Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

akisarajevo92
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la akisarajevo92 » 30 jun 2015, 19:11

DiMarzio: Begovic to Chelsea is a done deal for £8 million
http://bleacherreport.com/articles/2510 ... understudy
Don't believe the hype.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 jun 2015, 19:34

E moj Asmire, zar i ti... :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 jun 2015, 19:42

asmir se zasitio vise stokea, kojeg je prerastao, nek ide u Chelsea, na britaniji napretka nema vec odavno ..
ne kazem da ce u chelsea biti bolje stanje, ali asmir je zagarantovano pametniji od nas sviju
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 30 jun 2015, 20:14

Kakve su to price da Asmir ima luzerski mentalitet. A pa dragi moji, luzeri su oni koji bi otisli u klub u kojem bi imali zagarantovano mjesto. On je otisao u klub gdje ce morati krv da propisa da bi se docepao prvih 11, i pokazao da cijeni sebe. Sjecate se Sorensena, i on je bo mocan i nedodirljiv, pa ga je Asmir skinuo s gola. Ne kazem da ce Curtoisa tek tako skinuti, ali sam siguran da je dogovorio uslove da je pregovarao o minutazi i da zna gdje ide, tj. da mu je obecan odredjeni broj utakmica da brani. A Mourinho nije neozbiljan da ne odrzi rijec, on i jeste jedan od najvecih i zato ga igraci cijene, jer brani svoje igrace.

Cuj managera, svi bi odbili chelsea, pa njemu je ovakva prilika sad ili nikad!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 jun 2015, 20:16

Otišao je u klub gdje ima zagarantovano mjesto na klupi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 jun 2015, 20:17

E moj Asmire. Ovo nisam očekivao od njega, igrači su nam fantastični. I pitamo se što smo u svim sportovima slabi, što nismo nigdje bitan faktor.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 30 jun 2015, 20:18

Kakva prilika, da brani u miki maus kupu i ceka povredu Tibe. Golmanu treba po sezoni najmanje 30 + meceva u svim takmicenjima, da bi imao tu sigurnost i napredovao.

28 godina je nista i moglo bi se reci tek pola golmanske karijere, al' Asmir je odlican golman da bi vazne utakmice gledao sa klupe.
- Ed Woodward for Prime Minister !

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 30 jun 2015, 20:18

Asmire, nek' je sa srećom! Siguran sam da će se vrlo brzo izboriti za mjesto u udarnoj postavi. To je nivo gdje je on trebao biti već prije dvije, tri godine. Medju najboljima.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jun 2015, 20:20

Nije ti ovo trebalo Asmire.

Prvi golman Chelsea nece biti nikad, to je jasno svakom ko zna nabrojati 3 kluba iz EPL, ali eto sam je izabrao

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 30 jun 2015, 20:20

Kiks!
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2015, 20:22

Pare su opet presudile, dobio je mozda i duplo vise da sjedi na klupi nego sto bi dobio negdje da je standardan. 4 mil, mislim da ne postoji rezervni golman da po sezoni zaradjuje toliko u svijetu..

Svaki dobar tim ima 2-3 dobra golmana ali realno ko zna kakva je situacije i ko je Curtois sada, tj najperspektivniji golman zna i da ce Begovic hladiti klupu nazalost

Urban

Post Postao/la Urban » 30 jun 2015, 20:23

biskitt je napisao/la:Kakve su to price da Asmir ima luzerski mentalitet. A pa dragi moji, luzeri su oni koji bi otisli u klub u kojem bi imali zagarantovano mjesto. On je otisao u klub gdje ce morati krv da propisa da bi se docepao prvih 11, i pokazao da cijeni sebe. Sjecate se Sorensena, i on je bo mocan i nedodirljiv, pa ga je Asmir skinuo s gola. Ne kazem da ce Curtoisa tek tako skinuti, ali sam siguran da je dogovorio uslove da je pregovarao o minutazi i da zna gdje ide, tj. da mu je obecan odredjeni broj utakmica da brani. A Mourinho nije neozbiljan da ne odrzi rijec, on i jeste jedan od najvecih i zato ga igraci cijene, jer brani svoje igrace.

Cuj managera, svi bi odbili chelsea, pa njemu je ovakva prilika sad ili nikad!

