociram nego ozbiljno pitam. Naprimjer za mene je normalno da moj klub dovede ovako igraca, pa da se ja dizem u nebesa: Lupam, Wagner najbolji strijelac lige i asistent Sarajevo ga dovelo (svaka cast), Zakaric najbolji vezni igrac sezone Sarajevo ga dovelo (svaka cast), Kajkut najbolji strijelac lige Sarajevo ga dovelo (svaka cast), Hebibovic jedan od najboljih igraca lige Sarajevo dovelo (svaka cast).

A ne vi se divite i dizete igracima koji su igrali u mladoj reprezentaciju i za to vrijeme nisu mogli otici u Kazahstan da igraju, nego treniraju s pjetlicima da bi dosli u Sarajevu. Ne kontam ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bvsic, Napapijri, Nebeski, ristagrad i 29 gostiju.