Svaka cast na kazanom .. 100% se slazem sa tobom , ne mogu da vjerujem da forumasi pricaju o luzerskom mentalitetu nasih igraca i napadaju ih zbog tog, a ovdje ispoljavaju taj isti menatalitet luzerski kad je asmirov prelazak u čelzi upitanju .. svojim radom asmir ce biti medju stativama ..
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2015, 20:25

Jedno je rad, a drugo je rad i talenat. A Courtois to ima, kada talenat radi kao i radnik, obicni rad ne moze pobjediti nikako. Momak ce biti klupa sta god da uradi.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jun 2015, 20:29

Transfer jos nije zavrsen ima tu jos mogucnosti da Begovic zavrsi u Man Utd s obzirom da je De gea blizu potpisa za R.Madrid....
Sumnjam da ce Begovic prihvatiti da bude rezerva,Chelsea je samo poslao ponudu a to ne znaci da je sve zavrseno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 30 jun 2015, 20:29

mirzatele je napisao/la:Nije ti ovo trebalo Asmire.

Prvi golman Chelsea nece biti nikad, to je jasno svakom ko zna nabrojati 3 kluba iz EPL, ali eto sam je izabrao
Zbog ovakvih komentara uvijek se desi suprotno. ja mu zelim svu srecu da uspije u Chelsea - ju a nekako sam siguran da hoce, a tebi poslije tog njegovog uspijeha zelim da nestanes zauvijek sa foruma ..

Ne mogu da vjerujem da ljudi pišu ovakve komentare, pa treba da slavimo prelazak našeg igrača u redove jednog od najvecih klubova Engleske

:crazy:

Urban

Post Postao/la Urban » 30 jun 2015, 20:31

tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je rad, a drugo je rad i talenat. A Courtois to ima, kada talenat radi kao i radnik, obicni rad ne moze pobjediti nikako. Momak ce biti klupa sta god da uradi.

Znači po velikoj većini na ovom forumu ispada da begovic je taraba i da nema talenta ..!!! Kako se moze donijet zaključak da je kiks prelazak u bolji i veci klub ... sanse za osvajanje svih trofeja u klupskom fudbalu ... kako moze to biti kiks a begovic posjeduje talenat ima ambicije da bude sto bolji golman ..
Zadnja izmjena: Urban, dana/u 30 jun 2015, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 jun 2015, 20:32

samozeljo1987 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Nije ti ovo trebalo Asmire.

Zbog ovakvih komentara uvijek se desi suprotno. ja mu zelim svu srecu da uspije u Chelsea - ju a nekako sam siguran da hoce, a tebi poslije tog njegovog uspijeha zelim da nestanes zauvijek sa foruma ..

Ne mogu da vjerujem da ljudi pišu ovakve komentare, pa treba da slavimo prelazak našeg igrača u redove jednog od najvecih klubova Engleske

:crazy:
E jbmu kako ne znas bar tri. Hajd da ti pomognem Liver..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 jun 2015, 20:32

Sretno Asmire ali ovom odlukom si svoju karijeru stavio na kocku. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 30 jun 2015, 20:33

Sretno Asmire i zacepi usta kriticarima, vjerujem u tebe i da ces postati prvi golman Celzija :bih: . Ne znam cemu ovoliko negodovanje, nije potpisao dozivotni ugovor, a puno se lakse prodati iz Celzija nego iz Stouka, napravit ce on jos jedan veliki transfer ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2015, 20:34

Urban je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jedno je rad, a drugo je rad i talenat. A Courtois to ima, kada talenat radi kao i radnik, obicni rad ne moze pobjediti nikako. Momak ce biti klupa sta god da uradi.

Znači po velikoj većini na ovom forumu ispada da begovic je taraba i da nema talenta ..???? Kako se moze donijet zaključak da je kiks prelazak u bolji i veci klub ... sanse za osvajanje svih trofeja u klupskom fudbalu ... kako moze to biti kiks a begovic posjeduje talenat ima ambicije da bude sto bolji golman ..
Nije niko napisao da nije talenat, veoma kvalitetan golman. Ali pored top3 golmana u svijetu trenutno nema sanse da brani. Dobijati ce neki prostor ali ce Courtois biti u povlastenom polozaju tj braniti ce mnogo vise od Begovica..

Isto razlika u godinama je velika, razlika u talentu je isto na Courtoisovoj strani. Momak je medju najtalentovanijim golmanima u svijetu, koliko god Begovic bio dobar on mu ne moze za startnu primirisat

Ide kod golmana koji ima najstabilnije mjesto u postavi pored Neuera i Buffona u svijetu..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 jun 2015, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mow, StevieG8 i 19 gostiju.